به گزارش ایسنا، مهدی عباسی در این مراسم که امروز در خبرگزاری ایسنا برگزار شد، با بیان اینکه از حدود ۵۴۰ گزاره در نهایت ۸۰ مورد از سوی شورای علمی انتخاب شده است، گفت: همچنین بنا شد تا تیم داوری این مسابقات از رشتههای مختلف و نیز اعضای هیات علمی باشند.
وی با اشاره به اینکه چیزی تحت عنوان اعتراض به داوری نداریم، تاکید کرد: اعتراض به روند برگزاری به لحاظ اجرایی امکانپذیر است اما از آنجایی که در نهایت برایند داوری به شرکتکنندگان اعلام میشود اعتراضی غیر از این مورد امکانپذیر نیست.
دبیر علمی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران ضمن توصیه به شرکتکنندگان برای خواندن آییننامه مسابقات یادآور شد: مفاد این آییننامه در چهار بخش اخلاق، فن بیان و رعایت نکات دستوری، احاطه و اشراف نسبت به موضوع مورد بحث و نیز خلاقیت در طرح مساله سوالات و نتیجهگیری آمده است.
عباسی افزود: در هر مناظره سه داور و ۱۳ معیار برای داوری وجود دارد ضمن آنکه رئیس جلسه نیز در کنار تیم داوری دانشجویی و اساتید حضور خواهد داشت.
وی در پایان از حضور داوری نکتهیاب در این مسابقات خبر داد و گفت: برخی معیارهای این باور اعتمادبه نفس، آرامش، خلاقیت و میزان قانعکنندگی شرکتکنندگان خواهد بود.
تاکید بر ادامه شرکت در مسابقات
علیرضا زجاجی رئیس دفتر جهاددانشگاهی نیز در این مراسم با اشاره به شعار «مناظره برای یادگیری» تاکید کرد: انجام مناظرات نخستین مرحله است و یادگیری باید محصول دانایی و دانش باشد.
وی همچنین تاکید کرد که افراد شرکتکننده در این مسابقات در دورههای بعدی نیز شرکت کنند تا موجب ارتقای سطح کیفی مسابقات شوند.
انتهای پیام