برگزیدگان سیزدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی معرفی شدند

برگزیدگان بخش اصلی و جنبی فیلم‌های ‎داستانی و مستند سیزدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا ، در مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی، برگزیدگان بخش اصلی و بخش جنبی فیلم‌ های  داستانی و مستند معرفی و از آنان تجلیل شد.

از بین ۳۱۴ اثر ارسالی به بخش داستانی سیزدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی، ۴۵ اثر به بخش داوری راه یافتند که پس از داوری توسط محمدرضا اصلانی، مهدی نادری، احمد پهلوانیان، محمد حسین فرج و خانم طیبه فلکیان برترین‌ها معرفی شدند.

بر اساس نظر هیئت داوران جشنواره، تندیس جشنواره ، دیپلم افتخار و مبلغ ۸۰ میلیون ریال به فیلم "بازگشت" از استان گیلان به کارگردانی شهریار پورسیدجان اهدا شد و دیپلم افتخار و مبلغ ۶۰ میلیون ریال به فیلم "خوشحال و شاد و بیزارم" از استان تهران به کارگردانی ایمان برهانی تعلق گرفت. همچنین در بخش داستانی، دیپلم افتخار و مبلغ ۴۰ میلیون ریال به فیلم "باربرها" از استان تهران به کارگردانی رضا حماسی  و دیپلم افتخار و تقدیر هیئت داوران از فیلم "مثل بچه آدم" از استان تهران به کارگردانی آرین وزیردفتری رسید.

همچنین در بخش جنبی فیلم‌های داستانی، دیپلم افتخار و مبلغ ۳۰ میلیون ریال از طرف آقای موسوی مدیرعامل انجمن سینمای جوان ایران به فیلم برداری برای مجموعه کارهای امین راستجو از استان یزد تعلق گرفت.

دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون ریال به فیلم "استخوان" از استان تهران به کارگردانی غلامرضا حیدری به خاطر رمزآفرینی در روایت، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون ریال به طراحی صحنه فیلم"چتر خاکستری" از استان اصفهان به ملیکا غلامی، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون ریال به فیلم "لحظه آخر" از استان قم به کارگردانی جابر نوروزی بابت روایت عکاسانه در سینما و همچنین دیپلم افتخار طراحی صحنه به فیلم "لباس سفید" از استان یزد به ابوالفضل سلیمی دربرزی اهدا شد.

در بخش مستند این دوره از جشنواره نیز از بین ۱۸۹ اثر ارسالی، ۲۷ اثر به بخش داوری راه یافتند که پس از داوری توسط آقایان محمدرضا اصلانی، مهدی نادری، احمد پهلوانیان، محمد حسین فرج و خانم طیبه فلکیان برترین ها معرفی شدند.

بر اساس انتخاب هیئت داوران، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۸۰ میلیون ریال به فیلم "ماهیاک" از استان تهران به کارگردانی فرح زارع تعلق گرفت.

دیپلم افتخار و مبلغ ۶۰ میلیون ریال به فیلم "سراج" از استان قم به کارگردانی محمدرضا دهستانی اهدا شد و دیپلم افتخار و مبلغ ۴۰ میلیون ریال هم به فیلم "داستان فیکا و فیدان" از استان البرز به کارگردانی دلاور دوستانیان رسید.

همچنین چهار سفر هوایی کربلا بخش جنبی فیلم‌های مستند از طرف آقای تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به بازیگر نقش عباس در فیلم "عباس" از استان یزد ، فیلم "داستان عروسک ها" از استان یزد به خدیجه عباسی و فیلم "سلام خدای مهربون" از استان اصفهان به احمد کرمی اهدا شد.

جایزه نگاه ویژه به اسناد تاریخی هم به مبلغ ۲۰ میلیون ریال به فیلم "رازهای سرزمین من"از استان یزد به کارگردانی احمد صراف اهدا شد.

همچنین دیپلم بخش پژوهش و تحقیق این بخش به فیلم "شبیه مضحک" از استان یزد به کارگردانی علی محمد ناصربافقی اهدا شد و دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون ریال به فیلم "دالان" از استان تهران به کارگردانی محمدصادق دهقانی رسید.

جایزه بهترین فیلم برداری مستند به تصویربرداری فیلم "سراج" از استان قم به محمود احمدی تعلق گرفت و دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون ریال هم به تصویربرداری فیلم "بلندای آسمان" از استان یزد به حامد بقاییان تعلق گرفت.

همچنین در بخش جنبی فیلم‌های مستند، دیپلم افتخار به تدوینگر فیلم "سراج" از استان قم به محمدرضا دهستانی اهدا شد.

«علیرضا تابش» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی نیز در مراسم اختتامیه این جشنواره با اشاره به اینکه سینمای ایران یکی از میراث‌های بزرگ انقلاب اسلامی ایران است، افزود: هنرمندان عرصه سینما با زبان تصویر و دانش و تخصص، چهره متفاوت ایرانی اسلامی در طی چهار دهه گذشته که روزها و سال‌های پرتلاطم و سختی را گذرانده ، به تصویر کشیدند.

وی معرفی زوایای پیچیده فرهنگ ایرانی به جهانیان و مخصوصا دنیای غرب را با زبان فیلم بسیار موثر دانست و گفت: تولید فیلم کوتاه به عنوان یک جریان پیشرو و گسترده در سال‌های اخیر باعث شده تا هویت بومی و فرهنگی و خلاقانه در کشور ایران برای جهانیان نمایان شود.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی اظهار کرد: ۱۴ سال پیش مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با این باور که وجود مقدس امام رضا(ع) یک پناهگاه برای ایرانیان و شیعیان است به فکر برگزاری جشنواره‌های فرهنگی هنری از خوشنویسی تا سینما،تئاتر، موسیقی و نواهای مذهبی افتادند که این حرکت در نوع خود بی‌نظیر بود.

تابش با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره‌های رضوی، گفت: نمایش فیلم‌های کوتاه و مستند در شهرهایی با پیشینه تاریخی مانند یزد، اتفاقات خوبی را در عرصه تولید محتوای تصویری و فرهنگی هنری رقم خواهد زد.

وی همچنین با اشاره به استقبال خوب مردمی از فیلم‌های منتخب جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی، افزود: این حضور به معنای اتفاقات خوب در حوزه تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه است که باید از آن حمایت جدی شود.

انتهای پیام
  • جمعه/ ۲ آذر ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 97090200382
  • خبرنگار :