امیر سرتیپ سیروس لطفی به همرزمان شهیدش پیوست

مرحوم امیر سرتیپ سیروس لطفی، فرمانده سابق لشکر ۱۶ زرهی قزوین در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و دارنده نشان فتح از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایسنا، مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مرحوم امیر سرتیپ سیروس لطفی امروز یکشنبه( 20 آبان ماه)  از ساعت ۸ صبح امروز با حضور فرماندهان، پیشکسوتان و خانواده‌های شهدا از ستاد فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزارشد.

مرحوم امیر سرتیپ سیروس لطفی، پیشکسوت باسابقه و درجه‌دار ارتش و فرمانده جنگ در سال ۱۳۱۴ در تبریز به دنیا آمد و دانش‌آموخته دوره‌های افسری از دانشکده افسری تهران  است. وی پس از پایان تحصیلات نظامی خود به دلیل رتبه اول به تدریس فنون نظامی در پادگان سابق جی پرداخته و همچنین، فرماندهی گروهان اسب‌سواران و فرماندهی گروهان زرهی را هم بر عهده داشت.

سیروس لطفی به دلیل آشنایی با زبان انگلیسی به شرکت در یک دوره آموزشی ۱۸ ماهه با تانک‌های «ام -۳۶» و «م-۶۰» و «آ-یک» به آمریکا اعزام شد و پس از بازگشت به میهن به آموزش نحوه استفاده از تانک‌های مزبور و اشتغال در بخش مترجمی مستشاران خارجی در پادگان جی پرداخت.

مرحوم امیر سرتیپ سیروس لطفی، فرمانده سابق لشکر ۱۶ زرهی قزوین در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و دارنده نشان فتح از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

 او از فرماندهان دلاور و پرافتخار دوران جنگ در لشکر ۱۶ زرهی قزوین بود که در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهم و اساسی در آزادسازی محورها و مناطق غرب و شمال غرب کشور از لوث وجود ضدانقلاب داشته و همچنین در رشادت‌ها و شجاعت‌هایش در سال‌های جنگ تحمیلی مخصوصا عملیات‌هایی چون طریق‌القدس، فتح المبین و بیت‌المقدس فراموش‌نشدنی است.

مرحوم امیر سرتیپ سیروس لطفی بعد از شهادت شهید فلاحی، زنده یاد ظهیرنژاد، به ریاست ستاد مشترک ارتش منصوب شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آبان ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 97082009224
  • خبرنگار : 71451