به گزارش ایسنا، سید عباس صالحی ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ درباره تامین ارز برای بخش بینالملل جشنواره موسیقی فجر، با اشاره به گروههای هنری خارجی که در ایران حضور پیدا میکنند، گفت: به طور کلی ما در جشنوارههای تئاتر، سینما و موسیقی این مساله را داریم. ما هنوز با برگزاری این جشنواره ها فاصله داریم اما تقاضاهایی را که در این مجموعه بوده، با سازمان برنامه وبودجه در میان گذاشتیم البته شرایط ارزی کشور را میدانیم اما این تقاضا را به آقایان منتقل کردیم که حداقل اگر این موضوع در بخش کالاهای اساسی قرار ندارد، حداقل بتوانیم در فضای بازار دوم این خدمات ارائه قرار بگیرد.
صالحی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره اینکه قولی در این مورد گرفته است یا نه؟ بیان کرد: اجمالا قرار است کمکهایی داشته باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که در حاشیه آیین تجلیل از اعضای ارکستر سمفونیک تهران در دوران دفاع مقدس، با خبرنگاران صحبت میکرد، هنگامی که با پرسشی درباره قانون منع به کار گیری مدیران بازنشسته و تکلیف تغییر مدیریت سازمان سینمایی در این زمینه مواجه شد، پاسخی نداد.
او با این حال با وجود اینکه مدت زمان ماموریت مدیرعامل فعلی بنیاد رودکی تمام شده، درباره تمدید حکم او یا تغییر مدیریت این مجموعه پاسخ روشنی نداد و فقط گفت: در حال حاضر آقای صفی پور (مدیرعامل فعلی بنیاد رودکی ) در بنیاد رودکی هست و شما میبینید که فعال برنامهها را اجرا میکنند.
صالحی که شامگاه ۲۸ مهرماه در تالار وحدت سخن میگفت، همچنین درباره برنامه تجلیل از اعضای ارکستر سمفونیک تهران در دوران دفاع مقدس بیان کرد: این برنامه، برنامه بسیار خوبی بود که عملا فضایی را برای بازگشت به دفاع مقدس ایجاد کرد و میتوان گفت که موسیقی با موسیقی دفاع مقدس جان تازه گرفت. البته همان طور که میدانید شرایط بعد از انقلاب اسلامی، موسیقی شرایط در تردیدی داشت. اجرای موسیقی حماسی در کشور شروع جدیدی برای فضای موسیقی جمهوری اسلامی بود و به اعتقاد من موسیقی دفاع مقدس این فضا را برای کلیت موسیقی کشورمان ساخت.
وی ادامه داد: موسیقی حماسی دوره دفاع مقدس ما چند کار را برای ما انجام داد، بنابراین می توان گفت هم در بسیج مردمی در دوران سخت و ویژه دفاع مقدس و اعزام آنها به جبهه ها نقش مهمی را ایفا کرد و هم در فضای توان افزایی ملی رزمندگان در فضای جنگ تاثیر خود را انجام داد. از طرف دیگر این موسیقی فضایی را در کشور باز کرد که این هنر بتواند در ایران به فعالیت خود که در هالهای از ابهام بود ادامه پیدا کند.
صالحی گفت: به نظر میآید در آغاز دهه پنجم انقلاب دین خودمان را به موسیقی حماسی بیش از گذشته ادا کنیم. با شرایطی که در این دوره داریم و در فضای ملی تنگناهایی خاص پیدا کردیم و مجموعههایی به سواستفاده از این فضا امید بستند، موسیقی حماسی میتواند دریچهای برای حفظ عزت و غرور ملی ما باشد.
انتهای پیام