محمودرضا حقیفام در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه برای تاثیر بارندگیها در میزان بهرهبرداری از نیروگاههای برقآبی باید منتظر زمستان و پایان سال باشیم، اظهار کرد: اگر میزان ذخیره سدهای کشور افزایش یابد، قطعا میتوانیم از این ظرفیت استفاده بیشتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: سیاست وزارت نیرو در شرایط فعلی این است که بنا را بر خشکسالی و نادیده گرفتن بارشها بگذارد، چراکه قصد داریم برنامهها را در حالت بدبینانه اجرا کنیم و در حال حاضر هیچ دید خوشبینانهای نسبت به شرایط فعلی نداریم.
سخنگوی صنعت برق با تاکید به اینکه در حال حاضر وزارت نیرو برنامهای برای افزایش ظرفیت نیروگاههای برقآبی ندارد، ابراز کرد: در زمان پیک (اوج مصرف) تنها توانستیم ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ مگاوات در روز از نیروگاههای برقآبی توان بگیریم.
به گفته حقیفام پیشبینی برای پیک سال آینده نیز این است که در آن زمان بتوانیم به همین میزان از ظرفیت نیروگاههای برقآبی استفاده کنیم اما اگر بارشها خوب باشد و میزان ذخیره آب پشت سدها افزایش یابد، قطعا میتوانیم این پتانسیل را افزایش دهیم.
به گزارش ایسنا، تابستان امسال کشور با خاموشیهای پیدرپی مواجه بود که علت این مساله نیز کمآبی و کاهش تولید نیروگاههای برقآبی اعلام میشد. اکنون نیز پس از پایان پیک مشخص شد که میزان تولید برق نیروگاه های برقآبی نسبت به سال قبل ۳۶ درصد کاهش داشته و همین موضوع نیز موجب شده که دولت برای سال آینده تدابیر جدیتری را لحاظ کند.
انتهای پیام