وضعیت ترازنامه مالی کدام کشورها بهتر است؟

صندوق بین‌المللی پول در گزارشی، نروژ را دارای سالم‌ترین ترازنامه مالی جهان معرفی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از فایننشیال ریویو، صندوق بین‌المللی پول در گزارش خود به نشست وزیران دارایی گروه ۲۰، نسبت به افزایش بدهی کشورها به سطوحی تاریخی هشدار داده است و بیان کرده در بین کشورهای توسعه‌یافته، نروژ در بهترین موقعیت  قرار دارد. با این حال به دلیل افزایش مخارج رفاهی، ممکن است نروژ جایگاه خود را در صدر جدول از دست بدهد.

پس از نروژ، روسیه، قزاقستان و استرالیا در رده‌های بعدی جای گرفته‌اند. صندوق هم‌چنین در بخش دیگری از گزارش خود به بررسی تاثیر سالمندی جمعیت، استخراج منابع طبیعی و جذب مهاجران بر وضعیت اقتصادی کشورها پرداخته است.

صندوق بین‌الملی پول با هشدار نسبت به کاهش بدهی از طریق کاهش مخارج عمومی به ویژه در خصوص پروژه‌های زیرساختی، گفته است چنین اقداماتی در بلندمدت هزینه‌های بیشتری خواهند داشت.

به گفته صندوق بین المللی‌پول، حجم بدهی کشورهای جهان با ۵۰ درصد افزایش نسبت به یک دهه اخیر به ۱۸۲ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۷ رسیده است.

صندوق بین‌المللی پول پیشتر نیز اعلام کرده بود بدهی در اقتصادهای پیشرفته فاصله بسیار بیشتری از بدهی کشورهای نوظهور دارد. میانگین بدهی در کشورهای توسعه یافته برابر با ۱۰۵ درصد از تولید ناخالص داخلی آنهاست در حالی که در اقتصادهای با اندازه متوسط، این میزان ۵۰ درصد تولید ناخالص داخلی و برای کشورهای با درآمد پایین ۴۰ درصد است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۲ مهر ۱۳۹۷ / ۱۸:۱۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97072212564
  • خبرنگار : 71600