به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، ایوان دوکه گفت زیان ناشی از سیل پناهجویان ونزوئلایی به این کشور معادل نیم درصد تولید ناخالص داخلی است. به دنبال بحران وخیم اقتصادی و کمبود غذا و مواد دارویی، میلیونها ونزوئلایی از کشور خود فرار کرده و به کشورهای همسایه پناهنده شدهاند. به گفته رئیس جمهور کلمبیا در حال حاضر یک میلیون ونزوئلایی به این کشور آمدهاند.
دوکه گفت: آثار مالی بحران مهاجرت ونزوئلا بر اقتصاد کلمبیا معادل نیم درصد از تولید ناخالص داخلی بوده است و ما باید فکری برای بهداشت، آموزش و زیرساختهای جدید کنیم. یک منبع آگاه گفته است بانک جهانی در هفتههای پیش رو در گزارشی به بررسی پیامدهای بحران اقتصادی ونزوئلا بر کلمبیا خواهد پرداخت.
از سال ۲۰۱۵ تاکنون حدود ۱.۶ میلیون ونزوئلایی از کشور خود مهاجرت کردهاند که ۹۰ درصد آنها به کشورهای همسایه رفتهاند. بسیاری از این کشورها از نهادهای مالی بینالمللی نظیر بانک جهانی و صندوق بین الملل پول خواستهاند به آنها کمک شود.
ابرتورم، قدرت خرید مردم را از بین برده است و در هر لحظه مردم و فعالان اقتصادی منتظرند تا قیمتها بیشتر شود. بی ارزش شدن پول ونزوئلا به جایی رسیده که فروشندگان کالا در این کشور به جای شمردن بولیوار- واحد پول این کشور- آن را وزن میکنند.
انتهای پیام