پاسخ وزیر درباره وضعیت «معلمان زندانی» و نقش عارف در صندوق ذخیره فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه هنوز یک درصد دانش آموزان ثبت نام خود در مدارس را قطعی نکرده‌اند گفت: علیرغم همه تلاش‌های صورت گرفته ۱۴۲ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی داشتیم که همچنان برآورد ما این است که نتوانستیم این تعداد را به مدرسه برگردانیم، البته ۳۱ هزار و ۹۱۰ دانش آموز را به مدرسه برگرداندیم که افتخار بزرگی است.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد بطحائی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به ۱۴ میلیون دانش آموز و یک میلیون و ۷۰۰ هزار معلم و بازنشسته فرهنگی اظهار کرد: این معلمان علیرغم کمبودها همچنان غیرتمندانه چراغ تعلیم و تربیت را روشن نگه می‌دارند و برای رشد و تعالی فرزندان این آب و خاک تلاش می‌کنند.

وی افزود: ۱۳ هزار دانش آموز ایرانی نیز در ۶۰ کشور جهان مشغول به تحصیل می‌شوند و میزبان بیش از ۴۰۰ هزار دانش آموز اتباع هستیم که باید به آنها نیز شروع سال تحصیلی را تبریک گفت.

سه درصد دانش آموزان هنوز ثبت نام خود در مدارس را قطعی نکرده‌اند


وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار ۱۳ میلیون و ۷۸۸ هزار دانش آموز ثبت نام قطعی کرده‌اند گفت: پیش بینی می‌کنیم حدود سه درصد از دانش آموزان که یا در شاخه کاردانش هستند و یا از اتباع، هنوز ثبت نام خود را قطعی نکرده باشند. با احتساب این تعداد میزبان حدود ۱۴ میلیون دانش آموز خواهیم بود.
 

افزایش ۱۶ هزار کلاس درس نسبت به سال قبل


بطحائی افزود: همچنین ۴۸۳ هزار باب کلاس درس داریم که پیش بینی می کنیم به ۴۹۸ هزار مورد برسد و افزایش ۱۶ هزار کلاس درس نسبت به سال قبل داشته باشیم. ۹۱ هزار و ۷۲۱ مدرسه دولتی داشتیم که نسبت به سال قبل حدود ۱۱۰۰ مدرسه دولتی افزایش خواهیم داشت و شمار مدارس غیردولتی به بیش از ۱۵ هزار و ۳۵۵ مورد می‌رسد.

 ۱۴۲ هزار بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی جذب مدارس نشدند


وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه علیرغم همه تلاش های صورت گرفته ۱۴۲ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی داشتیم عنوان کرد: همچنان برآورد ما این است که نتوانستیم این ۱۴۲ هزار دانش آموز ابتدایی بازمانده را به مدرسه برگردانیم. البته ۳۱ هزار و ۹۱۰ دانش آموز را به مدرسه برگرداندیم که افتخار بزرگی است.

بطحائی ادامه داد: در سال تحصیلی قبل ۵۰۶۹ دانش آموز اتباع را فارغ از داشتن مدارک هویتی با هماهنگی وزارت کشور و سایر دستگاهها در دوره ابتدایی ثبت نام کردیم.

آماده شدن ۸۰۰۰ کلاس جدید همزمان با آغاز سال تحصیلی

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در حوزه فضای آموزشی حدود ۸۰۰۰کلاس جدید را برای استقبال از مهرماه آماده کردیم گفت: این تعداد، حدود ۱۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار به خود اختصاص داده است. ۶۷ سالن ورزشی نیز به بهره برداری رسیده است.

بطحائی افزود: سال قبل در چنین روزی ۵۰۰۰ کلاس درس را افتتاح کردیم که امروز به ۸۰۰۰ کلاس رسید. تا پایان سال جاری ۲۰۰۰ کلاس درس دیگر هم به این مجموعه اضافه خواهد شد. امسال اعتبارات طرح های عمرانی و ملی ما ۱۰۰درصد در ماههای نخستین سال تخصیص یافت و به همین دلیل توانستیم این پروژه ها را به بهره برداری برسانیم.

بازسازی ۵۹ مدرسه زلزله‌زده کرمانشاه/ افتتاح این مدارس توسط رییس جمهور

وی با اشاره به زلزله کرمانشاه گفت: در این حادثه ۷۸مدرسه تخریب شد و امکان استفاده دانش آموزان برای آن وجود نداشت و از این تعداد ۵۹ مدرسه بازسازی و آماده بهره برداری شد که فردا توسط رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح می‌شود. ما بازسازی مدارس در معرض خطر را نیز با همت خیرین شروع کردیم و اکنون نوسازی ۲۰۰ پروژه را در دست داریم که تا پایان سال به اتمام می‌رسد.

بطحائی با اشاره به تجهیز هنرستانها با اعتبار ۴۹ میلیارد تومانی گفت: امسال هنرستان‌ها پایه دوازدهم دارند و تجهیز هنرستان ها برایمان بسیار مهم بود و با مساعدت‌ها این اعتبار ابلاغ شد و تا چند روز آینده ۵۰ میلیارد تومان دیگر اختصاص می یابد. این رقم در سال‌های اخیر قابل توجه است.

بیش از ۶۵‌هزار و ۵۰۰ دانشجو معلم سال تحصیلی را در دانشگاه فرهنگیان آغاز می‌کنند



وزیر آموزش و پرورش افزود: در دانشگاه فرهنگیان هم از حیث توسعه کمی و کیفی اتفاقات خوبی رخ داد و برای اولین بار در مهر ماه ۳۴ هزار و ۶۰۰ نفر را پذیرش کردیم که ۱۵ هزار نفر مربوط به آزمون استخدامی و ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان هستند. ۳۱ هزار دانشجو از سال‌های قبل و در سال‌های بالاتر داشتیم و اکنون ۶۵ هزار و ۶۰۰ دانشجو را در مهرماه در دانشگاه فرهنگیان داریم که سال تحصیلی جدید را شروع می‌کنند.

کتب درسی تا سال ۱۴۰۰ تغییر نمی‌کنند



وی همچنین درباره توزیع کتب درسی گفت: حدود ۱۴۰ میلیون جلد کتاب درسی با ۱۲۰۰ عنوان کتاب درسی توزیع شده و به دست دانش آموزان رسیده است. تا سال ۱۴۰۰ کتاب نونگاشت نداریم و کتب نونگاشت که از فردا در پایه دوازدهم مورد استفاده قرار می‌گیرند تا سال ۱۴۰۰ تغییر نمی‌کنند. از دانش آموزان می‌خواهم برای نگه داری مطلوب کتب خود تلاش کنند زیرا چاپ کتاب و تهیه کاغذ بسیار هزینه‌بر است.

تخصیص ۵۲ درصد اعتبارات استانی

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۵۲ درصد از اعتبارات استانی ما تا امروز تخصیص پیدا کرده است که علیرغم مضایغ دولت بسیار قابل توجه است عنوان کرد: حدود ۴۰ درصد اعتبارات متمرکز ملی نیز تخصیص یافته و نسبت به مدت مشابه سال قبل در تخصیص اعتبارات ۱۳ درصد بهبود عملکرد داشته‌ایم که یک علت آن تسویه بخشی از مطالبات همکاران از سال های قبل است.

مطالبات فرهنگیان که به سال ۹۷ منتقل شد

کاهش تخلفات شهریه مدارس



بطحائی در ادامه تاکید کرد: از مطالبات سال ۹۶ فرهنگیان، ۲.۵ ماه حق التدریس، چهار ماه خرید خدمات و همچنین حق الزحمه ۹۶ نیز باقی مانده است که به سال ۹۷ منتقل شده است. حدود ۱۸۰ میلیارد تومان از مطالبات سال قبل به امسال منتقل شده است.

وی همچنین با اشاره به سامانه‌هایی برای انضباط بخشی به فرایند نظارتی مدارس و مراکز غیردولتی گفت: امسال میزان تخلفات گزارش شده و اعتراضات مربوط به شهریه به نسبت سال‌های قبل کاهش چشمگیری داشت.

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۳۲ مدرسه متخلف که شهریه بیشتری اخذ کرده بودند شناسایی و مکلف به استرداد شهریه شدند و ۱۷ مدرسه تذکر کتبی دریافت کردند و متاسفانه امتیاز سه مدرسه هم لغو شد.

بطحائی به ارائه آموزش‌های الکترونیک بویژه برای دانش آموزان زلزله زده کرمانشاه اشاره کرد و گفت: تعدادی از دانش آموزان ما در این منطقه با رتبه‌های خوبی در کنکور موفق شدند.

رفع مشکل پرداخت سنوات ۷۰ هزار فرهنگی با مساعدت صندوق بازنشستگی کشوری



وی به بیان مشکل هفت هشت ماه اخیر مبنی بر بروز مشکلاتی برای بازنشستگی در صندوق بازنشستگی کشوری افراد دارای سابقه حق التدریس پرداخت و گفت: با مساعدت خوب صندوق این مشکل حل شده و سنواتشان به نرخ روز پرداخت می‌شود. این مشکل حدود ۷۰ هزار نفر را شامل می‌شد.

بخشی از ساعت تدریس رسمی در اختیار معلم و مدرسه قرار می‌گیرد

ورود اضافه تدریس معلمان به احکام حقوقی



وزیر آموزش و پرورش به مساعدت شورای حقوق و دستمزد برای یک مصوبه اشاره کرد و افزود: بر این اساس معلمان شاغلی که اضافه تدریس می‌گیرند به شرط اینکه حداقل شش ساعت باشد، در فوق العاده شغل و حق شاغل آنها وارد می‌شود و با ابلاغ این مصوبه، این تعداد ساعات برای حق التدریسان غیرموظف تا ۲۵ درصد به عنوان حق شاغل در حکمشان وارد می‌شود.

وی ادامه داد: اقدام بسیار خوبی نیز با همکاری سازمان پژوهش از مهرماه اتفاق می‌افتد و بخشی از ساعت تدریس رسمی در اختیار معلم و مدرسه قرار می‌گیرد و این برنامه تحت عنوان برنامه ویژه مدارس در دوره دوم ابتدایی و متوسطه اول در تعدادی مدارس اجرا می‌شود
.

به گزارش ایسنا، بطحائی به دریافت جایزه بین المللی برای سازمان نهضت سوادآموزی در طرح مقدماتی آموزش icdl اشاره کرد و گفت: از سوی یونسکو به عنوان کشور برتر شناخته شدیم که باید به همکارانمان در نهضت سوادآموزی تبریک بگوییم.

در رسیدن به اهداف عقب نشینی نکردیم


وزیر آموزش و پرورش با اشاره به شروع برخی برنامه‌های جدید در وزارتخانه که با فشارهایی همراه بود گفت: از رسانه‌ها که نقاط قوت و ضعف این برنامه‌ها را به نمایش گذاشتند قدردانی می‌کنم. تاکید ما بر حذف آزمون ها در دوره ابتدایی بود و امید است در آینده نه چندان دور به سراغ متوسطه اول برویم. ما فریاد زدیم که تا کی باید آزمون های مکرر و کتب کمکی متعدد اهداف فعالیت های پرورشی را تحت الشعاع قرار دهد؟ روش پذیرش مدارس سمپاد تغییر کرد. برخی رسانه ها گفتند که آموزش و پرورش در رسیدن به اهدافش عقب نشینی کرد. خیر ما عقب نشینی نکردیم و بحث ما از ابتدا حذف آزمون ها بود.

آزمون پیشرفت تحصیلی پایه هفتم به سنجش هوش تغییر کرد



بطحائی ادامه داد: هیچ عقب نشینی در این مسیر صورت نگرفته و آزمون پیشرفت تحصیلی پایه هفتم به سنجش هوش تغییر کرد، البته اعتراف می‌کنم امسال این روش نقایصی هم داشت اما منافع ما بسیار بالا بود. قبلا ۲۵۰ هزار نفر در آزمون شرکت می‌کردند اما امسال ۱۵۰ هزار نفر در سنجش هوش شرکت کردند که از معیارهای قابل قبول هوشی برخوردار بودند.

تکالیف درسی باید در مدرسه انجام شود

تبدیل «مشق شب» به تکالیف مهارت محور

وی افزود: ماهیت تکالیف شب هم باید تغییر کند. از فردا در سه پایه اول ابتدایی در مدارسی که شرایط لازم را دارند تکالیف درسی بچه‌ها باید در مدرسه انجام شود. آنها در منزل تکالیف مهارت محور انجام می دهند. این تمرین ها به معنای رونویسی صرف نیست. از این طریق دکان برخی سودجویان بسته خواهد شد و بتدریج این مسیر را تصحیح می کنیم و دکان سوءاستفاده کسانی که دکان باز کرده اند و کتب حل المسائل و... را ترویج می‌دهند بسته خواهد شد. از آموزشگاه‌ها می‌خواهم مسیر خود را در خدمت تحقق اهداف واقعی آموزش و پرورش قرار دهند.

به گزارش ایسنا، وزیر آموزش و پرورش در بخش دوم سخنان خود به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد و درباره سونامی بازنشستگان اظهار کرد: تعداد بازنشستگان بالاست. دو برنامه داریم نخست آنکه آن دسته از همکاران که در رشته هایی هستند که به آنها نیاز داریم بازنشستگی شان به تاخیر بیافتد. همچنین امسال نزدیک به ۱۶ روش را بکار گرفتیم و به لطف خداوند همه کلاس ها با معلم آغاز می‌شود. این ۱۶ راهکار همه به صورت کمی اجرا می‌شود و از دو سه ماه آینده اعلام می‌کنیم هر روش چه تعداد نیرو را جبران می‌کند تا برای سال آینده هدفمندتر بکار گرفته شود.
 

مذاکره برای برگزاری آزمون استخدامی جدید /احتمال اعلام فراخوان در دی‌ماه

وی افزود: در حال مذاکره برای برگزاری آزمون استخدامی جدید هستیم. با سازمان اداری مکاتبات را شروع کرده ایم و احتمالا ممکن است فراخوان برای دی ماه اعلام شود.

بطحائی در ادامه با بیان اینکه بحث وجود نارسایی کتب درسی درست است گفت: فرایند تالیف کتب درسی به گونه‌ای است که این نارسایی‌ها را به حداقل خودش می‌رساند. وقتی باید۱۲۰۰ عنوان کتاب چاپ شود گاهی ممکن است سوءبرداشتی در برخی محتواها صورت گیرد. نارسایی ها را نفی نمی‌کنم اما در حجم کار بالا، بسیار اندک است ولی باید اصلاح شود.

اختیار هنرستان‌ها برای فعالیت در روزهای ۵‌شنبه



وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به ایسنا درباره بازگشایی هنرستان ها در روزهای ۵ شنبه گفت: این موضوع را در اختیار خود هنرستان ها می‌گذاریم و با موافقت اولیاء و دانش آموزان ساعاتی برای کارگاه‌ها اختصاص می یابد. حجم و ساعت کارگاه‌ها به نحوی نیست که در ۵ روز آن را جا دهیم و چاره ای نیست جز آنکه هرجا امکانش باشد بعدازظهرها و هرجا نباشد در روز های ۵ شنبه کارگاه‌ها را برگزار کنیم.

اجرای دوباره حساب یکپارچه مدارس از مهرماه/شفاف شدن پرداختها و دریافتی مدارس



وی در پاسخ به پرسش دیگر ایسنا درباره حساب یکپارچه مدارس نیز اعلام کرد که این طرح با ملاحظات قانونی از مهر اجرا خواهد شد و هماهنگی لازم با بانک عامل انجام و حساب مدارس تعیین شده است. بر اساس کدهای تعریف شده مشخص است مبلغی که از سوی اولیاء وارد حساب شده بابت چیست؟. این برنامه در حال عملیاتی شدن است. مصمم هستیم حساب یکپارچه محقق شود که باعث شفاف سازی در پرداخت‌ها و دریافت‌ها خواهد شد و با ملاحظات قانونی که مراجع نظارتی داشتند به اجرا درآمده و از فردا به صورت وسیع مستقر خواهد شد.

بطحائی همچنین درباره تحصیل اتباع عنوان کرد: طبق فرمان رهبری مکلف‌ایم هر شخصی در سن مدرسه است وارد مدارس شود. اتباع افغانستانی باید این حقشان به شکل اولی مورد توجه قرار بگیرد. با هماهنگی‌های صورت گرفته در برخی مناطق و فضاهای آموزشی موانعی وجود داشت که رفع شد و امروز بیش از ۴۵۰ هزار دانش آموز اتباع تحت پوشش قرار گرفتند. ما کماکان بنا به تاکیدات رهبری و عنایات رئیس جمهور به دنبال آن هستیم تفاوتی بین دانش آموز تبعه خارجی با ایرانی وجود نداشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: منعی برای ورود دانش آموزان اتباع به مدارس تیزهوشان و مدارس خاص نداشتیم.

منتفی شدن استیضاحم را نباید به آغاز سال تحصیلی چسباند

برای استیضاح آماده‌ام

به گزارش ایسنا، وی درباره استیضاحش نیز گفت: نمایندگان یک حق قانونی دارند که وقت و موعد مشخصی برای آن تعیین نشده است و نماینده هر زمانی تشخیص دهد باید وزیری را سوال و یا استیضاح کند. این یک فرآیند قانونی است که مجلس دنبال می‌کند و کسی مخالفتی در قانونی بودن آن ندارد. اگر استیضاحم منتفی شد و تعدادی منصرف شدند خیلی نباید آن را به اول مهر چسباند و ممکن است باز اتفاق بیافتد بلکه ما پاسخ هایی داشتیم درباره سوالات و به نمایندگان هم اعلام کردیم.
 

بطحائی ادامه داد: ما عملکرد بهتری هم نسبت به سال های قبل در حوزه اعتبارات داشتیم و در جریان سوال و یا استیضاح آماده‌ام هر زمان لازم شد بروم و پاسخ دهم که یا قانع کننده است و یا نیست که فرد دیگری که به تشخیص نمایندگان شایستگی بالاتری برای ادامه کار را دارد جایگزین می‌شود. نباید برای نگرانی از استیضاح جهت فعالیت خود را معطوف به این کنیم که اگر سوال مطرح شد چه کنیم و چه جوابی بدهیم. ما افق دید و چشم اندازی داریم که در جهت آن حرکت می‌کنیم.

نمی‌توانم نسبت به معلمان زندانی بی‌تفاوت باشم


وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت معلمان زندانی چون "محمد حبیبی" نیز گفت: نمی‌توانم نسبت به همه آنها که گرفتار شدند و در مسیر دادرسی اند به عنوان عضوی از خانواده بی‌تفاوت باشم، هرچند دامنه اختیاراتم تعریف شده است و قوه قضائیه به عنوان قوه مستقل بر اساس مصالح خودش تصمیم می‌گیرد، اما حتما توضیحاتم می‌تواند در حل مسائل کمک کند. بنده نمی‌توانم چشمم را روی مشکلاتی که یکی از اعضای این خانواده بزرگ دارد، ببندم.
 

کلمه‌ای با «عارف» برای مدیریت صندوق ذخیره صحبت نکرده‌ام

بطحائی همچنین درباره مطرح شدن نام "محمدرضا عارف" برای مدیرعاملی صندوق ذخیره فرهنگیان نیز گفت: به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی معاملات سیاسی وجود نداشته و فرد عاقل، آخرت خود را برای دنیای دیگری خرج نمی‌کند و حقوق معلمان چیزی نیست که برای امتیاز دادن به شخص خاص آن را به معامله بگذارم. حتی یک کلمه با آقای عارف درباره فرد خاصی و حتی صندوق ذخیره صحبتی نکردیم.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: ضمن تقدیر از اعضای هیئت مدیره فعلی، تلاش های قابل تقدیری در صندوق صورت گرفته اما در صندوق هم همانند سایر سطوح به سمت جوانگرایی می‌رویم. جزئیات تغییرات قطعی نشده ولی تغییر هیئت مدیره در مرحله مقدماتی است و هنوز به نقطه روشنی نرسیده است و چون درگیر آغاز سال تحصیلی بودیم بعد از راه افتادن مدارس دوباره دنبال خواهد شد. مطرح شدن چنین اخباری را به شدت تکذیب می‌کنم و چنین اتهامی نه به بنده و نه آقای عارف نمی‌چسبد. فقط از سوی مراجع مختلف کاندیدهای هیات مدیره معرفی و پرونده آنها در دست بررسی است.

سرانجام تعطیلات زمستانی مدارس

وی درباره سرانجام تعطیلات زمستانی مدارس نیز اظهار کرد: دو نظریه در این زمینه وجود دارد، یک نظریه حقوقی مربوط به مصوبه مجلس است و یک نظریه می‌گوید این امر در اختیار شورا های استانهاست. از معاونت حقوقی رئیس جمهوری درخواست استفساریه کردیم و منتظر پاسخ‌ایم که اگر از اختیارات شوراها باشد احتمالا در سال جاری ۵روز را اجرا کنیم و در خرداد به زمان تحصیل افزوده شود.

بطحائی در ادامه با بیان اینکه معلمی که از موبایل در کلاس درس استفاده می‌کند کار درستی انجام نمی‌دهد، درباره طرح های بانشاط سازی مدارس گفت: هیچ وقت نمی‌توانیم به امید رسیدن به شرایط کاملا مطلوب طرحهای تحولی خود را متوقف کنیم. باید شرایط ناگوار از جمله تراکم بالای کلاسی را همیشه تحمل کنیم، اگر طرحهای جدید اجرا می‌شود، اجرای آزمایشی آن از کلاس های با تراکم کم شروع می‌شود.

وی افزود: ما امروز با معلمانی مواجهیم که در سن ۴۶ سالگی شرایط بازنشستگی دارند و در این سن از لحاظ آموزش پخته‌اند و می‌خواهیم با اعطای مشوق های با اختیار خودشان بازنشستگی‌شان را به تعویق بیاندازیم تا از بحران کمبود معلم عبورکنیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره بارمالی رتبه‌بندی معلمان گفت: امیدواریم با تصویب در دولت آن را فراخوان کنیم تا از نظرات معلمان هم بهره مند شویم. طرح پیشنهادی بار مالی دارد اما در سه سال آینده سرشکن شده است و بتدریج بار مالی خود را جذب خواهد کرد.

کاهش شمار معلمان اعزامی به خارج از کشور بدلیل مشکلات ارزی

بطحائی درباره زمان اعلام ظرفیت تکمیلی برای اعزام معلمان به خارج از کشور گفت: اعزام معلمان به دلیل مشکلات در حوزه ارزی با تغییرات مواجه و باعث شده شمار نیروی اعزامی را کاهش دهیم و برخی را تمدید ماموریت کنیم. بعید می‌دانم نیروی جدیدی از طریق تکمیل ظرغیت اعزام کنیم مگر گشایش ارزی صورت گیرد.

وی در واکنش به قطع ارائه خدمات برخی مراکز درمانی به علت بدهی به شرکت بیمه تکمیلی عنوان کرد: بیمه تکمیلی با روش صندوقی در دو سه سال اخیر انجام شد. این روش سخت و زمانبر و پرهزینه است اما چاره‌ای جز آن نداشتیم و برای ادامه بیمه زیر بار این فشار رفتیم. بخشی از بدهی بیمه پرداخت شده و به حدود ۷۰ میلیارد تومان رسیده و در حال مذاکره با سایر بیمه‌ها علاوه بر آتیه سازان هستیم.

بطحائی افزود: اعداد و ارقام اعلامی بیمه‌ها با آنچه ما اکنون داریم اجرا می‌کنیم بسیار فاصله دارد و بخشی که بیمه‌گذار باید بپردازد بسیار بالا خواهد رفت. اگر در مذاکرات به نتیجه نرسیم باز به روش صندوقی کار را جلو می بریم. لغو خدمات برخی مراکز درمانی را پیگیریم تا در یک ماه آتی رخ ندهد.

وی درباره آسیبهای اجتماعی در مدارس نیز گفت: آسیب‌های اجتماعی امروز مدارس فراوانی کمی دارد و نگران کننده نیست اما اهمیت آن بالاست و اگر یک مورد هم باشد باید روی آن تامل کرد. بخش مهمی از آسیب‌ها ریشه در خانواده ها نیز دارد، به عنوان مثال طلاق، مصرف مواد مخدر در بین اولیاء، فقر و ... در بروز آسیب ها موثر است، اما با این حال نمی‌توانیم نسبت به آن غیرمسئولانه برخورد کنیم. تلاش می‌کنیم در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی گام برداریم.


وی افزود: امروز از دو مسیر معاونت پرورشی و معاونت تربیت بدنی و سلامت پیگیر نشانه‌های بروز آسیب در دانش آموزان هستیم و تلاش می‌شود تا قبل از وقوع حادثه جلوی آن گرفته شود. طرح نماد را نیز دنبال می کنیم که مربوط به زمانی است که دانش آموز در معرض خطر قرار گرفته و با پیگیری سایر دستگاه‌ها مداخله می‌شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 97063115251
  • خبرنگار : 71424