فصل برداشت مقوی‌ترین میوه

خرما یا رطب، میوه‌ای بسیار قدیمی که در مناطق گرمسیری پرورش می‌یابد. خرما انواع مختلفی از قبیل خرمای پیارم، خرمای مضافتی، خرمای گنتار، خرمای استعمران، خرمای زاهدی، خرمای برهی و چندین نوع دیگر دارد که هر نوع در یک منطقه وجود برداشت می‌شود. خرما دارای خواص متعددی از جمله تقویت استخوان‌ها، درمان اختلالات روده‌ای، درمان کم‌خونی، درمان آلرژی، افزایش انرژی، حفظ سلامت سیستم عصبی، ارتقای سلامت قلب، درمان اسهال، پیشگیری از سرطان معده و .... دارد. فصل برداشت خرما معمولا از تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.

عکس: ابولفضل رستمی- علیرضا محمدی- مهناز دژبان- ساره تجلی/ ایسنا

  • شنبه/ ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: ایران
  • کد خبر: 97062411924
  • خبرنگار :