به گزارش ایسنا، در پی تغییر برخی مدیران کابینه و وزرای اقتصادی از جمله ربیعی و کرباسیان از وزاتخانههای کار و اقتصاد، اغلب فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی ایران معتقدند که تغییر یک شخص کارساز نیست؛ چراکه ساختار اقتصادی کشور شکننده و بیمار است و اقتصادی که بر مبنای یارانه است و فقط با چاپ اسکناس، تورم بر سر مردم آوار میکند، اقشار زیادی را به زیر خط متوسط برده است. در این میان باید سیاستها و ساختار تغییر کند تا مشکلات حل شود، چراکه تغییر وزیر بدون تغییر سیاستها دردی را دوا نمیکند.
در این میان امیر عابدی - رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان، هم بر این باور است که تغییر افراد در بهبود اوضاع اقتصادی تاثیرگذار نیست، چراکه این افراد میآیند و میروند و خودشان معلول نبود سیاستها و استراژی اقتصادی در کشور هستند. این افراد فقط روی کار آمده و چند حرکت مقطعی انجام میدهند.
این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر لزوم تغییر سیاستها و تدوین استراتژی به ایسنا اظهار کرد: بخشی از مشکلات بر اثر مدیریتهای نادرست ایجاد شده که تاثیر منفی گذاشته است.
به گفته وی، بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران میتواند کمکها و نقدهای کارشناسی مناسبی ارائه دهد که به برونرفت از مشکلات کمک ویژهای خواهد کرد. ضمن اینکه قبلا این مشورتها صورت میگرفت.
وی افزود: رخدادهای اقتصادی که امروز شاهدش هستیم توسط فعالان این حوزه پپیشبینی و هشدارهای لازم داده شده بود اما افسوس که توجه لازم صورت نگرفت.
با سیاستگذاری نادرست منتظر قربانی هم باید بود
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان معتقد است که فقط تغییر افراد، کارساز نبوده است. بعد از تغییر نیز تنها به مدیر جدید و سیاستگذاران کلان، گوشزدهایی میکنند که البته تاثیر چندانی هم ندارد. پر واضح است سیاستی که عملکرد درستی ندارد، قربانی هم میدهد.
عابدی تصریح کرد: باید ساختارها اصلاح شوند. همچنین افراد و بهویژه جوانان باید بدانند که آیندهشان قرار است چگونه رقم بخورد. در همه حوزهها مشکل وجو دارد اما در حوزه اقتصاد، مشکل و دغدغه اصلی، معیشت مردم و فضای کسب و کار است که طی شش ماه اخیر به شدت آسیب دیده است.
انتهای پیام