به گزارش ایسنا از ایندیکاتر رو، دانشمندان آلمانی دانشگاه هاینریش هاین و موسسه تحقیقات پزشکی لایبنیتس دریافتند، استفاده از کافئین با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی و سکته مغزی همراه است.
به گفته آنان، کافئین در چهار فنجان قهوه، ظرفیت عملکرد سلولهای اندوتلیال که سطح داخلی عروق خونی را پوشش میدهد، افزایش میدهد.
در این تحقیق جدید، دانشمندان یک بار دیگر بر روی میتوکندری متمرکز شدند، پروتئین P۲۷ در قهوه باعث تقویت میتوکندری شده، انرژی لازم را به سلولها برای ادامه حیات قلب و سالم نگه داشتن آن منتقل میکند.
همچنین پروتئین قهوه نقش بسیار مهمی در بهبود زخمهای ناشی از انفارکتوس میوکارد (سکتههای قلبی) دارد.
پزشکان آلمانی به همه افراد به خصوص سالمندان توصیه میکنند تا استفاده از قهوه را به دلیل داشتن پروتئین حیانی P۲۷ در رژیم غذایی خود قرار دهند، زیرا این نوشیدنی نه تنها بر ترمیم سلولهای قلبی تاثیر میگذارد، بلکه سلامتی دیگر اعضای بدن انسان را تضمین میکند.
نتایج این تحقیق در مجله PLoS Biology به چاپ رسیده است.
انتهای پیام