محمدصادق بیجندی درگفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: نوآوریهای باز یکی از مباحث بسیار جدی دنیای امروز است که این مراکز به دنبال توسعه آن در داخل کشور هستند.
وی در توضیح نوآوریهای باز، گفت: نوآوری باز امکان ارائه ایده را برای افراد خلاق و نوآور فراهم کرده و به عبارت دیگر درها را برای نوآوری این دسته از افراد باز میکند، چراکه معتقدیم این سیستمها هستند که به بلوغ و باروری ایدههای خوب کمک میکنند. ما در مراکز نوآوری و شکوفایی(منش) جهاد دانشگاهی به دنبال دعوت و جذب افراد خلاق و ایدهپرداز هستیم تا پس از بررسی ایدهها و تیمسازی به سمت عملیاتی شدن پیش برویم.
رییس سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان درخصوص شرایط جذب افراد خلاق در مراکز نوآوری و شکوفایی، گفت: از آنجاکه مراکز نوآوری و شکوفایی بر اساس نوآوری باز شکل گرفته، ورود و جذب در آن برای آحاد جامعه آزاد است.
دکتر بیجندی در پایان با اشاره به توانمندی بالای جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، عنوان کرد: بسیار خوشحالیم که جهاد دانشگاهی با تیم حرفهای خود در بحث مراکز نوآوری و شکوفایی ورود پیدا کرده است.
در همین رابطه پریسا فتایی، مدیر مرکز سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا) جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به آغاز به کار این مرکز، اظهار کرد: این مرکز با هدف تقویت انگیزه برای کشف و خلق فرصتها و بهرهبرداری از آنها راهاندازی شده و سهشنبههای کارآفرینانه با برنامههای آموزشی، فرهنگی و ترویجی بخشی از فعالیتهای این مرکز را به خود اختصاص میدهد.
وی افزود: کافه منش با مدیریت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و برنامهریزی و اجرای 2 تن از دانشجویان دکترای تخصصی عمید رهی و حجتالله منتظری فعالیت خود را در راستای توانافزایی دانشجویان در محیطی صمیمی و خلاقانه با هدایت منتورهای موفق کسب وکار آغاز کرده است.
انتهای پیام