/عملکرد رسانه‌ها در جام‌جهانی چگونه باشد؟/

بُرد تیم‌ملی شیرین بود اما واقعیت را نشان دهیم

یک کارشناس ورزشی رادیو درباره عملکرد رسانه‌ها بعد از برد تیم ملی ایران در مقابل مراکش، گفت: پیروزی شب گذشته تیم ملی بسیار شیرین بود و مردم شادی کردند، اما رسانه‌ها باید مردم را با واقعیت آشنا کنند و در حین بازی‌ها بحث فنی داشته باشند.

خسرو والی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه انتظارات بی‌جا از تیم ملی ایجاد نکنیم، اظهار کرد: امید دادن بد نیست اما ایجاد توقع و انتظارات بی‌جا برای جامعه خوب نیست. البته بسیاری از رسانه‌ها این کار را انجام می‌دهند و برد تیم ملی از مراکش نیز مزید بر علت شده که مردم بسیار امیدوار شوند اما واقعیت فوتبال ما این نیست. به همین دلیل من می‌خواهم که به آمارهای بازی شب گذشته که در سایت فیفا هم در دسترس است اشاره کنم تا متوجه شویم درصد مالکیت توپ، تعداد پاس‌های صحیح دو تیم مراکش و ایران بسیار اختلاف دارد. البته تیم ملی ایران هم تمرکز داشت و جاهایی از موقعیت استفاده و با انگیزه بازی کرد اما بعد از ۲۵ دقیقه که بازیکنان تحت فشار بودند با کمک کادر فنی توانستند خود را جمع و جور کنند و در نهایت بازی را بردیم.

او درباره‌ وظیفه رسانه‌ها در قبال عملکرد تیم ملی در رقابت‌های جام جهانی گفت: وظیفه رسانه‌ها این است که در حین بازی‌ها بحث فنی داشته باشند. می‌توان گفت که برد شب گذشته تیم ملی بسیار شیرین بود و مردم شادی کردند اما رسانه‌ها باید مردم را با واقعیت آشنا کنند. همچنین با کارشناسان ورزشی و مربی‌ها گفت‌وگوهایی داشته باشند تا مردم را با شرایط فنی تیم‌های حریف آشنا کنند. اگر تیم ملی ایران توانست در مقابل اسپانیا نتیجه بگیرد و امتیاز مساوی داشته باشد یا اینکه ببرد که امکانش بسیار ضعیف است چه بهتر اما اگر نتوانست، باید توقعات از تیم ملی کم بشود. مردم ما فقط مسابقات را تماشا می‌کنند و به مسائل فنی توجه ندارند. آن‌ها باید از طریق رسانه‌ها با واقعیت فوتبال ایران، اسپانیا و پرتغال آشنا شوند.

این کارشناس ورزشی رادیو ورزش ادامه داد: کارشناسان و مربیان ورزشی می‌توانند نظر دهند و شرایط تیم‌های اسپانیا، پرتغال و تیم ملی ایران را بگویند تا بدانیم که بازیکنان ما چگونه باید جلوی تیم‌های حریف بازی کنند و چه تاکتیکی را در پیش بگیرند که حداقل بتوانیم بازی خوبی ارائه دهیم و اگر باختیم هم اشکالی ندارد.

والی‌زاده یادآور شد: ما در جام‌های جهانی‌ که تا به امروز برگزار شده است، دو پیروزی داشتیم؛ اولین پیروزی ما در سال ۱۹۹۸ و در بازی با امریکا بود و دیگری بعد از ۲۰ سال در برد دیشب ما از مراکش اتفاق افتاد. این مساله بسیار مهم است و در تاریخ ما می‌ماند و برای فوتبال و ورزش ما بسیار خوب است اما باید توقعات بی‌جا را از بین برد که اگر شکست خوردیم مردم دلزده نشوند و تعادل حفظ شود.

این روزنامه‌نگار در پایان گفت: مسؤولان و دولتمردان ما باید ببینند که ورزش و فوتبال چقدر می‌تواند در میان مردم شادی ایجاد کند و آن‌ها فارغ از گرایش‌های سیاسی و غم‌هایشان برای مدتی شاد می‌شوند. همچنین ورزش در بُعد بین‌المللی می‌تواند نام کشور را بلندآوازه کند. در نتیجه مسؤولان ما باید بیشتر به ورزش و فوتبال توجه و در آن سرمایه‌گذاری کنند و امکانات ورزشی داخل کشور را افزایش دهند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 97032612092
  • خبرنگار : 71574