به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، فائز السراج، نخست وزیر لیبی، رییس دولت تحت حمایت سازمان ملل لیبی در طرابلس و خلیفه حفتر که کنترل قسمتی از شرق این کشور را بر عهده دارد، در این کنفرانس شرکت دارند.
ریاست جمهوری فرانسه میگوید، پاریس امیدوار است که این نشست بتواند به تعهدی دست یابد که موجب شود انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری لیبی تا پایان سال جاری میلادی برگزار شود.
اتاق فکر گروه بینالمللی بحران اما بر این باور است که جنس این مذاکرات خطر بروز تاثیر متضاد را در پی دارد.
گروه بینالمللی بحران در بیانیهای اظهار کرد: مذاکره میان شخصیتهای واحد و بدون حصول اطمینان از اتفاق نظر گستردهتر درمیان طیف سیاسی و ارتش این کشور ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.
این اتاق فکر همچنین به عدم حضور هیئت نمایندگانی از مصراته که قدرتمندترین نیروهای مسلح در لیبی و بیشترین نفوذ سیاسی را در غرب لیبی دارد، اشاره کرد.
این گروه در بیانیه خود آورده است: شماری از سایر مقامات لیبی نیز برای حضور در حاشیه این نشست دعوت شدهاند اما در امضای توافق شرکت نخواهند داشت.
به گفته این نهاد، چنین رویکردی موجب " خشم برخی از لیبیاییها" خواهد شد.
گروه بینالمللی بحران تصریح کرد: هنگامی که هیئت نمایندگان مصراته مطلع شدند که همچون هیئت نمایندگان اصلی لیبی با آنان برخورد نمیشود، سفر به پاریس را رد کردند.
این گروه خواستار آن شد که رویکرد بازتری در خصوص مساله لیبی اتخاذ شود و فعلا به دنبال یک توافق امضا شده نباشند.
در این بیانیه تاکید شده است: آنان میتوانند از این رویداد برای تحت فشار گذاشتن رهبران لیبی به سوی مصالحه و سوق دادن جامعه بینالمللی به سمت حمایت بیشتر از طریق انتشار اعلامیه گستردهتری از اصول برای گامهای سیاسی ، امنیتی و اقتصادی که بتواند به ایجاد ثبات و اتحاد این کشور کمک کنند، بهره گیرند.
انتهای پیام