بازدید معاون قرآن و عترت از نمایشگاه کتاب تهران

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ‌گفت: اگر افرادی که کتاب نمی‌خوانند، به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بیایند و برای آشنایی با آثار جدید و غرفه‌های مختلف وقت بگذارند، به کتاب‌خوانی ترغیب می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از ستاد خبری نمایشگاه، عبدالهادی فقهی‌زاده با حضور در سالن تشریفات نمایشگاه، با اشاره به شعار نمایشگاه امسال که «نه به کتاب نخواندن» است، اظهار کرد: این شعار حاوی پیام بسیار خوبی است و امیدواریم روی افرادی که ماه‌ها می‌گذرد و به سمت کتاب خواندن نمی‌روند، اثرگذار باشد.


معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ‌افزود: امیدواریم شعار نمایشگاه کتاب امسال برای افرادی که کتاب نمی‌خوانند هم مشوق خوبی باشد؛ چراکه باید مستمرا کتاب خواند. کتاب خواندن اینگونه نیست که در طول یک سال یا حتی در طول سه ماه تنها یک کتاب بخوانیم. افرادی که اهل کتاب خواندن هستند، باید تلاش کنند بیشتر بخوانند و کسانی هم که رابطه‌ خوبی با کتاب ندارند، اگر لذت مطالعه را بچشند حتما کتاب‌خوان خواهند شد.


وی با اشاره به اثرگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بر کتاب‌خوانی گفت: بدون تردید اگر زمینه‌ بازدید افرادی را که کتاب نمی‌خوانند فراهم کنیم، این نمایشگاه قطعا در ترویج کتابخوانی اثرگذار خواهد بود.


فقهی‌زاده اضافه کرد: اگر تلاش کنیم با اطلاع‌رسانی و تبلیغات بموقع، پای افرادی که به فرهنگ، خواندن، نوشتن و تولیدات فرهنگی علاقه دارند به نمایشگاه باز شود، نتیجه‌ خوبی خواهیم گرفت؛ چراکه در این نمایشگاه فضای بسیار مثبتی وجود دارد و آثار متنوع و خوبی در سطوح مختلف در آن ارائه می‌شود.


وی یادآور شد: اگر زمینه‌ آشنایی افراد با آثار جدید فراهم شود، تاثیر مثبت نمایشگاه را خواهیم دید.


سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 97021507891
  • خبرنگار : 71461