به گزارش ایسنا، محمد محبخدایی شامگاه دیروز در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم که در محل نمایشگاههای دائمی کاسپین زنجان برگزار شد، با بیان اینکه حضور این تعداد در چهارمین جشنواره بینالمللی غذای اکو، فارغ از ظرفیتهایی که حوزه گردشگری داشته و باعث جذب مخاطبان میشود، به واسطه تلاشهایی که توسط میزبان این رویداد بینالمللی صورت گرفته، محقق شده است، ادامه داد: حضور این تعداد گردشگر در زنجان ماحصل تلاش شبانهروزی استان برای میزبانی هرچه بهتر از این جشنواره بوده که امیدواریم این موفقیتها در سالهای بعد نیز تداوم داشته باشد.
این مسئول با اشاره به اینکه برگزاری چنین جشنوارههایی علاوه بر مزیتهای نسبی استان زنجان، ظرفیتهای گردشگری کشور را نیز با حضور استانهای مختلف در این جشنواره در معرض دید عموم قرار داده و بالطبع خروجی قابل قبولی را شاهد خواهیم بود، تصریح کرد: استان زنجان با توجه به مزیتهایی که دارد، میتواند پذیرای گردشگران در این استان باشد که بیتردید، نزدیکی این استان به تهران را باید یکی از مزیتهای شاخص در راستای تحقق این امر عنوان کرد.
محبخدایی در ادامه، یکی از ویژگیهای بارز این جشنواره را ایجاد همگرایی بین مسؤولان عنوان کرد و افزود: بیشک زنجان جزو استانهایی است که از ظرفیتهای بسیار خوبی در سایر حوزهها علاوه بر حوزه گردشگری دارد، به همین خاطر امیدواریم برگزاری جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم که نمونه بارز یک همدلی و همگرایی بین مسئولان استان است، شاهد این همگرایی در سایر بخشها نیز باشیم.
معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خاطرنشان کرد: زنجان جزو استانهایی است که در برگزاری جشنوارههای مختلف عملکرد موفقی از خود به جای گذاشته و نمونه بارز آن جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم است که امیدواریم این روند در سایر حوزهها نیز تداوم داشته باشد.
انتهای پیام