به گزارش ایسنا، دکتر سلمان قادری با اشاره به این که بدون شک اعتیاد مسالهای اجتماعی است، گفت: تعیین کنندههای اجتماعی مهمترین عوامل در رشد و بروز اعتیاد در قشر بانوان است، به طوری که ضعف و کمبود آموزش به آنها از جمله بارزترین عواملی است که زنان را در دام اعتیاد گرفتار میکند.
وی با اشاره به وجود ضعف در حمایتهای اجتماعی از بانوان کشور، اظهار کرد: موضوع پیشگیری و آگاه سازی بانوان در مدارس کشور از جمله کارهای مهمی است که باید برای مقابله با رشد اعتیاد در این قشر از جامعه مورد توجه قرار بگیرد.
عضو انجمن مددکاران اجتماعی ایران همچنین در ادامه افزود: دسترسی آسان به مواد مخدر، حضور افراد معتاد در خانواده و باورهای سوق دهنده به اعتیاد می تواند از اصلیترین عوامل در رشد اعتیاد در قشر بانوان جامعه به شمار آیند.
وی همچنین در ادامه اضافه کرد: بی خطر و بی عوارض دانستن برخی از مواد مانند گل یا حشیش، مصرف شیشه برای لاغری از جمله باورهای غلط درباره ی مصرف مواد مخدر هستند که افراد را به سمت مصرف و اعتیاد سوق می دهند.
قادری که در برنامهای رادیویی صحبت میکرد، با اشاره به آسیبهای ناشی از تبعیض و دسترسی محدود به آموزش در کشور، عنوان کرد: سرخوردگیهای اجتماعی و در حالت کلی کمبود نشاط در جامعه می توانند یک فرد را همواره در معرض ابتلا به بیماری اعتیاد قرار دهند.
وی با اشاره به این که در حال حاضر بسیاری از مردم ایران از اقشار مختلف به نوعی درگیر با اختلالات روحی و روانی هستند، عنوان کرد: افزایش اختلالات روحی و روانی و گسترش افسردگی در میان مردم کشور می تواند عامل موثری بر رشد اعتیاد در کشور به شمار آید.
عضو انجمن مددکاران ایران با تاکید بر جنبههای اجتماعی رشد اعتیاد در جامعه، عنوان کرد: بدون شک افزایش شادی در بطن جامعه و وجود سرگرمی های کافی برای جوانان در داخل کشور می تواند احتمال ابتلا به اعتیاد را در میان مردم کاهش دهد.
انتهای پیام