به گزارش ایسنا، به نقل از اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان هرمزگان، باقر جوان افزود: پس از بندرعباس، مرزهای پرویز خان(کردستان)، بازرگان (آذربایجان غربی)، باشماق (کردستان) و سرخس (خراسان رضوی) بهعنوان فعالترین مرزهای کشور در امر ورود کالاهای ترانزیت در سال 96 به شمار میروند.
وی خاطرنشان کرد: عمدهترین کالاهای ترانزیت شده طی این مدت کالاهایی نظیر مواد سوختی،کالاهای ساختمانی، وسایل نقلیه باری و قطعات خودرو مستعمل و مسافری و مواد غذایی همچنین انواع پنبه بوده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان هرمزگان ضمن اشاره به سهم عمده حملونقل جادهای کشور در جابهجایی کالا در سال گذشته گفت: بندرعباس به دلیل دارا بودن امکانات مناسب تخلیه و بارگیری و بندر مهم شهید رجایی بیشترین سهم ترانزیت کشور را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: توجه همزمان به توسعه زیرساختهای حملونقلی در مبادی ورودی و خروجی کالا در شمال - جنوب و شرق - غرب کشور که تکمیلکننده کریدورهای حملونقل بینالمللی هستند جایگاه ایران را در این صنعت بارزتر خواهد کرد.
جوان در پایان گفت: آمار ترانزیت کالا از کشور و میزان کالاهای عبوری نشاندهنده نقش و اهمیت کریدور بینالمللی شمال و جنوب در ترانزیت کشور است که با توسعه زیرساختهای لازم در مسیر این کریدور این نقش بهمراتب افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام