بهزاد رزمگیر در گفتوگو با ایسنا با اشاره به وضعیت امنیت اطلاعات در شبکههای پیامرسان داخلی، اظهار کرد: هر پیامرسانی که بازار میآید، همیشه در نسخههای اولیه دارای حفرههایی است و اکنون نیز نرم افزارهای داخلی از این مساله مستثنی نیستند و هرکدام به نوبه خود دارای حفرههای امنیتی هستند.
وی در خصوص مساله انتشار اطلاعات یک نرمافزار در جایی دیگر افزود: هر نرم افزاری ممکن است دارای حفرههایی باشد و با توجه به اینکه اطلاعات کاربران آن نرمافزار در اختیار مجموعه تولیدکننده و مدیریتی آن برنامه است، به آن مجموعه بستگی دارد که اطلاعات را در اختیار ارگان یا بخشی قرار دهد یا ندهد.
این کارشناس عنوان کرد: طبق صحبتهای شنیده شده، پیامرسانهای داخلی از یک منبع که مربوط به پیامرسانهای خارجی است، استفاده میکنند و قطعا تا زمانی که این نرم افزارها به امنیت کامل نرسیده باشند، ممکن است حفرههای امنیتی داشته باشند.
رزمگیر ادامه داد: در این زمینه نباید توان نیروها و استعدادهای داخلی را نادیده گرفت اما با توجه به اینکه این پیامرسانها از کدهایی استفاده میکنند که همه دنیا از آنها استفاده میکنند، ممکن است حفرههای امنیتی و امکان درز اطلاعات در این پیامرسانها وجود داشته باشد.
وی گفت: حملات سایبری فراوانی از سوی کشورهای دیگر انجام میگیرد و پیامرسانهای داخلی نیز قطعا از این حملات مستثنی نخواهند بود. پیامرسانهای داخلی باید هرچه میتوانند بر روی امنیت اطلاعات مردم کار کنند زیرا اطلاعات برای مردم بسیار ارزشمند است.
دبیر کنسرسیوم ICT پارک علم و فناوری خوزستان خاطرنشان کرد: فکر نمیکنم که به این زودیها پیامرسانهای داخلی بتوانند جای پیامرسانهای پر مخاطب خارجی مانند تلگرام را بگیرند زیرا حجم کاربران در آن پیامرسانها بسیار گسترده است. در این زمینه دولت باید در ابتدا اعتمادسازی را در میان مردم انجام دهد که اطلاعات آنها در امنیت خواهد بود.
انتهای پیام