یک تصور اشتباه درباره دوچرخه‌سواری

کارشناسان می‌گویند پیاده یا با دوچرخه به سرِکار رفتن شاید آنقدرها هم که ما تصور می‌کنیم طولانی و زمان‌بَر نباشد.

به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه دولتی پنسیلوانیا در این رابطه تاکید دارند: دلیل اصلی اینکه اکثریت مردم خودروی سواری را برای حمل و نقل شهری روزانه ترجیح می دهند به این خاطر است که تصور می‌کنند برای پیاده رفتن یا استفاده از دوچرخه، وقت کافی ندارند و اگر به این شیوه بخواهند به اداره و محل کار خود بروند بدون شک دیر می‌رسند.

این در حالی است که مطالعات این گروه از کارشناسان با همکاری ۲۵۲ دانشجو و ۲۵۳ استاد و پرسنل دانشگاه نشان داد بیشتر افراد نسبت به مدت زمانی که لازم دارند تا با پای پیاده یا با دوچرخه به یک محل مشخص در شهر برسند اغلب غُلو می‌کنند و معمولا محاسبه زمانی آنها بیشتر از مدت زمان واقعی است که برای این منظور نیاز دارند.

در این بررسی حدود ۹۱ درصد از پرسنل و کارکنان نسبت به زمان لازم برای پیاده‌روی، محاسبات اشتباه انجام داده بودند و ۹۳ درصد نیز در مورد مدت زمان لازم برای جابه‌جایی با دوچرخه قضاوت نادرست و اغراق‌آمیز داشتند. 

بنابر گزارش یونایتدپرس، همچنین این آمار در دانشجویان شرکت‌کننده در همین مطالعه به ترتیب ۵۵ و ۴۳ درصد بوده است.

به گفته کارشناسان، جابه‌جایی درون شهری با دوچرخه یا پیاده اگرچه مزایای بسیاری به لحاظ سلامتی و محیط زیستی برای همه انسان‌ها دارد اما اکثریت مردم این روش‌ها را حتی آزمایش هم نمی‌کنند و تصور می کنند که به دلیل دوری راه، قادر به انجام آن نیستند در حالی که معمولا این یک باور غلط است و در عمل در بسیاری از موارد می‌توان با همین دو روش نیز به موقع به محل کار رسید.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۵:۳۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97011704353
  • خبرنگار : 90069

برچسب‌ها