جلال ملکی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه هنگام رانندگی در شب، مایعاتی مانند قهوه و چای بنوشید چون این مایعات، انسان را شاداب و بانشاط کرده و انرژی تحلیل رفته را به بدن بازمی گرداند، گفت: اگر در هنگام رانندگی احساس خستگی و خواب آلودگی کردید، اگر راننده دیگری در کنار شما حضور دارد، هدایت خودرو را به او بسپارید و اگر نه، در محلی مناسب که خطر تصادف وجود نداشته باشد مانند پارکینگ های حاشیه جاده توقف کنید. چراغ های خطر و فلاشرها را روشن کنید، درها را قفل کرده و به استراحت بپردازید.
به گفته سخنگوی آتش نشانی، اگر به هر دلیلی زمان کافی برای توقف ندارید، حداقل چند دقیقه از خودرو پیاده شده، کمی قدم بزنید، صورت خود را با آب بشویید و پس از چند دقیقه نرمش، با شادابی و هوشیاری کامل به مسیر خود ادامه دهید.
وی اضافه کرد: همواره در خودرو، جعبه کمک های اولیه داشته باشید. به ویژه کیت مخصوص مارگزیدگی از لوازم مهم در این جعبه می باشد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تاکید کرد: حتماً در طول سفر از کمربند ایمنی استفاده کنید و به سایر سرنشینان خصوصاً کودکان ضرورت استفاده از آن را آموزش دهید و دقت کنید کودکان، سر و دست خود را از پنجره خودرو خارج نکنند.
انتهای پیام