ابوالفضل رجبزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با قرار گرفتن در آستانه شب عید تقاضا برای واحدهای صنفی خشکشویی و لباسشویی افزایش مییابد که البته امسال نسبت به سال گذشته چندان رونقی در این بازار وجود نداشت.
وی افزود: پایان سال جاری بازار بسیار آرامی داشتیم که به دلیل رکود به وجود آمده و کاهش تقاضا نسبت به همین بازه زمانی نسبت به سال گذشته ایجاد شده است و نشان میدهد که مردم نسبت به پارسال کمتر البسه، پرده و دیگر کالاهای خود را کمتر به خشکشوییها میسپارند.
رجبزاده گفت: واحدهای خشکشویی و لباسشویی بر اساس درجه کیفی خدماتی که ارائه میدهند، در چهار سطح طبقهبندی شدهاند و برای هر چهار درجه کیفی مورد نظر نرخنامههای جداگانهای در نظر گرفته شدهاند. بنابراین مردم به هنگام ورود به یک واحد خشکشویی و لباسشویی باید به یک مجوز کارت درجهبندی چاپ شده که به همراه هلوگرام و مهر اتحادیه است و نرخنامه دقت کنند تا حق آنها ضایع نشود.
رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی افزود: در برخی از واحدهای صنفی خشکشویی و لباسشویی به ویژه واحدهای غیرمجاز، کارت درجهبندی، مجوز یا نرخنامه به صورت کپی توی مغازه نصب شده است که مردم باید دقت کنند که این مدارک به صورت اصل باشد و در صورت مشاهده تخلف آن را به اتحادیه گزارش کنند.
وی با اشاره به اینکه قیمتهای واحدهای صنفی خشکشویی و لباسشویی بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار و ابلاغ اتاق اصناف تا پایان فروردین ماه سال آینده افزایش نمییابد، ادامه داد: گشتهای مشترک اتحادیه با اتاق اصناف از هفته گذشته آغاز شده و با موارد تخلف بر اساس قانون برخورد صورت گرفته است اما اگر شکایتی در این زمینه وجود داشته باشد، آن را پیگیری میکنیم و نمیگذاریم حق مردم تضییع شود.
انتهای پیام