در حین بررسی و مرور اخبار مربوط به سقوط هواپیما، مشخص شد که در ۶ بهمنماه امسال همین هواپیما در این مسیر به مشکل فنی برخورد کرده و با مهارت خلبان از میانه راه به فرودگاه مهرآباد تهران بازگشت کرده بود.
این در شرایطی است که ۱۶ آذرماه سال ۱۳۹۲ بار دیگر مدیر فرودگاه یاسوج در پرواز«تهران - یاسوج» با همین هواپیما اعلام کرده بود که تنها چهار دقیقه پس از پرواز شماره ۳۲۰۵، کاپیتان «حجتالله فولاد» خلبان هواپیما متوجه نقص فنی و از کار افتادن موتور سمت راست هواپیما شد که توانست دقایقی بعد از این پرواز، این هواپیما را در فرودگاه یاسوج سالم به زمین بنشاند. اما اینبار دیگر مهارت خلبان نجاتبخش جان مسافران نبود و همه شواهد و قرائن حاکی از سقوط این هواپیما و کشته شدن ۶۰ سرنشین و ۶ خدمه آن است. اما با این وجود جستجوها برای یافتن هواپیما همچنان ادامه دارد و هیچ عکس و فیلمی از این اتفاق وجود ندارد و امدادگران در حال جستجو هستند.
عملیات جستوجوی هواپیما، صبح دوشنبه با مساعد شدن هوا از سر گرفته خواهد شد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات جست و جوی هواپیما، مجدداً صبح فردا دوشنبه با مساعد شدن هوا از سر گرفته خواهد شد
علی محمد احمدی گفت: با وجود ۱۰ ساعت تلاش نیروهای امدادی، اثری از هواپیمای سقوط کرده تهران یاسوج دیده نشده است.
اطلاعیه پزشکی قانونی استان کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش ایسنا، پزشکی قانونی استان کهگیلویه و بویراحمد در اطلاعیه ای اعلام کرد:
خانواده های محترم مسافرین سانحه سقوط هواپیمای مسافربری تهران- یاسوج جهت تسریع در اعلام تشخیص هویت جانباختگان لطفا در اسرع وقت جهت آغاز اقدامات تشخیصی و بررسیهای ژنتیکی با شماره تماس ۰۹۳۶۸۷۴۰۲۱۵ واحد روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان کهگیلویه و بویراحمد تماس حاصل فرمایند.
مثلت جستوجوی لاشه هواپیمای تهران ـ یاسوج مشخص شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مثلث جست و جوی لاشه هواپیمای با پیشبینی سقوط آن در یکی از ضلعها برنامهریزی شد.
به گزارش ایسنا، منطقه کهگیلویه و بویراحمد عزیز فیلی در جمع خبرنگاران افزود: با هدف تسریع در روند اجرایی عملیات جستوجوی لاشه هواپیمای سقوط کرده تهران ـ یاسوج مثلثی را مشخص کردهایم.
وی بیان کرد: این مثلث با پیشبینی سقوط هوایپما در یکی از ضلعها برنامهریزی شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هنوز محل دقیق سقوط هواپیمای تهران به یاسوج مشخص نیست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد
استفاده از ظرفیت دیگر استانها برای جستجوی هواپیمای یاسوج
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه امکانات و تجهیزات برای جستجوی هواپیمای حادثه دیده بسیج شده است.
به گزارش ایسنا، علی محمد احمدی افزود: حداکثر دید افقی در منطقه احتمالی سقوط هواپیمای مسافربری تهران یاسوج حدود ۲۰۰ متر است که عملیات جست و جو را مشکل کرده است.
وی اظهار کرد: با توجه به وضعیت نامساعد جوی، یافتن لاشه هواپیما تاکنون امکان پذیر نشده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: علاوه بر استفاده از ظرفیت ها و امکانات امداد و نجات کهگیلویه و بویراحمد از ظرفیت دیگر استانها از جمله اصفهان و چهار محال و بختیاری نیز استفاده شده است.
فرماندار سمیرم:
امکان جستجوی هواپیمای سانحه دیده پرواز تهران - یاسوج در شب وجود ندارد
محمدحسین نصرتی فرماندار سمیرم در گفتوگو با خبرنگار اعزامی ایسنا اظهار کرد: به هیچ عنوان امکان جستجوی هواپیمای سانحه دیده پرواز تهران - یاسوج در شب وجود ندارد.
فرماندار سمیرم تاکید کرد: با وجود این که جستجوگران علاقمند به ادامه کاوش هستند اما تصمیم بر آن شده که عملیات از ابتدای صبح فردا به صورت زمینی و نیز با بالگرد در صورت بهبود شرایط آب و هوایی، ادامه یابد.
سلیمی رییس سازمان امداد و نجات پس از ساعتها جستجوی تیمهای امدادی در منطقه برای یافتن اثری از لاشه هواپیمای پرواز تهران - یاسوج اعلام کرد: ممکن است به خاطر شرایط جوی منطقه و کوهستانی بودن آن، عملیات جستجو موقتا امشب متوقف شود ولی از فردا صبح حتما با بالگرد ادامه خواهد یافت.
به گزارش ایسنا، احمدی استاندار کهگیلویه و بویر احمد نیز تصریح کرد: هنوز نتوانستهایم محل سقوط هواپیما را پیدا کنیم. اما عملیات جستجو را به صورت زمینی ادامه میدهیم تا در کوتاه مدت به محل حادثه برسیم.
وی افزود: از عزیزان داغدار خواهشمندیم به منطقه مراجعه نکنند و در صورتی که به محل حادثه برسیم متناسب با اتفاق رخ داده امدادرسانی و اطلاعرسانی میکنیم.
استاندار با اعلام این مطلب که همه ظرفیتهای استان از جمله هلالاحمر، علوم پزشکی و تیمهای امداد و نجات برای کمک در این حادثه بسیج شدهاند، گفت: هماینک دید افقی در منطقه به ۲۰۰ متر رسیده است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان:
محل دقیق برخورد هواپیمای حادثه دیده قابل پیش بینی نیست
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: اینکه هواپیما دقیقا به کجا برخورد کرده است قابل پیش بینی نیست.
داریوش کریمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: تا زمانی که امکان داشته باشد عملیات را ادامه خواهیم داد. قسمت هایی که حدس زده شد و جی پی اس ها مشخص کردند، تیم ها جست و جو کرده و همچنان مشغول هستند.
وی افزود: وظیفه ما این است تا زمان پیدا شدن هواپیما عملیات جست و جو را ادامه دهیم تا زمانی که توان داشته باشیم این کار را می کنیم و تا زمان آنکه به تیم ها آسیبی نرسد عملیات ادامه خواهد یافت.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان ادامه داد: بالگرد در منطقه مستقر است و اگر هوا اجازه دهد فردا صبح پرواز خواهیم کرد و به ما اطلاع داده اند که هوا فردا بهتر خواهد شد.
موبایل مسافر سانحه سقوط هواپیما در روستای کهنگان سمیرم آنتن میدهد
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد گفت: موبایل مسافر سانحه سقوط هواپیما در روستای "کهنگان" سمیرم آنتن میدهد.
عبدالحسین افتخاری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: تلفن همراه خلیل آهنگران از کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مسافران سانحه دلخراش سقوط هواپیمای پرواز امروز تهران - یاسوج در محدوده سمیرم استان اصفهان آنتن میدهد.
وی اظهارکرد: شماره این فرد روشن است و زنگ میخورد.
عملیات امداد و نجات هواپیمای تهران - یاسوج فردا ادامه مییابد
رئیس اورژانس کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دلیل بارش شدید برف و وقوع بوران، امکان حضور در ارتفاعات وجود ندارد و باید منتظر بمانیم؛ در صورتی که فردا هوا مساعد شد با کمک بالگرد امدادی عملیات جست و جو را ادامه میدهیم.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، جلال پورانفرد افزود: امکان عملیات جست و جو وجود ندارد، زیرا هنوز محل دقیق سقوط هواپیما مشخص نیست و تمامی محلهای اعلام شده شایعه است.
وی با اشاره به اینکه صحبتهای اهالی روستاهای اطراف ضد و نقیض است، اضافه کرد: به دلیل بارش شدید برف و وقوع بوران، امکان حضور در ارتفاعات وجود ندارد و باید منتظر بمانیم در صورتی که فردا هوا مساعد شد با کمک بالگرد امدادی عملیات جست و جو را ادامه خواهیم داد.
امام جمعه یاسوج:
یاسوج فرودگاه دارد اما امکانات لازم را ندارد
امام جمعه یاسوج گفت: سالهاست یاسوج فرودگاه دارد اما هنوز امکانات لازم را ندارد؛ که در صورت فراهم بودن امکانات از وقوع چنین حوادثی جلوگیری میشد.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، حجت الاسلام سید علی اصغر حسینی افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد امروز عزادار شد و عزیزانی را در سراسر استان از دست دادیم که به همه مردم استان بویژه خانوادههای جانباختگان این حادثه که جان به جان آفرین تسلیم کردند، تسلیت عرض می کنم.
امام جمعه یاسوج خاطرنشان کرد: خداوند به خانواده عزیزان سفر کرده و از دست رفته صبر و اجر عنایت بفرماید و ارواح گذشتگان را با ائمه اطهار(ع) محشور بگرداند.
حسینی با اشاره به واژگونی اتوبوس در محور یاسوج -اصفهان که از مقصد قشم به اصفهان در حرکت بود، اضافه کرد: این دوحادثه منجر شد که آثار غم و ناراحتی در این استان حاکم شود.
کندی جستجوی هواپیمای حادثه دیده در ارتفاعات دنا
مدیرکل هلال احمر استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: شرایط بد آب و هوا عملیات جستجوی هواپیمای حادثه دیده را کند کرده اما نیروهای امداد با انگیزه زیاد در حال جستجو هستند.
به گزارش ایسنا، جهانبین گفت: ۱۱ تیم امداد کوهستان به همراه ۱۲ آمبولانس به محل احتمالی حادثه اعزام شدند.
وی اظهار کرد: تیمهای امداد و نجات از استانهای فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و لرستان در کنار نیروهای اورژانس و نیروهای نظامی و انتظامی در منطقه مستقر بوده و در جستجوی آثاری از هواپیمای حادثه دیده در مناطقی هستند که احتمال بیشتری دارد نشانهای از آن یافت شود.
جهان بین خاطرنشان کرد: ست امداد و نجات در اختیار امدادگران قرار گرفته اما خوب است که اینگونه امکانات به میزان بیشتری در اختیار استانها قرار گیرد تا در چنین مواقعی کمکرسان باشند.
به گزارش ایسنا، دنا ۷۷ قله مرتفع دارد که ۴۰ قله آن بیش از ۲۷۰۰ متر ارتفاع دارد لذا جستجو در این کوهستان سخت است. هم اینک نیز منطقه پوشیده از برف است و ارتفاع برف به بیش از یک متر میرسد ولی با این شرایط نیروهای امدادی همچنان به جستجو ادامه میدهند.
این منطفه برودت سختی دارد ولی با این وجود گروههای امدادی به ارتفاع ۳۲۰۰ متری و منطقهای اعزام شده اند که به گمان محلیها صدایی شنبده و دودی دیدهاند.
نماینده کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس:
همچنان راه دسترسی به محل حادثه هواپیما وجود ندارد
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی از پیگیری فوری حادثه سقوط هواپیمای مسافربری تهران یاسوج خبر داد و گفت: متاسفانه همچنان راه دسترسی به محل حادثه وجود ندارد.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، عدل هاشمی پور گفت: مجمع نمایندگان استان بلافاصله پس از دریافت خبر سقوط هواپیما صحن مجلس را ترک کرده و در جلسه ستاد بحران کشور که در سازمان هواپیمایی برگزار شد، شرکت کردند.
وی اظهارکرد: در این جلسه که وزیر راه و مسئولان هلال احمر و هواشناسی نیز حضور داشتند تمام گزارشات مورد نیاز را دریافت کردیم و ابعاد گوناگون حادثه مورد بررسی جدی قرار گرفت.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تمام امکانات مورد نیاز از ۴ استان برای دسترسی به محل حادثه بسیج شدهاند اما شرایط بد جوی و صعب العبور بودن منطقه مانع از ورود به محل حادثه است.
هاشمی پور ضمن ابراز تالم و تاثر فراوان از وقوقع این حادثه و عرض تسلیت به بازماندگان اضافه کرد: از هموطنان، هم استانی ها و بالاخص خانواده های مصیبت زده استدعا دارم گزارشات مربوط به حادثه را از طریق مراکز ذیصلاح دنبال کرده و از رفتن به محل حادثه جدا خودداری کنند.
روشن بودن گوشی تلفن همراه در منطقه حادثه هواپیما هم نتیجه نداشت
معاون امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان گفت: در محلی که اعلام میشد گوشی تلفن همراهی در آن روشن است نیز جستوجو انجام شد، اما چیزی در آنجا هم پیدا نشد.
«داریوش کریمی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: منطقه میان بیش از ۳۰ تیم هلالاحمر تقسیم شده و عملیات جستوجو در حال انجام است.
معاون امداد و نجات هلا احمر استان اصفهان تصریح کرد: نیروهای زیادی در منطقه حضور دارد و باید جستوجوها ادامه پیدا کند.
موبایل یکی از مسافران هواپیما پرواز تهران- یاسوج روشن است
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: موبایل یکی از مسافران هواپیما پرواز تهران- یاسوج روشن است.
جلال پورانفر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: سازمان هواپیمایی کشوری ردیابی کرده و به ما اعلام شد که در حال عزیمت به منطقه مورد نظر هستیم.
وی ادامه داد: از طریق GPS محل تقریبی سقوط هواپیما مشخص شده است. ولی هنوز چیزی از لاشه هواپیما یا پیکر مسافران پیدا نکردهایم.
وی اظهارکرد: از طریق موبایل یکی از مسافران که روشن بوده و ردیابی شده محل سقوط هواپیما مشخص شده و از طریق GPS در حال یافتن محل حدودی سقوط هواپیما هستیم.
هنوز لاشه هواپیمای پرواز تهران - یاسوج پیدا نشده است
یکی از اعضای تیم امداد و نجات استان کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار ایسنا گفت: هنوز لاشه هواپیما با وجود همه تلاشهای صورت گرفته، پیدا نشده است.
به گزارش ایسنا، با وجود تلاش تیمهای امداد و نجات، نیروی انتظامی، یگان ویژه و همه ستادهای عملیاتی استان هنوز محل دقیق سقوط این هواپیما مشخص نیست. وضعیت جوی روستای کهنگان که به احتمال زیاد لاشه هواپیما در نزدیکی آن قرار داشته باشد بسیار نامساعد است و عمق دید بخاطر باران شدید و مه کاسته شده است.
مردم محلی منطقه اطراف حادثه هواپیما میگویند دودی را مشاهده کردهاند و در حال حاضر هلال احمر در حال جستجوی محل حادثه از طریق جهتیابی دود مشاهده شده است.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به محل نزدیک حادثه، علاوه بر تیمهای جستجوگر مردم از مناطق اطراف هم برای کمک به این منطقه آمدهاند که این امر جستجوی تیمهای امداد را با اختلال مواجه کرده است و ترافیک در مسیر روستاهای اطراف کهنگان ایجاد شده است.
دهیار کهنگان:
حوالی ساعت ۹:۳۰ صدای برخورد مهیبی شنیدیم/هنوز هیچ اثری از هواپیما یافت نشده است
دهیار کهنگان گفت: حوالی ساعت ۹:۳۰ الی ۹:۴۰ صدای برخورد مهیبی شنیدیم ولی تاکنون در جست و جوهای انجام شده چیزی یافت نشده است.
ذوالفقار رییسی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه تاکنون جست و جوها به یافته شدن اثری از هواپیما منجر نشده است.
وی افزود: حوالی ساعت ۹:۳۰ الی ۹:۴۰ صدای برخورد مهیبی شنیدیم ولی تاکنون در جست و جوهای انجام شده چیزی یافت نشده است.
دهیار کهنگان ادامه داد: در حال حاضر چیزی حدود یک هزار نفر در جست و جوی لاشه هواپیما یا پیکرها هستند، اما تا این لحظه چیزی پیدا نشده است. هلال احمر، اورژانس، پلیس و همه نهادهای مربوطه در منطقه حضور دارند و در حال جست و جو هستند.
آمادگی کلوپ سافاری جنوب غرب کشور برای اعزام به منطقه حادثه هواپیما
رئیس کلوپ سافاری استان های جنوب غرب کشور گفت: ما از حادثه سقوط هواپیما متأثریم و آمادگی همه نوع همکاری را با نیروهای امدادی استان اصفهان و منطقه سقوط هواپیما داریم.
حسین انصاریفرد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هدف کلوپ و تشکیلات ما کمک به مردم و همراهی مردم است و حادثه اخیر ما را بر آن داشت که اعلام کنیم در حد توان آمادگی همه گونه همکاری را با نیروهای مرتبط با امداد و نجات هواپیما داریم.
وی افزود: منتظر تکمیل اطلاعات از سوی مقامات و مسئولان استانی و منطقهای هستیم تا با آخرین توان و امکانات به مدد هموطنان بشتابیم.
انصاریفرد تصریح کرد: با توجه به دانش همکاران و سافاری ها به برنامه های امداد و نجات و کمک های اولیه، آمادگی داریم با اعزام نیرو و امکانات در امداد و نجات سهیم باشیم و این کوچکترین کاری است که می توانیم در این حادثه ناگوار برای کاهش ناراحتی و درد و رنج خانواده های هموطنان انجام دهیم.
استقرار خانواده سرنشینان هواپیمای سقوط کرده در مهرآباد
از صبح امروز با تایید شدن سقوط هواپیمای «تهران – یاسوج» شماری از خانوادههای مسافران این پرواز برای دریافت اطلاعات دقیق این حادثه به فرودگاه مراجعه کردهند.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام یک مقام آگاه در فرودگاه مهرآباد هماکنون خانواده افراد حاضر در این پرواز در مسجد قدس فرودگاه مهرآباد اسکان داده شدهاند و برای مدیریت شرایط آنها نیروهای اورژانس نیز در محل حاضر هستند.
به گفته وی، هر چند خبرهای موجود در فرودگاه نیز تفاوتی با آنچه شبکههای خبری و خبرگزاریها مخابره میکنند ندارد، اما با توجه به پیشبینی حضور خانوادههای مسافران در حال حاضر فضای این مسجد برای اسکان آنها در نظر گرفته شده است.
براساس اطلاعات ارائه شده حدود ۵۰ نفر از اعضای خانوادههای مسافران پرواز در فرودگاه مهرآباد حاضر هستند.
انتشار اسامی مسافران هواپیمای آسمان پس از تایید
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با تأکید بر اینکه پیش از صحت اطلاعات نباید لیست مسافران هواپیمای آسمان که صبح امروز سقوط کرد را منتشر کرد، اظهار کرد: به محض اینکه اطلاعات تایید شد اسامی منتشر میشود.
«رضا جعفرزاده» در گفتوگو با شبکه خبر با اشاره به سقوط هواپیمای آسمان در صبح امروز گفت: به محض اینکه این هواپیما از مدار خارج شد جلسه کمیته بحران با ریاست رئیس سازمان هواپیمایی و با حضور عوامل فرودگاهی و هواپیمایی آسمان تشکیل شد.
وی با بیان اینکه این درست نیست که پیش از تایید صحت اطلاعات آنها را منتشر کنیم، تصریح کرد: به روابط عمومی هواپیمایی آسمان اعلام شده اسامی را اعلام کند اما قبل از بررسی درست نیست که اطلاعات منتشر شود.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه تیم بررسی سانحه سازمان هواپیمایی کشوری آماده اعزام به محل سقوط است، گفت: همچنین کمیته بحران در یاسوج تشکیل شده است.
جعفرزاده یادآور شد: از رسانهها خواهشمندیم پیش از تایید اطلاعات و اسامی مسافران اقدام به انتشار هیچ اسمی نکنند.
نمیتوان درباره چرایی سقوط هواپیما اظهار نظر کرد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: هماکنون نمیتوان در مورد چرایی موضوع سقوط هواپیمای آسمان اظهارنظر کرد.
به گزارش ایسنا، «رضا جعفرزاده» با تأکید بر اینکه هواپیمایی آسمان در ۱۴ مایلی فرودگاه از صفحه رادار محو شده است، گفت: کار کارشناسی روی موضوع در حال انجام است و بعد از بررسی همه پارامترها میتوان در مورد چرایی موضوع اظهارنظر کرد.
وی افزود: اطلاعاتی که من در اختیار شما قرار میدهم منوط به اطلاعات دقیقی است که تیم بررسی سانحه سازمان هواپیمایی کشوری ارسال میکند.
به گزارش ایسنا، هواپیمای مسافربری تهران- یاسوج با بیش از ۶۰ سرنشین در منطقه سمیرم اصفهان سقوط کرد.
با وجود آنکه بیش از سه ساعت از حادثه سقوط هواپیما گذشته است، امدادگران بهعلت شرایط نامساعد جوی هنوز به محل دقیق حادثه نرسیدهاند و لاشه هواپیما را پیدا نکردهاند و بهرغم آنکه سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در یک برنامه تلویزیونی ضمن عرض تسلیت از جانباختن تمامی سرنشینان این هواپیما خبر داده بود، اما مدیر روابط عمومی شرکت آسمان با اشاره به پیدا نشدن لاشه هواپیما اعلام کرد: با توجه به شرایط خاص منطقه هنوز امکان دسترسی ما به محل سقوط هواپیما مشخص نیست و از این رو نمیتوان به طور دقیق و قطعی خبر مرگ تمام سرنشینان این هواپیما را تایید کرد.
مدیر روابط عمومی شرکت آسمان خبر فوت سرنشینان هواپیمای سقوط کرده را نه تایید و نه تکذیب کرد.
«طباطبایی» در گفتوگو با ایسنا، اعلام کرد: با توجه به شرایط خاص منطقه هنوز امکان دسترسی ما به محل سقوط هواپیما مشخص نیست و از اینرو نمیتوان به طور دقیق و قطعی خبر مرگ همه سرنشینان این هواپیما را تایید کرد.
این صحبتها در حالی مطرح شد که شرکت آسمان صبح امروز با قطعی دانستن فوت همه سرنشینان این هواپیما برخورد با کوه را علت اصلی این حادثه اعلام کرده بود. اما برخی رسانهها در خبری بعید اعلام کردهاند ممکن است هواپیما با کوه برخورد نکرده باشد و موفق به فرود اضطراری شده باشد که تا زمان پیدا شدن لاشه هواپیما نمیتوان اظهارنظر قطعی کرد، هرچند که این ایده با مشاهدات شاهدان عینی در تناقض است و همچنین اگر شانسی برای زنده ماندن مسالفران وجود داشت احتمالاً میتوانستند از طریقی تماس برقرار کنند.
در دست نبودن اطلاعی از محل دقیق وقوع حادثه هواپیما
مدیر روابط عمومی شرکت آسمان در این رابطه گفت: صحبتهایی که ما مطرح کردیم مربوط به اظهارات برخی شاهدان عینی است و تا زمانی که تیم امداد در محل حادثه حاضر نشود نمیتوان به طور دقیق از سرنوشت مسافران این پرواز سخن گفت.
«غفور راستین» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هماکنون در منطقه قرار داریم، اما هیچ اطلاعی از محل دقیق حادثه در دست نیست و باید عملیات جستوجو انجام شود.
وی افزود: در حال حاضر بارش باران و برف در منطقه وجود دارد و عملیات جستوجو نیز در حال انجام است، اما محل دقیق از حادثه در دست نداریم.
رئیس فوریتهای پزشکی استان اصفهان ادامه داد: نزدیکترین پایگاه به منطقه یعنی بیده هم آمبولانس اعزام کرده و یک اتوبوس آمبولانس نیز در منطقه حضور دارد.
اعزام نیروهای امدادی از فارس به سمیرم
مدیر روابط عمومی هلالاحمر استان فارس گفت: ۵ نفر از اعضای تیم کوهستان شهرستان اقلید برای کمک به امدادرسانی حادثهی سقوط هواپیما، به سمیرم اعزام شدهاند.
«مجاوری» در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به بدی شرایط جوی امکان اعزام تیمها به شکل هوایی و استفاده از بالگرد هنوز وجود ندارد.
او با بیان اینکه هلالاحمر فارس برای اعزام تیمهای جستوجو و کوهستان به منطقه آمادگی کامل دارد، گفت: پایگاههای امدادی هلالاحمر در شهرستانهای سپیدان، ممسنی، آباده و رستم که به منطقهی حادثه نزدیکتر هستند، که در آمادهباش کامل هم هستند.
مدیرکل جمعیت هلالاحمر فارس نیز در گفتوگو با ایسنا از آمادگی کامل نیروهای این جمعیت برای امدادرسانی خبر داد.
«فیضالله جعفری» تأکید کرد که از زمان اعلام وقوع حادثه، مراتب برای آمادگی کامل نیروها، اعلام شده است.
طی یک فروند هواپیما متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان که از یاسوج به مقصد تهران در حرکت بود، در نقطهی کوهستانی سمیرم دچار سانحه شده و سقوط کرده است.
براساس گزارشها این هواپیما دارای بیش از ۶۵ سرنشین بوده است.
اعزام ۱۱ آمبولانس کهگیلویه و بویراحمد به منطقه هواپیمای حادثهدیده
مدیرکل علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در طی حادثه برخورد هواپیما با کوه دنا ۱۱ آمبولانس کمکدار به منطقه وقوع حادثه اعزام شده است.
دکتر «اورنگ ایلامی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مدیر شبکه بهداشت دنا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تیمش برای کمک اعزام شدهاند. همه تیمهای امداد و نجات اعزامی در مرکز بهداشت و درمانی پادنا مستقر شده و در حال همکاری هستند.
وی افزود: به علت بدی هوا امکان اعزام بالگرد به منطقه حادثه وجود ندارد، چون منطقه صعبالعبور است.
«سیدعلی وفاییمقدم»، مدیر کل بحران استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه پرواز «تهران ـ یاسوج» پشت کوه دنا سقوط کرده است، اظهار کرد: تاکنون مهآلودگی اجازه پیدا شدن هواپیمای حادثهدیده را نداده و تیمهای مدیریت بحران به منطقه اعزام شدهاند. ستاد بحران آمادهباش است.
هواپیمای شرکت آسمان حدود ساعت ۸ صبح امروز از فرودگاه مهراباد تیکاف کرد و حدود ۵۰ دقیقه بعد بهعلت شرایط جوی به کوه دنا برخورد کرد. این هواپیما حامل ۶۰ مسافر، ۲ مهماندار، ۲ نفر امنیت پرواز و دو نفر خلبان و کمک خلبان بوده است.
شنیده شدن صدای مهیب برخورد هواپیما با کوه دنا توسط محلیها
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: افراد محلی در منطقه صدای مهیب برخورد هواپیما با کوه دنا را شنیدهاند.
«اصغر سلیمی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص سقوط هواپیمای «تهران - یاسوج»،اظهار کرد: هنوز اطلاعات کاملی از علل سقوط این هواپیما نداریم اما چیزی که مشخص است این هواپیما با ۶۶ سرنشین در منطقه برفی پادنای سمیرم سقوط کرده است. تیمهای امدادی به محل حادثه اعزام شدهاند.
وی یادآور شد: هنوز اطلاعات کافی از علل سقوط هواپیما نداریم اما تیمهای امدادی به منطقه حادثه اعزام شدهاند.
اعزام پایگاههای «دهقان»، «شهرضا» و سمیرم به منطقه سقوط هواپیما
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان اصفهان گفت: دقایقی پیش محل دقیق سقوط هواپیما به اطلاع ما رسیده است که به محض متوجه شدن مکان دقیق حادثه بالگرد هلالاحمر به منطقه اعزام شده است.
«محسن مومنی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: منطقه سقوط هواپیما پادنای سمیرم است و همه مراکز نزدیک به این منطقه به حالت آمادهباش هستند و اعزام شدهاند.
وی ادامه داد: پایگاههای دهقان و شهرضا و سمیرم از لحظه وقوع حادثه به منطقه اعزام شدهاند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان اصفهان خاطر نشان کرد: استان اصفهان در آمادهباش است و بیتردید با حضور بالگردها در منطقه ابعاد حادثه مشخصتر میشود.
علت سقوط هواپیمای «تهران - یاسوج» همچنان نامشخص
مدیر روابط عمومی ادارهکل فرودگاههای استان اصفهان گفت: هیچ اطلاعی از علت سقوط این هواپیما در دست نیست.
«رضا معمار» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص سقوط هواپیمای «تهران - یاسوج» گفت: هنوز هیچ اطلاعی از علت سقوط این هواپیما در دست نیست.
وی با بیان اینکه محل دقیق سقوط این هواپیما مشخص نشده است، گفت: این هواپیما در محدوده سمیرم سقوط کرده است.
مدیر روابط عمومی ادارهکل فرودگاههای استان اصفهان با بیان اینکه همچنان آمار دقیقی از شمار افراد حضورداشته در هواپیما نداریم، تصریح کرد: با استناد به اخبار خبرگزاریها این هواپیما ۶۰ سرنشین داشته است اما همچنان آمار دقیقی از این پرواز در دست نیست.
آمادهباش نیروها برای پوشش امدادی حادثه سقوط هواپیما
سرپرست مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از زمان اعلام وقوع حادثهی سقوط هواپیما در سمیرم، نیروهای امدادی این مرکز در حالت آماده باش قرار گرفتهاند.
«محمدجواد مرادیان» در گفتوگو با ایسنا گفت: بلافاصله پس از اعلام خبر سقوط هواپیمای آسمان در سمیرم، گشت هوایی اورژانس در منطقه آغاز شده است.
او با اشاره به بدی شرایط آب و هوایی منطقه خاطرنشان کرد: تا این لحظه نقطهی دقیق سقوط مشخص نشده و هیچ اعلام نیازی برای اعزام نیرو نداشتهایم.
مرادیان تصریح کرد: نیروها و تجهیزات امدادی استان فارس برای ارائه هرگونه کمک در ابعاد امدادی و اورژانسی و پزشکی آماده است.
امدادرسانی دشوار به هواپیمای حادثهدیده در سمیرم
رئیس پیشبینی ادارهکل هواشناسی استان اصفهان گفت: شرایط امدادرسانی در سمیرم با توجه به وزش باد دشوار است.
«حسن خدابخش» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص شرایط آب و هوای سمیرم اظهار کرد: امروز سمیرم با شرایط وزش باد شدید رو به رو است. در ساعت قبل وزش باد با ۳۵ نات و هم اکنون با ۲۷ نات در حال وزش است. ممکن است با توجه به وزش باد شدید امداد رسانان با مشکل مواجه شوند.
وی با بیان اینکه آسمان سمیرم ابری است، گفت: ابر های موجود در هوای سمیرم ضخیم است، اما باعث برخورد بالگردها با کوه نمیشوند.
خدابخش افزود: وزش باد شدید ممکن است برای امدادرسانی در این منطقه ایجاد مشکل کند. همچنین امواج کوهستان نیز بالگردها را به سمت پایین میکشد و این شرایط را دشوارتر میکند.
آمادهباش اورژانسهای منطقه سقوط هواپیما ای تی آر و اعزام بالگرد
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی اصفهان گفت: طبق آخرین اطلاعات ارایه شده هواپیما ای تی آر در مسیر «تهران - یاسوج» در کوههای سمیرم سقوط کرده و منطقه بهطور کامل مشخص نشده است.
«غفور راستین» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هماکنون با بالگرد عازم منطقه هستیم و همه اورژانسهای منطقه را به حالت آمادهباش در آوردیم.
وی یادآور شد: چون هواپیما در کوهها سقوط کرده است هنوز ابعاد حادثه مشخص نیست تا با بالگرد بر روی منطقه پرواز کنیم.
اعزام پایگاههای دهقان و شهرضا و سمیرم به منطقه سقوط هواپیما
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان اصفهان گفت: دقایقی پیش محل دقیق سقوط هواپیما به اطلاع ما رسیده است که به محض متوجه شدن مکان دقیق حادثه بالگرد هلال احمر به منطقه اعزام شده است.
«محسن مومنی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: منطقه سقوط هواپیما پادنای سمیرم است و همه مراکز نزدیک به این منطقه به حالت آمادهباش هستند و نهادهای امدادرسانی اعزام شدهاند.
وی با بیان اینکه پایگاههای دهقان و شهرضا و سمیرم از لحظه وقوع حادثه به منطقه اعزام شدهاند، خاطر نشان کرد: همه استان اصفهان به حالت آمادهباش درآمده است و بیتردید با حضور بالگردها در منطقه ابعاد حادثه مشخصتر خواهد شد.
اعزام بالگرد به محل سقوط هواپیمای ای آر تی
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی اصفهان گفت: طبق آخرین اطلاعات ارایه شده هواپیما «تهران - یاسوج» در کوههای سمیرم سقوط کرده و منطقه به طور کامل مشخص نشده است.
«غفور راستین» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هماکنون با بالگرد عازم منطقه هستیم و همه اورژانسهای منطقه را به حالت آمادهباش در آوردیم.
وی افزود: چون هواپیما در کوهها سقوط کرده است هنوز ابعاد حادثه مشخص نیست تا با بالگرد بروی منطقه پرواز کنیم.
اعلام آمادهباش فرودگاه «یاسوج» در نخستین لحظات وقوع حادثه
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرواز «تهران - یاسوج» ناپدید شده است.
«سیدمحمد کاظم نظری» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: پرواز هواپیمای ساعت ۵ صبح تهران به یاسوج شرکت هواپیمایی آسمان از رادار محو شده است و تاکنون اطلاعات دقیقی از جزئیات حادثه در دسترس نیست.
به گزارش ایسنا، فرودگاه یاسوج در آمادهباش کامل است. این هواپیما هر روزه یک پرواز از تهران به یاسوج و بالعکس دارد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم به ایسنا گفته است: بر اساس مشاهدات مردمی، هواپیمای یاسوج دچار سانحه هوایی شده است.
«علاءالدین بروجردی» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هواپیمای ATR شرکت هواپیمایی آسمان با ۶۰ مسافر و ۶ خدمه صبح امروز از رادار خارج شده و مشاهدات مردمی نشان دهنده وقوع سانحه هوایی است.
وی یادآور شد: خبرهایی مبنی بر سقوط این هواپیما دریافت کردهایم و منتظر تایید آن از سوی مراجع رسمی هستیم.
انتهای پیام