به گزارش ایسنا، محمدرضا ملکشاهی راد در دیدار با رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان با تاکید بر اینکه نقش دانشگاهها باید از لحاظ تئوری و نظری با هم متفاوت باشد، اظهار کرد: در حوزه ارتباط با صنعت، دانشگاه علمی کاربردی بین دیگر مراکز دانشگاهی نقش پررنگ تری دارد چراکه نقش این دانشگاه در تولید و اقتصاد بسیار است.
وی با اشاره به محیط های کسب و کاری که در کشور وجود دارد، ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی باید در این زمینه فعال شود و به کسب و کارهای جدید ورود پیدا کند.
ملکشاهی راد یادآور شد: منابع تحقیقاتی دانشگاه ها در حوزه محیط های کسب و کار باید غنی باشد. در لرستان منابع زیادی به ویژه در بخش گردشگری در اختیار داریم که با کمک دانشگاه ها می توان اشتغال زیادی در آن حوزه ها ایجاد کرد.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تولید نان محلی به یک کسب و کار در لرستان تبدیل شده است، افزود: تعریف مشاغلی بومی از جمله غذاهای محلی، تولید گیاهان دارویی و... می تواند به بهبود وضعیت بیکاری استان کمک کند.
وی با بیان اینکه لرستان ظرفیت های بسیاری در بخش های مختلف دارد، اضافه کرد: دانشگاه علمی کاربردی استان می تواند با شناسایی این ظرفیت ها، رشتههای مرتبط را ایجاد و در خصوص آموزش مهارتی دانشجویان اقدام کند تا این ظرفیت ها به مردم معرفی شده و از حالت بالفعل به بالقوه تبدیل شوند.
ملکشاهی راد گفت: با توجه به اینکه موفقیت در کسب و کار نیازمند برندسازی است، دانشگاه علمی کاربردی می تواند رشته های متناسب با امر برندسازی در استان ایجاد کند تا با آموزش نیروهای دانشگاهی و مهارتی به بهبود وضعیت صادرات، اشتغالزایی و ثروت آفرینی در استان کمک شود.
انتهای پیام