به گزارش ایسنا، نخستین رکوردگیری وزنهبرداری بانوان انجام شد که برای راهاندازی وزنهبرداری بانوان قدم بزرگی محسوب میشود اما هنگام برگزاری این رکوردگیری محدودیتهای زیادی اعمال شد. با وجود این که بانوان وزنهبردار با حجاب کامل در این رکوردگیری شرکت کردند و تمام افراد حاضر در سالن از پوشش کامل برخوردار بودند اما ممنوعیت پوشش تصویری مسابقات حرف و حدیثهای زیادی را به همراه داشت.
حتی اجازه همراه داشتن تلفن همراه در سالن هم وجود نداشت. نکته جالب این که دختران وزنهبردار با هر ورود و خروج به سالن بازرسی بدنی میشدند و باید کفشهایشان را مقابل ماموران حراست در میآوردند تا نشان دهند دوربین یا گوشی تلفن درون کفش هایشان جا سازی نکردهاند.
حتی گفتوگو با این دختران هم با محدودیتهای زیادی انجام میشد و حتما باید نایب رییس بانوان در کنار ورزشکار باشد و بعد مصاحبه انجام گیرد و به تنهایی نباید با آنها صحبت میشد.
شاید بتوان گفت همین محدودیتهای زیاد باعث شد که این رکوردگیری چندان به چشم نیاید.
شاید اگر اجازه داده میشد مانند مسابقات کشتی بانوان که خود فدراسیون پوشش تصویری مسابقات را انجام داد، این اتفاق هم در مورد وزنهبرداری رخ میداد، حداقل چند عکس از این اتفاق بزرگ در تاریخ ورزش بانوان ایران به ثبت میرسید.
پس از انقلاب شکوهمند اسلامی بارها شاهد بودیم که از ورزش بانوان حمایت شده و انتظار میرود از دختران وزنهبرداری هم که آغازگر راه جدیدی در ورزش بانوان هستند حمایت کامل مدیریتی و رسانهای شود.
بارها در مسابقات وزنهبرداری قهرمانی آسیا و جهان و حتی المپیک مشاهده شده دختران مسلمان مصر و امارات با حجاب اسلامی روی تخته میروند و حتی صاحب مدال هم شدهاند. به نظر میرسد نباید این همه محدودیت و معذوریت برای پوشش یک رویداد بینظیر ورزشی برای رسانهها وجود داشته باشد.
با توجه به شور و شوقی که در دختران وزنهبردار وجود داشت و در همین رکوردگیری هم نشان دادند و به خوبی با پولاد سرد ارتباط برقرار کردهاند، چه خوب است با حمایت بیشتر از آنها زمینه حضورشان را در رویدادهای بینالمللی فراهم کنیم تا بار دیگر نشان دهیم که دختران ایران اسلامی با پوشش اسلامی و حفظ ارزشهای فرهنگی و مذهبی هم میتوانند افتخار آفرین باشند و دنیا را مبهوت خود کنند.
انتهای پیام