هفتمین کنگره جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی

حداد عادل: غرب اصل نظام را هدف گرفته است

رییس فرهنگستان زبان فارسی گفت: امروز مساله اصلی غرب، اصل نظام است و اصلاح‌طلبان صادق هم نسبت به این مساله احساس خطر کرده‌اند.

به گزارش ایسنا،‌ حدادعادل در هفتمین کنگره جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، گفت: وظیفه نیروهای صاحب انقلاب در یک جمله تلاش برای تحقق آرمان‌ها و گفته‌های مقام معظم رهبری است.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تجسم همه ارزش‌های انقلاب اسلامی است، گفت: باید به عنوان تشکیلات سیاسی برای بسط مفاهیم و اندیشه‌های رهبری بین جامعه و رهبری واسطه شوید و اجازه ندهید بین ایشان و مردم خلاء به وجود آید.

حدادعادل به مسئولان جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی توصیه کرد: با کار تشکیلاتی، رسانه‌ای و فرهنگی در اقدامی جهادی مانع موفقیت غرب برای ایجاد شکاف بین رهبری و جامعه شوند.

به گفته وی، آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و سعودی‌ها را مامور پیاده کردن این ایده کرده‌اند.

این نماینده سابق مجلس با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، هشدار داد: در چهل سالگی انقلاب باید بفهیم کنش ضد انقلاب نسبت به انقلاب اسلامی در سال‌های ۵۸ و ۵۹ متفاوت شده است. آنها دو برنامه اصلی و صدها برنامه فرعی طراحی کرده‌اند. برنامه‌های اصلی آنان شامل دو بخش فرهنگی و اقتصادی است.

وی در تشریح اغراض کشورهای غربی در حوزه فرهنگی، گفت: غرب به شدت دنبال کار کردن روی این مساله است که نسلی شبیه دهه ۶۰ که با ایمان، ایثار، فداکاری و ایستادگی مانع پیروزی انقلاب شد، دیگر تربیت نشود. برای این کار برنامه‌های وسیعی طراحی کرده است که از انواع شبهه‌پراکنی تا آلودگی به انواع مفاسد اخلاقی از طرق مختلف به ویژه فضای مجازی را در بر می‌گیرد.

حدادعادل با تبیین اهداف غرب در حوزه اقتصادی، گفت: تمام هدف غرب، افزایش تحریم‌ها و فشارهای متعدد اقتصادی است که به نظر می‌رسد تا زمانی که انقلاب اسلامی پابرجاست، ادامه خواهد داشت. در جایی که اقدامات‌شان به تقویت بنیه اقتصادی ایران منجر می‌شود راه‌ها را می‌بندند و آنجایی که فساد اخلاقی ترویج می‌یابد و آنها را در رسیدن به اهداف‌شان کمک می‌کند، اصرار بر باز کردن راه‌ها دارند. حتی در کنگره آمریکا نسبت به فیلتر شدن ۱۰ روزه تلگرام دلسوزی می‌کنند اما به بیکاری و مشکلات اقتصادی و گرفتاری‌های مردم هیچ دلسوزی نشان نمی‌دهند.

وی ادامه داد: با این تئوری دو مسیر را دنبال می‌کنند؛ اول تغییر ذائقه فکری، اعتقادی جامعه و جلوگیری از ترویج سبک زندگی دینی و دوم افزایش نارضایتی عمومی و استیصال همه بخش‌های جامعه که البته عده‌ای در داخل با وعده‌های انتخاباتی و سیاسی با آنان همراهی کرده و طبق نظر غرب عمل می‌کنند.

رییس فرهنگستان زبان فارسی مدعی شد: غرب بعد از فتنه ۸۸ سناریوی تحریم‌های سخت را به اجرا گذاشته است. حدود هشت سال است که حلقه تحریم را تنگ‌تر کرده است اما باید بگویم یکی از عوامل موفق نشدن غرب در ایجاد شورش گسترده در ایران، کمک‌های مردمی به نیازمندان از طریق تشکل‌های خیریه و صندوق‌های قرض‌الحسنه است. انقلاب با وجود همه فشارها، زنده و پویاست و حتی اثراتش را در منطقه بیش از قبل نشان داده است. به طور مثال در سوریه و عراق، بسیج مستضعفان بر تجربیات دوران دفاع مقدس به الگو مبدل شده و از طریق سردار سلیمانی در آنجا ترویج می‌شود و از این طریق اجازه ندادند غربی‌ها، سعودی‌ها و صهیونیست‌ها به نتایج دلخواه‌شان برسند. این مساله خواه ناخواه نتیجه انقلاب اسلامی است.

حدادعادل در پایان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی در سال ۹۷، ۴۰ ساله می‌شود. چهل سالگی در عرف اجتماعی، اخلاقی و عرفانی سن بلوغ است. ابتدای انقلاب از چنین و چنان کردن انقلاب صحبت می‌کردیم و حالا باید از خودمان بپرسیم چه کردیم، در کجا هستیم و به چه سمتی باید ادامه مسیر دهیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۵ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96110502826
  • خبرنگار : 90089