به گزارش ایسنا، علی اسدی درخصوص خدمات سلامت روان به آسیب دیدگان زلزله گفت: طبق هماهنگیهای صورت گرفته با استانهای همجوار مناطق زلزله زده٤٠ روانشناس در قالب تیمهای سلامت روان که دوره حمایتهای روانی اجتماعی در حوادث و بلایا را گذراندهاند، برای کمک به هموطنان زلزله زده اعزام شده اند.
وی با بیان اینکه اعزام روانشناس از استان کردستان به دلیل هم زبان بودن و هم فرهنگ بودن، در اولویت است، گفت: این روانشناسان به مصدومان و مصیبت زدگان مشاورههای روانی و اجتماعی ارائه میدهند و به دلیل اینکه شرایط روحی زلزله زدگان مساعد نیست، این مشاورهها برای تسکین مقطعی حال آنها ضروری است.
معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت اضافه کرد: با ارزیابی شرایط، برای اعزام تعداد بیشتری روانشناس اقدام خواهیم کرد. کمکهای اولیه روانشناختی شامل بستهای است که روانشناسان براساس آن علایم و نشانههای افراد را بررسی میکنند و ضمن همدلی با آنها اطلاعات موردنیاز را برای شناسایی دریافت میکنند. از طرف دیگر اطلاعات صحیح را در اختیار آنها قرار میدهند.
بنابر اعلام وبدا، اسدی ادامه داد: افراد زلزله زدهای که نیازمند کمکهای روانشناختی هستند، غربالگری میشوند و بعد تحت مداخلات روانشناختی قرار میگیرند. علاوه بر آن اطلاعات و پیامهای آموزشی روانشناختی در قالب پلاکارد و بروشور در اختیار زلزله زدگان قرار می گیرد. درحال حاضر تعدادی از مصدومان به استانهای تهران و البرز منتقل شدهاند که تیمهای روانشناختی آنها را بررسی خواهند کرد.
انتهای پیام