به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، امروزه ساختار اقتصادی دنیا با گذشته به طور اساسی تفاوت دارد. توسعه پایدار امروز بر پایه نوآوری و خلاقیت و استفاده از دانش استوار است.
ترویج و توسعه کارآفرینی در کشور ضمن فراهم آوردن زمینه رشد و توسعه پایدار، مسائل و مشکلات جاری از جمله فقر، نابسامانی اجتماعی و فرهنگی، بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی و معضل انبوه سایر بیکاران را مرتفع خواهد کرد.
صنعت سلامت، صنعتی است پایدار و نیاز مردم به خدمات سلامت، همیشگی است. تقویت تفکر کارآفرینی در مراکز فعال عرصه سلامت، تحولی قابل توجه داشته و نقش کارآفرینی در حوزه سلامت به معنای توسعه کاربرد ایدههای نوین، در بستری از سازمانهای پیشرو، ارزشی روز افزون یافته است به گونهای که جایگاه مفهوم کارآفرینی در عرصه سلامت، اهمیت قابل توجهی پیدا نموده است.
این اهمیت محدود به عرصه داخلی نبوده و در عرصه بینالملل نیز مطرح شده است. در سالهای اخیر، تلاشهای وسیعی از سوی بسیاری از دانشگاهها برای ترغیب دانشجویان به خلاقیت و نوآوری انجام گرفته است.
بدین منظور واحد جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه آموزش، ترویج و توسعه کارآفرینی اقدام به راه اندازی مرکز تخصصی کارآفرینی سلامت نموده است. مرکز خلاقیت و کارآفرینی سلامت جهاد با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینانه، جذب و حمایت از شرکتها و سازمانها، برگزاری دورههای عمومی و تخصصی حوزه کسب و کار، ارائه خدمات مشاوره در زمینه کسب و کار، طراحی و تدوین برنامههای مهارت آموزی و توانمندسازی راه اندازی شده که خدمات ذیل را ارائه می دهد:
تهیه سامانه جامع شناسایی استعدادها و نیازهای دانشگاه ـ برگزاری مدارس فصلی با فعالیتهای آموزشی، کارآفرینی، ورزشی و پژوهشی ـ برگزاری مسابقه ماهانه ایده ماه جهت ترغیب دانشجویان به تدوین ایده برای مسائل واقعی دانشگاه و یا شرکتهای فعال حوزه سلامت ـ برگزاری کارگاههای آموزشی جهت تقویت تفکر کارآفرینانه ـ برگزاری دورههای آموزشی: health MBA، بازاریابی سلامت و ... ـ فراهم آوردن فضا برای شتاب دادن به ایدههای دانشجویان ـ آموزشهای تخصصی ویژه و مشاوره کارآفرینی ـ سایر خدمات مرتبط با توسعه، رشد و ارتقای واحدها و در نهایت ارتباط بیشتر با کارشناسان این مرکز در خصوص کارآفرینی در موضوعات مختلف
انتهای پیام