به گزارش ایسنا منطقه اصفهان، سهیل شهیدی در دومین رویداد کارآفرینی نت تلنت (NET TALENT 2017) که به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و موسسه خیریه شجره طیبه در سالن هلال احمر اصفهان برگزار شد، با طرح این پرسش که ادامه تحصیل بهتر است یا ورود به بازار کار؟ اظهار کرد: افرادی که قصد ادامه تحصیل دارند و به علم علاقهمند هستند، باید تا جایی پیش بروند که به انتهای علم برسند و به عنوان نمونه کسی مانند پروفسور سمیعی شوند.
وی با بیان اینکه در دانشگاهها چه در ایران و چه خارج از ایران چیز زیادی آموزش داده نمیشود، افزود: دانشگاه میتواند محیطی را فراهم کند تا با افراد دیگری آشنا شویم و از این افراد چیزهایی یاد بگیریم.
بنیانگذار Payment24 به ارکان اصلی موفقیت اشاره کرد و ادامه داد: داشتن عشق و علاقه به کار یکی از ارکان اصلی موفقیت است؛ اگر عشق و علاقه وجود داشته باشد، کار را تا جایی که به موفقیت برسد ادامه خواهیم داد حتی اگر چندین بار شکست بخوریم.
شهیدی اضافه کرد: خودباوری و اعتماد به نفس، تفکر و تجسمسازی روی هدف، تلاش و پشتکار و تمرکز روی کار نیز از ارکان اصلی موفقیت به شمار میآیند.
وی با بیان اینکه پرداخت زکات علم و ثروت نیز باعث موفقیت خواهد شد، گفت: کسانی که بیشتر دانش خود را به اشتراک میگذارند افراد داناتری هستند و برعکس افرادی که در اشتراکگذاری دانش خود خساست میکنند، اطلاعات و دانش کمتری دارند. همچنین میتوان همیشه بخشی از درآمد خودمان را به امور خیریه اختصاص دهیم.
بنیانگذار Payment24 به دلایل شکست خود در برخی از تجارب قبلی اشاره کرد و گفت: نداشتن تخصص لازم در کار، شریک ناسالم و ناکارآمد، عدم انجام تحقیقات کافی و انتخاب محیط سرمایهگذاری نامناسب از عمده دلایل شکست من در تجارب کاری گذشته بوده است.
شهیدی خاطرنشان کرد: به کارگیری افراد باهوش و خلاق همواره مؤثر است و باعث موفقیت خواهد شد. اگر مدیر استات آپی هستید بهتر است به جای استخدام افراد متخصص، افراد باهوش و خلاق را استخدام کنید و از افراد متخصص به عنوان مشاور استفاده کنید. افراد باهوش و خلاق حتی اگر کار مدنظر را ندانند، آن را یاد خواهند گرفت و از پس آن برخواهند آمد.
وی اضافه کرد: تشکیل تیم حرفهای، جلب اعتماد و اعتبار در بازار، ارائه سرویس دهی عالی به مشتریان و همگام شدن با تکنولوژیهای روز از جمله ارکان برای ادامه حیات یک کسب و کار به شمار میآیند.
انتهای پیام