معاون فنی جهاد کشاورزی گناباد اعلام کرد

پیش‌بینی برداشت دو تن چای ترش در گناباد

معاون فنی جهاد کشاورزی گناباد اعلام کرد: با عنایت به سطح زیر کشت چای ترش، پیش بینی می‌شود امسال حدود دو تن از این محصول در گناباد برداشت شود.

احمد صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه هم اکنون در فصل برداشت چای ترش قرار داریم، گفت: حدود چهار هکتار از مزارع شهرستان گناباد تحت کشت چای ترش قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه زیستگاه اصلی چای ترش، منطقه سیستان و بلوچستان است، اظهار کرد: بذر این محصول در سال 1391 برای اولین بار توسط ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گناباد وارد این شهرستان شده و به صورت آزمایشی کشت شده است.

معاون فنی جهاد کشاورزی گناباد تأکید کرد: تاکنون این محصول تقریبا عملکرد خوبی داشته ولی هنوز در مرحله آزمایش قرار دارد که در صورت عملکرد خوب در درازمدت در بحث ترویج و فرآوری آن اقدام خواهد شد.

صادقی اذعان کرد: در این مدت چند نفر از کشاورزان به کشت این محصول روی آورده‌اند که تاکنون نیز رضایتمندی خوبی داشته اند و هم اکنون نیز به صورت سنتی نسبت به برداشت محصول اقدام نموده اند، اما در عین حال باید سازگاری چای ترش توسط کارشناسان ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گناباد بررسی گردد، چراکه ممکن است در آینده شرایط آب و هوایی منطقه دگرگون شود.

به گزارش ایسنا، چای ترش با نام علمی گل جامائیکا گیاهی است یک ساله با بوته‌ هایی به ارتفاع تا سه متر که به دلیل داشتن رنگ قرمز به آن چای قرمز نیز می گویند که به صورت نوشیدنی سرد یا گرم استفاده می شود.

این گیاه سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، ویتامین c و دارای خواص مفید دارویی است و موجب کاهش فشار خون، کنترل کلسترول، رفع اختلالات کبدی و صفرا و کاهش استرس نیز می‌شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۴ آبان ۱۳۹۶ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 96080402320
  • خبرنگار :