علی محمد حاضری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه جامعه دانشگاهی یکی از اقشاری بوده که تمام قد از آقای روحانی دفاع کرده و محور فعالیت بسیاری از ستادهای انتخاباتی وی بوده است، اظهار کرد: پس از آن جامعه دانشگاهی از جمله اساتید و دانشجویان به اشکال مختلف نظرات خود را درباره وزرای پیشنهادی به رئیسجمهور منعکس کردند.
وی افزود: در مورد وزیر علوم نیز این پیشنهادات به دولت منعکس شد اما متاسفانه برخی افرادی که مورد حمایت جامعه دانشگاهی قرار گرفتند، به مجلس معرفی نشدند. البته جامعه دانشگاهی موانع و مشکلات موجود برای رئیسجمهور را می داند ولی دولت هم به مطالبات جامعه دانشگاهی آنقدر که باید توجه نکرد.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه انتظار ما این است که رئیسجمهور هرچه زودتر وزیر علوم را معرفی کند، خاطر نشان کرد: در معرفی وزیر علوم باید انتظارات جامعه دانشگاهی مدنظر قرار بگیرد و فرد انتخاب شده از میان افرادی باشدکه جامعه دانشگاهی به دولت پیشنهاد کرده است. شروع سال تحصیلی با سالروزهایی همچون ۱۳ آبان و ۱۶ آذر همراه است و جامعه دانشگاهی باید با نشاط و شادابی سنت فعالیتهای سیاسی و تشکیلاتی خود را دنبال کند. بنابراین باید مدیریتهای تثبیت شده ای بر جامعه دانشگاهی حاکم شده و تاخیر در تثبیت این مدیریتها به جامعه دانشگاهی آسیب می زند.
این فعال سیاسی در پایان گفت: وزیری باید انتخاب شود که چهره شاخص علمی باشد، به جریان اعتدال و اصلاحات تعلق فکری داشته و به استقلال دانشگاه و ایجاد فضای آزاد و تضارب آرا در دانشگاه اعتقاد داشته باشد.
انتهای پیام