به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این آمارها از سوی پزشکان سازمان ملل اتهامات گسترده علیه ارتش میانمار که دست به سرکوب مسلمانان روهینجایی در استان راخین این کشور زدهاند را تقویت میکند.
مقامهای دولت میانمار مکررا تمامی اتهامات را رد کرده و گفتهاند، این تبلیغات شبهنظامیان برای بد جلوه دادن ارتش است و عملیات صورت گرفته در راخین برای از میان برداشتن شبهنظامیان با هدف حمایت از غیرنظامیان بوده است.
سخنگوی دولت آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار گفته است: مقامها هرگونه اتهاماتی را که تاکنون مطرح شده است مورد بررسی قرار میدهند و آنهایی که مورد تجاوز قرار گرفتهاند باید نزد ما بیایند. ما امنیت آنها را کاملا تضمین میکنیم و اقدام لازم را انجام میدهیم.
رهبر دوفاکتوی میانمار به اتهامات گسترده درباره تجاوزات جنسی علیه زنان روهینجایی اظهارنظری نکرده است.
از سوی دیگر، خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد: دولت بنگلادش شرکتهای مخابراتی را از فروش تلفنهای موبایل به آوارگان روهینجایی منع کرده و گفته است که نگرانیهای امنیتی عامل اصلی این محدودیت است.
دولت بنگلادش گفته است: چهار اپراتور تلفن همراه در این کشور در صورتی که به آوارگان روهینجایی خدمات ارائه دهند جریمه خواهند شد.
عنایت حسین، یکی از مقامهای ارشد وزارت ارتباطات بنگلادش امروز (یکشنبه) گفت: روهینجاییها نمیتوانند سیم کارتهای اپراتورهای تلفنهای همراه بنگلادش را خریداری کنند.
وزیر ارتباطات بنگلادش نیز گفت: این تصمیم که روز شنبه گرفته شده به دلایل امنیتی است و در صورتی که اپراتورهای تلفن همراه خدمات خود را به مسلمانان روهینجایی ارائه دهند، جریمه میشوند.
دولت بنگلادش پیش از این فروش سیم کارتها به شهروندانش را که کارت هویت رسمی ندارند، ممنوع کرده بود تا از افزایش اقدامات شبهنظامی و سوءاستفاده آنها جلوگیری کند.
انتهای پیام