دبیر ستاد توسعه زیست فناوری بیان کرد

خرید داروی ایرانی از سوی هیات خارجی در نمایشگاه زیست‌فناوری/انعقاد ۳۰ قرارداد

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از انعقاد ۳۰ قرارداد در زمینه زنجیره تجاری‌سازی در چهارمین نمایشگاه زیست‌فناوری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی قانعی در مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه زیست فناوری با ابراز خرسندی از اینکه زیست فناوری در نقشه جامع علمی کشور دارای اولویت "الف" است، افزود: هدف مهم این حوزه کسب ۳ درصد بازارهای جهانی زیست فناوری است.

وی با بیان اینکه رشد زیست فناوری در دنیا رو به افزایش است، اظهار کرد: هر چه بازار زیست فناوری دنیا بزرگتر شود کار ما برای رسیدن به ۳ درصد آن دشوارتر خواهد شد و نیاز به امدادهای غیبی داریم تا به این هدف نائل شویم.

قانعی انتخاب زیست فناوری به عنوان اولویت الف را از روی هوشمندی دانست و یادآور شد: برای دستیابی به اهداف این حوزه باید به وضع اعتبارات توجه شود که آمارها نشان می‌دهد میزان اعتباراتی که در سال ۹۶ به کل موسسات فعال در حوزه زیست فناوری کشور اعطا شد بالغ بر ۵۷۹.۵ میلیارد تومان بوده که بخش عمده آن به موسسه اعطا شد و ستاد زیست فناوری تنها ۳ درصد این اعتبارات را دریافت کرد.

وی تعداد فارغ‌التحصیلان حوزه زیست فناوری را ۱۶ هزار نفر ذکر کرد و گفت: یکی از مهمترین نگرانی‌ها اشتغال این تعداد فازغ‌التحصیل دانشگاهی است که نیاز است تا با برنامه‌ریزی اقداماتی را برای اشتغال این افراد اجرایی کنیم.

قانعی رتبه ایران در حوزه زیست فناوری را ۱۳ و ۱۴ جهانی عنوان کرد و افزود: بررسی تعداد مقالات منتشر شده از سوی محققان کشور انتظارات ما را از دستیابی به ۳ درصد بازارهای جهانی برآورده می‌کند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری اضافه کرد: تعداد ثبت اختراعات در این حوزه در سال ۹۵ تعداد۱۱۵ و در سال ۹۴ تعداد ۱۱۵ اختراع بوده است.

وی در ادامه به بیان جزئیات برگزاری چهارمین نمایشگاه زیست فناوری اشاره کرد و افزود: در این جشنواره ۳ تفاهمنامه در حوزه زیست فناوری محیط زیست و ۳۰ تفاهمنامه در زمینه زنجیره تجاری‌سازی منعقد شد.

قانعی خرید داروی فاکتور ۸ و داروی درمان هپاتیت از سوی کشور یمن را از دیگر دستاوردهای این نمایشگاه نام برد.

انتهاب پیام

  • چهارشنبه/ ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ / ۲۳:۰۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96062917457
  • خبرنگار : 30057