به گزارش ایسنا، «محمد جواد آذری جهرمی» پنجشنبه، نهم شهریور ماه در جلسه شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: مقدمات طرح تکاپو بهعنوان حوزه مهم در اشتغال این استان، است که بهصورت زنجیرهای و ارتباطی میان حوزههای مختلف و سرمایهگذاری شده است و با انعقاد تفاهمنامهها و برنامهریزیها محقق خواهد شد و مشکلاتی در این راستا پیش رو است که باید برطرف شود .
وی بحث اقتصادی را مهمترین مشکل کشور دانست و گفت: این مسأله آسیبهای مختلف اجتماعی را رقم میزند و بیکاری نیز بهعنوان عاملی برای هدررفت مهمترین سرمایه کشور، یعنی نیروی انسانی است .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: با وجود درآمد زیاد، میزان اشتغال خالص در سالهای قبل نزدیک صفر بود و متأسفانه در کشور به زیرساختهای اساسی و مهم نپرداختهایم و امروز تلاش برای برطرف کردن مشکلات است .
آذری جهرمی تصریح کرد: پرداخت یارانه قدرت خرید مردم را در حوزههایی افزایش داده اما بار مالی ایجاد کرده است و برای برطرف کردن آن باید درآمد و ثروت کشور افزایش یابد .
وی یکی از حوزههای مهم ثروتسازی برای کشور را فناوری برشمرد و افزود: ظرفیت مناسبی برای توسعه این حوزه داریم همچنین رفع مشکلات در این راستا لازم است .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: پتانسیلها و نیروهای انسانی مناسبی در حوزه فناوری ارتباطات کشور وجود دارد . فناوری اطلاعات میتواند درآمدزایی مناسبی در حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ایجاد کند .
آذری جهرمی گفت: از مجموع ۹۵۰ شغل هدفگذاری شده برنامه ششم توسعه، تحقق 100هزار شغل در حوزه فناوری اطلاعات بهعنوان تکلیف است. در برنامه ششم توسعه بحث هوشمندسازی مدارس مطرح شده همچنین آموزش رسانهای این حوزه در راستای کاهش آفات و آسیبها در دست اقدام است .
وی با اشاره به دو برنامه مهم افزود: کاهش شکاف دیجیتالی و تلاش برای برطرف کردن آن همچنین اشتغال با توجه به حوزههایی مانند طرح «تکاپو» بهعنوان دو موضوع مورد نظر و مهم در این استان است .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توجه به جوانان بهعنوان سرمایههای کشور را خواستار شد و خاطرنشان کرد: اگر این حوزه خدمات ما را تولید کنند، پیشرفت میکنیم و در غیر این صورت مردم منتظر نمیمانند و بازار خارجی را جایگزین میکنند .
آذری جهرمی تصریح کرد: دولت در سال ۹۲ در مسیر سخت و با پشتیبانی مردم مسئولیت مهمی را برعهده گرفت و اقدامات مهمی در این مدت محقق شد و توسعه و پیشرفت مناسبی حاصل شد، و دکتر روحانی در این دوره نیز علیرغم همه ناملایمات با رأی قاطع رئیسجمهور شد، که این مسیر ادامه پیدا کند همچنین هرگاه در کابینه و غیر آن انحرافی ببیند با آن برخورد خواهند کرد .
وی خاطرنشان کرد: انتقادات در حوزه انتخاب مسئولان طبیعی است، اما مردم به مسیر رأی دادهاند و ما باید پیگیر مسیر باشیم و مردم به اشخاص رأی ندادهاند، اما دولت هم باید به خواستههای گروههای سیاسی توجه داشته باشد، آنچه مهم است مسیر و نه افراد است و اصل بر مسیر و عمل به وعدههاست و امیدواریم در این عرصه دیندار باشیم و در جهت توسعه کشور حرکت کنیم.
**افزایش متوسط سرعت پهنای باند به ۲۰ مگابیت در دستور کار قرار دارد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: افزایش متوسط سرعت پهنای باند از ۶ تا ۸ مگابیت فعلی به ۲۰ مگابیت بر ثانیه در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایسنا، «محمد جواد آذری جهرمی» پنجشنبه، نهم شهریور ماه در جمع خبرنگاران در یاسوج افزود: در راستای هدفگذاری ایجاد اشتغال در برنامه ششم توسعه، ایجاد سالیانه 100هزار شغل در حوزه فناوری و ارتباطات پیشبینی شده که توسعه زیرساختها در این حوزه لازم است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد این ۱۰۰ هزار شغل یکسری زیر پروژههایی دارد که باید محقق شود، خاطرنشان کرد: عدالت اجتماعی توسعه دسترسیها بخصوص در مناطق روستایی، رفع مشکل تلفن همراه، ثابت و اینترنت 90 درصد روستاهای بالای 20 خانوار کشور، حمایت ویژه از کسب و کارهای نوپا، افزایش پهنای باند به 20 مگابیت بر ثانیه از جمله این زیر پروژههاست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدامات خوبی طی چهار سال گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است، خاطرنشان کرد: رتبه استان در حوزه توسعه زیرساختهای ارتباطی از ۲۷ به ۱۵ رسیده است.
وی رعایت نکردن عدالت و توازن و شکاف دیجیتال در دسترسی در مناطق روستایی و شهری را از مشکلات موجود استان دانست و گفت: یکی از برنامههای ما بهبود دسترسی و برقراری توازن در حوزههای کمتر برخوردار است و سرویسهای ارتباطی را برسانیم.
**ارائه خدمات گران از سوی سرویسهای ارتباطی به روستاها پذیرفته نیست
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پذیرفته شده نیست که سرویسهای ارتباطی ما در روستاها گرانتر از شهرها ارائه خدمت کنند بنابراین باید روشهای ارائه خدمت تغییر کند.
به گزارش ایسنا، «محمد جواد آذری جهرمی» پنجشنبه، نهم شهریور ماه در جلسه شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد افزود: باید 90 درصد روستاهای بالای 20 خانوار کشور تا پایان دولت دوازدهم از تلفن و اینترنت برخوردار شوند که این امر زمانبندی میخواهد.
وی خاطرنشان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد در توسعه کمتر برخوردار محسوب میشود، اما در فناوری اطلاعات رتبه مناسبی پیدا کرده و از رتبه ۲۷ به ۱۵ رسیده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: درخواستها به سمت اینترنت روستایی رفته است که این نشان از رشد بوده و در قانون تکلیف بر خدماتدهی و رعایت عدالت اجتماعی است.
آذری جهرمی تصریح کرد: باید مشکلات را برطرف کنیم تا بتوانیم عدالت اجتماعی را محقق کرد و شکافهای دیجیتالی نیز برطرف شود و این پذیرفته نیست خدمات در روستاها گرانتر ارائه شود.
وی ادامه داد: باید وضعیت ارتباطی و مشکلات روستایی استان بررسی و گزارشی ارائه شود و هدفگذاری برای توسعه بهتر و بیشتر انجام شود. پوشش جادهای و مشکلات آنتندهی در روستاها نیز برطرف خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: طی یکسال گذشته از ۱۷ شهر استان ۱۴ شهر تحت پوشش تریجی و فورجی قرار گرفتهاند و سه شهر باقی مانده که انجام خواهد شد، و در حوزه مصرف فورجی استان رتبه اول کشور را دارد.
آذری جهرمی با اشاره به مصرف فورجی این استان و رتبه اول کشور در این زمینه یادآور شد: یکی از علل این مصرف عقبماندگی حوزه ثابت است و باید اقدامات لازم در این حوزه صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در برنامه ششم ارزش افزوده ICT ما باید بیش از ۱۵درصد رشد کند و برای تحقق آن چالشهایی وجود دارد که امیدواریم موانع برطرف شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزه فناوری اطلاعات رشد ۵ برابری در برنامه ششم توسعه کشور دیده شده که نیازمند فعالیت بیشتر است.
آذری جهرمی از هدفگذاری برای طرح تکاپو و تحقق آن با انعقاد تفاهمنامه در استان خبر داد و یادآور شد: تلاش برای اشتغالزایی و توسعه در این حوزه از جمله برنامههای هدف است. امیدواریم مقوله اشتغال در حوزه فناوری استان مورد توجه ویژه قرار گیرد.
انتهای پیام