هجدهمین نشست اتحادیه انجمن‌های دانشجویان مستقل برگزار می‌شود

دبیر روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های دانشجویان مستقل سراسر کشور گفت: هجدهمین نشست سالیانه این اتحادیه طی روزهای ۲۸ مرداد تا ۳ شهریور در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمدرضا گلرو در نشست خبری اتحادیه انجمن‌های دانشجویان مستقل سراسر کشور اظهار کرد: این نشست در دو بخش کمیسیون‌های پنج گانه با محوریت آموزش مهارت‌های تشکیلاتی و نشست‌های سیاسی و اجتماعی برگزار می‌شود و شعار آن نوگرایی در حکومت، پایبندی به حاکمیت است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: شخصیت‌های سیاسی از جمله نقوی‌حسینی، حاجی دلیگانی، ذوالنور، وکیلی و قاضی‌زاده هاشمی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین شیرازی، مصباحی مقدم، سعیدی‌کیا، فتاح‌، حداد عادل، احمد توکلی، حسین دهباشی و پرویز امینی در این نشست سخنرانی خواهند کرد. البته ما از سایر مسئولان نیز دعوت کرده‌ایم، اما گله‌مندیم که از دولت و قوه قضائیه همکاری لازم را نداشته‌اند.

گلرو همچنین تصریح کرد: برگزاری نشست بین المللی جبهه مقاومت با حضور مقاماتی از جبهه مقاومت، نشست بررسی زن در غرب، یادوارده سرداران شهید مقاومت، جشنواره نشریات مستقل دانشجویی از دیگر برنامه‌های این نشست است. همچنین در این نشست که با حضور ۵۰۰ نفر از اعضای اتحادیه از ۵۱ دفاتر اتحادیه برگزار می‌شود، انتخابات شورای مرکزی اتحادیه نیز انجام می‌شود.

در ادامه مرادی دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های دانشجویان مستقل سراسر کشور با بیان اینکه اکنون پس از ۴۰ سال از انقلاب اسلامی باید بررسی کنیم که تا چه حد در دستیابی به آرمان‌های انقلاب موفق بوده‌ایم، گفت: واقعیت این است که در بخشی از حوزه‌ها دچار رکود، عقب‌ماندگی و عدم جهش  درکارآمدی هستیم، بنابراین به طرح نویی نیازمندیم. ما به دنبال بازتعریف و بازسازی رفتارها و سیاست‌ها در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی هستیم.

در ادامه این نشست خبری ابوالفضل مظاهری دبیر اتحادیه انجمن‌های دانشجویان مستقل سراسر کشور اظهار کرد: توقع هیچ کدام از جناح‌های سیاسی با معرفی کابینه برآورده نشد و شعارهای دولت در زمینه جوان‌گرایی و استفاده از زنان و متخصصان آنطور که مورد انتظار بود، رخ نداد. رئیس جمهور هم پاسخ روشنی نمی‌دهد که چرا از زنان در کابینه استفاده نکرد.

وی با انتقاد از عدم معرفی وزیر علوم خاطر نشان کرد: دانشگاه دچار مشکلات مختلفی است و هیچ کدام از تشکل‌های دانشجویی چه حامی دولت و چه منتقد دولت از این وضعیت راضی نیستند. انتظار ما معرفی وزیر کارآمد، علمی و از بدنه دانشگاه است که درک مناسبی از فضای دانشگاه داشته باشد و مانع ورود جریان‌های سیاسی به دانشگاه شود، دنبال رشد علمی کشور بوده و مانع نفوذ علمی شود، با دانشگاه آزاد تعامل درستی داشته و از حاشیه سازی برای این دانشگاه پرهیز کند و برنامه مشخصی برای ارتباط صنعت و دانشگاه داشته باشد. رئیس جمهور هم در انتخاب وزیر علوم نباید مسائل و ملاک‌های سیاسی را در اولویت قرار دهد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96052515627
  • خبرنگار : 71480