به گزارش ایسنا، هفته گذشته هلند، آلمان و انگلیس با اعلام ورود تخممرغهای آلوده به ماده شیمیایی "فیپرونیل" به فروشگاههای این کشور، به شهروندان خود نسبت به مصرف این ماده غذایی هشدار داده بودند.
آلفرد برنارد، کارشناس امور غذایی درباره علایم مصرف چنین تخم مرغهایی میگوید: در فرد مسموم سرگیجه، حالت تهوع و در آخر استفراغ دیده میشود. با این حال موارد منجر به فوت ناشی از خوردن مواد غذایی آلوده به فیپرونیل نادر هستند؛ شاید یک مورد مرگ در هر ۳۰ سال مشاهده شود. به این ترتیب، باید مقدار بسیار زیادی از این ماده شیمیایی، حدود پنجدهم گرم وارد بدن انسان شود تا خطر مرگ را در پی داشته باشد. تخم مرغ آلوده به این ماده ۱۰ هزار تا ۱۰۰ هزار مرتبه کمتر چنین مادهای را دارد.
به گزارش یورونیوز، تحقیقات در مورد میزان ماده فیپرونیل در تخم مرغهای فروشگاههای اروپایی ادامه دارد.
سازمان جهانی بهداشت روز جمعه بیانیهای نسبت به صدمات مصرف تخم مرغهای آلوده به کبد، کلیه و تیروئید انسان منتشر کرد.
انتهای پیام