فرید براتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در 16 مرداد ماه و تبریک به مناسبت این روز، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی پس از پیروزی انقلاب شکل گرفت و از ابتدا مورد توجه انقلابیون بوده است.
وی افزود: این نهاد یکی از معدود نهادهای انقلابی است که دچار تنش سیاسی نشده است و در خدمت رسانی به مردم، محرومان و حضور در عرصه بینالملل توفیقات ارزنده داشته است.
براتی تصریح کرد: یکی از مسئولیتهای این نهاد ارتباط جامعه با دانشگاه است و تجربه نشان داده است که در حوزههای هنر، صنعت و پزشکی با راهاندازی پژوهشگاههای تخصصی توانسته خدماتی که در بسیاری از دانشگاهها انجام نمیشود را ارائه دهد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه فعالیت جهاد دانشگاهی در این حوزهها چراغ راه برای سیاستگذاری آینده است، بیان کرد: جهاد دانشگاهی در هرقسمتی ورود کرده است در همان حوزه توفیق حاصل شده است.
براتی منتقدین هنری و انتشارات موجود دراین نهاد را نقطه آغاز تحول و الگو برای سایر افراد فعال در این عرصهها عنوان کرد.
وی تاکید کرد: فرآوردههای بیولوژیک که با قیمت گران تهیه میشد اکنون در مراکز جهاد دانشگاهی در حال تولید است و همچنین در بخش درمان وجود پژوهشکده رویان به عنوان مرجع درمان ناباروری در خاورمیانه نشان ازعمکرد قابل اعتماد و مطلوب این نهاد است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تجربه عملیاتی جهاد دانشگاهی در فرآوردههای بیولوژیک و سلولهای بنیادین، توانایی کشور را به دنیا اثبات کرده است و این تجربه میتواند در حوزه فناوری نیز صورت گیرد.
براتی با اشاره به وجود ضعف در سیستم آموزشی دانشگاه و بخش ساختاری صنعت، اظهار کرد: ناتوانی صنعت و وجود فارغالتحصیلان بیکار دلیل ایجاد بحران اشتغال است که جهاد دانشگاهی با انجام رسالت آموزشی خویش که کیفیت مطلوب از ویژگی آن است، نقش موثری در توانمند سازی فارغالتحصیلان دانشگاهی دارد.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی استان با طراحی دورههای تخصصی که بخشی از آن در چارچوب مرکز آموزش علمی کاربردی این نهاد در حال انجام است، کمک زیادی به مهارت افزایی فارغالتحصیلان میکند و منجر تربیت نیروی خلاق و کارآفرین خواهد شد که این امر با استقبال و حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همراه است.
براتی با بیان اینکه مرکز آموزش عالی این نهاد در استان اقدام به پذیرش دانشجو برای مهر ماه جاری در رشتههای خبرنگاری، بازیگری و گردشگری برای نخستین بار در چهارمحال و بختیاری کرده است، خاطرنشان کرد: رشته خبرنگاری برای افراد علاقمند به این حوزه فرصت مناسبی است.
وی تاکید کرد: این نهاد در بخش هنر پتانسیل بسیار بالایی دارد و در همین راستا رشته بازیگری مورد حمایت جدی قرار داده شده است.
براتی در ادامه بیان کرد: این نهاد در زمینه گردشگری میتواند المانهای جذب گردشگر را ایجاد کند و متولی این امر در استان شودکه این مهم نیازمند ایجاد دلیل برای جذب گرشگر است که یکی از این دلایل میتواند پتانسیل طبیعی استان باشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری از جهاد دانشگاهی کشور خواست که در بخش ایجاد المان و عوامل گردشگری و جذب سرمایهگذار در مناطق محروم این استان اقدام کند تا این روند تسهیل شود.
براتی با اشاره به اینکه دغدغه اصلی استان چهارمحال و بختیاری ایجاد اشتغال و جذب سرمایهگذار است، گفت: جهاد دانشگاهی توان جذب سرمایهگذار را دارد و با تحقق این امر میتواند در ایجاد اشتغال موثر واقع شود و این در حالی است که در60 درصد از مناطق استان صنعت وجود ندارد و زمینه جذب سرمایهگذار فراهم است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری حرکت به سمت تکنولوژی و صنایع نوین همانندراهاندازی کارخانه داروسازی با وجود گیاهان دارویی استان و تولید واکسن با قابلیتتبدیل شدن چهارمحال و بختیاری به قطب صنعت بیوتکنولوژی را از ظرفیتهای این نهاد دراستان برشمرد و افزود این تنها راه حل مسئله بیکاری در این منطقه است.
براتی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی استان اکنون عمکرد مناسبی دارد، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی ساختاری جهادی و بن بست شکن دارد.
انتهای پیام