/هویت جهادی، 37 سال خودباوری و بالندگی/

اقدام جهاد دانشگاهی خوزستان برای مبارزه با ریزگردها

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با تاکید بر عملکرد برنامه‌محور این سازمان، مهم‌ترین فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی در حال انجام در جهاد دانشگاهی خوزستان را تشریح کرد و از ورود این سازمان به مطالعات روش‌های تثبیت خاک برای مبارزه با پدیده ریزگردها خبر داد.

سیدعلیرضا علوی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به پایان کار تدوین برنامه ششم توسعه سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و آغاز اجرای آن در تابستان جاری‏، اظهار کرد: توسعه متوازن در ساختارها و فعالیت‌های فرهنگی، پژوهشی، آموزشی‏ و تجاری‌سازی سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان در برنامه ششم این سازمان لحاظ شده است. بر این اساس در هر حوزه، اولویت‌ها تعیین و در طول پنج سال آینده برای دستیابی به اهداف اقدام خواهد شد.

وی دستیابی به دانش بومی طراحی و ساخت مته‌های حفاری در سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان را یکی از بزرگ‌ترین فعالیت‌های فناورانه در کشور برشمرد و تاکید کرد: به همت و تلاش‌های شبانه‌روزی پژوهشگران پژوهشکده تکنولوژی تولید، پروژه طراحی و ساخت مته‌های حفاری در حال اجرا است و ان‌شاءالله با پایان کار اجرایی همه فازهای این پروژه، گامی اساسی در خودکفایی کشور در این حوزه استراتژیک برداشته خواهد شد. تعامل سازنده صنعت‌گران صنعت نفت و جهاد دانشگاهی خوزستان در این پروژه می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر فعالیت‌های تحقیقاتی نهادهای پژوهشی و صنعتی باشد.

علوی با اشاره به تصویب اساس‌نامه مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت جهاد دانشگاهی خوزستان در یکصد و چهل و دومین جلسه هیات امنای جهاد دانشگاهی در خردادماه 1396‏، از آغاز فعالیت این مرکز در تابستان 96 خبر داد و گفت: این مرکز به منظور تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی و ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری‌های محققان جوان خوزستان فعالیت می‌کند و با ایجاد فضای لازم برای گسترش واحدهای کوچک و متوسط دانش‌مدار و فناور‏، تولید و توسعه محصولات و فرآیندهای فناورانه قابل عرضه در بازار را در دستور کار دارد. با توجه به بازار گسترده مصرف محصولات و خدمات مورد نیاز در حوزه سلامت استان خوزستان، امیدواریم این مرکز زمینه اشتغال مناسبی برای جوانان خلاق استان ایجاد کند.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان از توسعه فعالیت‌های فرهنگی این سازمان در سه حوزه سازمان دانشجویان، سازمان قرآنی دانشگاهیان و مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) خبر داد و گفت: در کنار فعالیت‌های دو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و ایکنا، ساختارهای یاد شده با رویکردی جدید در برنامه ششم توسعه، فعالیت‌های خود را گسترش خواهند داد. ایسپا به خوبی نشان داده است می‌تواند مرکزی امین و قابل اعتماد برای مراجع تصمیم‌گیر باشد و نمایی واقعی از جامعه در حوزه‌های مختلف را نشان دهد. در نشستی که با استاندار خوزستان داشتیم، ایشان پیشنهادی برای انجام برخی مطالعات توسط ایسپا را داشتند که مراحل مقدماتی آن نیز در حال انجام است.

علوی تاکید کرد: نباید فراموش کنیم هویت جهاد دانشگاهی، فرهنگی است و فعالیت‌های مختلف جهاد دانشگاهی زمانی حرکتی جهادی به شمار می‌روند که بر پایه آرمان‌ها و ارزش‌هایی که جهاد دانشگاهی بر پایه آن شکل گرفته است، طرح‌ریزی شوند.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به اخذ رتبه ممتاز کشور در برگزاری آزمون‌های سراسری سال 1395 توسط مرکز آزمون موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان از سوی سازمان سنجش آموزش کشور‏، عنوان کرد: فعالیت‌های آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی در چهار حوزه موسسه آموزش عالی، مرکز علمی کاربردی‏، مراکز آموزشی تخصصی کوتاه‌مدت و مرکز آزمون به صورت یک مجمومه آموزشی کامل زمینه پاسخ‌گویی به نیازهای متنوع آموزشی استان را فراهم کرده است. رشد سه برابری آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت سازمان در سه ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به خوبی بیان‌گر این مهم است.

علوی از اخذ مجوز پذیرش دانشجو در رشته تجهیزات پزشکی اتاق عمل برای نخستین بار در استان توسط مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خوستان خبر داد و گفت: این مرکز در حال گسترش رشته‌های خود به تناسب نیازهای استان است تا زمینه اشتغال دانش آموختگان خود را فراهم آورد.

وی از ورود جهاد دانشگاهی خوزستان به مطالعات روش‌های تثبیت خاک برای مبارزه با پدیده ریزگردها خبر داد و گفت: در نشست مشترک با مجری طرح جامع پوشش بیولوژیک کانون‌های بحرانی خوزستان و مدیرکل منابع طبیعی استان مقرر شد در ماه جاری برنامه همکاری مشترکی در این خصوص تدوین و عملیاتی شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 96051107341
  • خبرنگار :