معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران:

اکثر آسانسورهای کشور استاندارد لازم را نداشته‌اند

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: بر اساس پایش های صورت گرفته اکثر آسانسورهای نصب شده در کشور استاندارد لازم را نداشته‌اند که در فاز اول تمرکز کار بر استاندارد سازی آسانسورهای وزارتخانه ها، سازمانها و ادارات دولتی قرار گرفت و اقدامات خوبی در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، وحید مرندی مقدم در جلسه شورای استاندارد استان افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از اولین استانهایی است که موفق به استانداردسازی جایگاههای سی ان جی خود شده است. 85درصد جایگاه‌های سی ان جی این استان استانداردسازی شده اند که این استان در رده استانهای موفق در این زمینه است. 15درصد مابقی نیز یا غیر فعال هستند و یا تعطیل شده اند.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه استانداردها تنها مسیر توسعه پایدار هستند، خاطرنشان کرد: یکی از پارامترهای توسعه یافتگی میزان استانداردهای اجباری است و هرچه استاندارد اجباری در یک کشور بیشتر باشد، توسعه یافتگی در آن کشور کمتر است .

مرندی مقدم تصریح کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز به جمع بندی‌های خوبی در زمینه استانداردسازی آسانسورها رسیده‌ایم.

وی اضافه کرد: استانداردسازی نیاز به فرهنگ سازی دارد که در مدارس و دانشگاه‌ها کارهای خوبی در این زمینه در حال انجام است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: همه ادارات و دستگاههای دولتی این استان موظفند ظرف سه ماه آینده آسانسورهای موجود در ساختمانهای خود را استانداردسازی کنند.

به گزارش ایسنا، موسی خادمی در جلسه شورای استاندارد استان افزود: اکنون اگر حادثه‌ای در زمینه آسانسورهای ادارات رخ دهد برعهده مسئولین این ادارات است اما از آنجایی که ممکن است اکنون منابع مالی در اختیار نداشته باشند سه ماه به آنها فرصت داده می‌شود تا آسانسورهای خود را استانداردسازی کنند در غیر این صورت آسانسورهای آنان پلمب خواهد شد.

وی بیان کرد: در این استان به صورت پایلوت تفاهم نامه‌ای سه جانبه بین شهرداری، نظام مهندسی و اداره استاندارد بسته شود که نظارت بر نصب و اجرای ابتدایی آسانسورها به نظام مهندسی محول شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اداره کل استاندارد و فنی و حرفه ای با همکاری صنعت، معدن و تجارت ظرف سه ماه آینده شرکتهای بازرسی تشکیل دهند و فارغ التحصیلان استانی ضمن برگزاری دوره های آموزشی از آنان به عنوان بازرس استفاده کند.

خادمی در زمینه استانداردسازی وسایل شهربازیها اضافه کرد: شهرداری‌های استان باید تسویه حساب پیمانکاران شهربازیها را منوط به اخذ مجوز استاندارد قرار دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بر اساس رسیدگی های صورت گرفته در سطح استان بیش از 90 درصد آسانسورهای نصب شده در این استان فاقد استاندارد هستند.

به گزارش ایسنا، پژمان نیک اقبالی در جلسه شورای استاندارد استان افزود: پیش از آنکه در اجرای آسانسور استاندارد را در نظر بگیریم باید در تولید مصالح مربوط به ساخت آسانسور حساسیت داشته باشیم.

وی بیان کرد: براساس پایش های انجام شده در مصالح ساختمانی از جمله بتن، ماسه، بلوک، تیرچه بلوک و فوم های ساختمانی هیچ کدام نشان استاندارد نداشتند. نبود نشان استاندارد بخاطر تولید مصالح نیست بلکه از همان ابتدا برای شروع کار فاقد مجوز تاسیس بودند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: باید پلمب کردن واحدهای تولید مصالح ساختمانی فاقد مجوز تاسیس در دستور کار قرار بگیرد.

نیک اقبالی اضافه کرد: استاندارد گرفتن راحت است اما در استاندارد ماندن مهم است و باید به مرور زمان استانداردهای لازم را در زمینه کاری که می خواهیم انجام دهیم، رعایت کنیم.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۴ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 96050402816
  • خبرنگار :