به گزارش ایسنا، زهرا احمدیپور شامگاه دوشنبه(2 تیر) در جلسه با فعالان اقتصادی استان کردستان که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: دولت در بخش گردشگری ابتدا تسهیلگری و سپس نظارت میکند.
وی با بیان اینکه رونق گردشگری را باید به عنوان یک اصل بپذیریم، افزود: بخش خصوصی پیشران توسعه گردشگری است و باید کارها را در این حوزه به بخش خصوصی واگذار کرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی عنوان کرد: این دولت با بخش خصوصی بیشترین تعامل و همکاری را داشته است زیرا معتقدیم که اگر مشارکت در کارها باشد بهتر به راهکار خواهیم رسید.
وی در ادامه گفت: متاسفانه به دلیل مشکلاتی که از قبل وجود داشته تعدادی از استانهای ما هدف گردشگری واقع نشدهاند که اگر تورهای مشترک بین استانها شکل بگیرد بسیار به رونق گردشگری استانهای کمتر توسعهیافته کمک خواهد کرد.
احمدی پور همچینن ضمن تاکید بر تمرکززدایی برگزاری برنامههای فرهنگی و جشنوارهها در تهران، تصریح کرد: در این راستا معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی سعی کرده است که جشنوارههای فرهنگی را به صورت منطقهای در استانهای مختلف کشور برگزار کند.
وی افزود: همچنین میتوان نشستهای دولتی را در استانهای مختلف کشور برگزار کرد تا با همراهی تورهای رسانهای بتوانیم هم از ظرفیتهای مشترک استفاده کنیم و هم به رونق گردشگری مناطق کمک کنیم.
احمدیپور در ادامه با اشاره به معرفی شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018، گفت: در این طرح مقصد گردشگری فقط تبریز نیست و از ظرفیت استانهای دیگر هم بهره گرفته میشود.
وی همچنین عنوان کرد: باید در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی به صورت ویژه به تبلیغ و معرفی مکانهای گردشگری استانها پرداخت تا نقاط گردشگری استانهایی همچون کردستان بیشتر معرفی و شناسایی شوند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: بر اساس آمار سال گذشته، متاسفانه نرخ بیکاری در استانهایی همچون کردستان بالا بوده است که ما معتقدیم با استفاده از ظرفیتهای بخش گردشگری و صنایع دستی میتوان در استان اشتغال ایجاد کرد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود از راهاندازی کانون فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با میراث فرهنگی همچون صنایع دستی، هنرهای سنتی و گردشگری در استانها خبر داد و گفت: در قالب این برنامه بانک اطلاعاتی از فارغالتحصیلان بیکار حوزههای مختلف تهیه و در آینده در پروژههای مرتبط با حوزه گردشگری به کارگیری خواهند شد.
احمدیپور عنوان کرد: این طرح در برخی از استانها شکل گرفته و در استانهای دیگر هم در آینده انجام خواهد شد.
وی در پایان تاکید کرد: بحث جهانی شدن اورامان هم به صورت جدی در سازمان میراث فرهنگی دنبال میشود زیرا اعتقاد داریم که استانهای مرزی از ظرفیت لازم برای این کار برخوردار هستند.
انتهای پیام