به گزارش ایسنا، مهندس مهدی صفارینیا، با اشاره به برگزاری نشست شبکه انتقال و تبادل فناوری دی-هشت، افزود: این شبکه از سال 1391 با اخذ مجوز فعالیت در سومین نشست وزرای صنعت کشورهای دی هشت، تاکنون فعالیتهای متعددی را برای افزایش همکاریهای فناوری کشورهای عضو سازمان دی-هشت آغاز کرده است.
وی ادامه داد: دبیرخانه این شبکه مسؤولیت ایجاد بستر مناسب همکاری میان فناوران کشورهای عضو را بر عهده دارد و هر سال نشستهای متعددی را با موضوعات مختلف در حوزه فناوری برگزار میکند.
صفارینیا یکی از موضوعات روز دنیا را «نوآوری» و «سرمایهگذاری جسورانه» در نوآوریها ذکر کرد و ادامه داد: نهادهای این حوزه با عنوان سرمایهگذاران مخاطرهپذیر به سرعت در کشورهای اسلامی در حال ایجاد و رشد است، از این رو دبیرخانه این شبکه برگزاری اولین نشست از مجموعه نشستهای سرمایهگذاری فناوری دی-هشت (Technology Investment Meetings) را با موضوع «سرمایهگذاری مخاطرهپذیر» در مهرماه امسال (اکتبر 2017) برگزار خواهد کرد.
رییس پارک فناوری پردیس در خصوص اهداف اصلی این نشست، گفت: آشنایی صندوقهای مخاطرهپذیر کشورهای اسلامی با یکدیگر، انتقال تجربیات، بررسی مدلهای روز سرمایهگذاری در نوآوریها و مدیریت سرمایهپذیران در صندوقهای مخاطرهپذیر از محورهای اصلی این نشست است و انتظار داریم توافق در خصوص سرمایهگذاری مشترک، یکی از خروجیهای این نشست باشد.
وی همچنین افزود: در نظر داریم با دستاوردهای مورد انتظار از این نشست، بتوانیم نشستهای سالهای آینده این رویداد را با حضور شرکتهای نوآور نوپا و سرمایهگذاران فعال از کشورهای عضو برگزار کنیم و فضای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در نوآوری را در بین کشورهای مسلمان ایجاد کنیم.
دبیر شبکه انتقال و تبادل فناوری دی-هشت ابراز امیدواری کرد این نشست بتواند در رسیدن به اهداف خود با موفقیت عمل کند و برنامههای طراحی شده برای این نشست برای صندوقهای مخاطرهپذیر کشورها مفید و موثر باشد.
انتهای پیام