به گزارش خبرنگار ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی روز دوشنبه در نشست خبری در سالن کنفرانس مرکز همایش های غدیر در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، افزود: در سطح کشور نوآوری های بیشماری در عرصه های هنری در رابطه با موضوعات قرآنی انجام می شود که می توان این آثار فاخر را گردآوری و آن را معرفی کرد.
وی اظهار کرد: بر این اساس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همکاری کارگروه قرآن و تبلیغ شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور در جهت شناسایی و حمایت از نوآوری ها و خلاقیت ها با هدف توسعه و ترویج قرآن در سطح کشور فراخوان تالیف کتاب "نو آوری های قرآنی کشور" را ارائه داده است.
قطبی خاطرنشان کرد:همچنین در قالب جشنواره ای از مجموعه های نوآوری و خلاقانه تقدیر می شود در این زمینه هنرمندان می توانند آثار فرهنگی و هنری خلاقانه و نوآورانه خود را تا پایان مرداد ماه سال جاری ارسال نمایند.
وی بیان کرد:موسسات قرآنی و مراکز و نهادهای فرهنگی و هسته های فناور و گروههای تبلیغی و اصحاب و خادمین قرآنی و اصحاب رسانه نیز می توانند در این جشنواره شرکت نمایند و آثار خود را در ابتکارات و نوآوری های قرآنی به دبیر خانه ارسال نمایند.
رئیس میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن تصریح کرد:نوآوری های برتر در قالب کتابی با ذکر مشخصات و شناسنامه نوآور منتشر می شود در این رابطه نوآور باید اثر خود را به همراه مشخصات حقوقی و حقیقی و توضیح پیرامون اثر و امتیازات به دست آمده اثر و مستندات شامل عکس و اعتبار نامه ها و رتبه ها به آدرس www.Morsalat.irارسالکنند.
وی در مورد محورهای اصلی نوآوری قرآنی عنوان کرد:آموزش و یاددهی قرآن کریم، چاپ و نشر مفاهیم داستان ها، موضوعات قرآنی، رویدادهای رقابتی، مسابقات استانی، ملی و بین المللی، محافل، مجالس و رسانه های نوین، تولیدات چند رسانه ای، تزئینات و هدایای قرآنی، المان ها و مناظر شهری جاذبه های گردشگری قرآنی از جمله محورهای این فراخوان بزرگ است.
قطبی گفت:همچنین از دیگر محورهای این جشنواره نوآوری در خصوص تکریم از اصحاب رسانه، نرم افزارها و سخت افزارها، ابزارهای تسهیل گر، برنامه های قرآنی محیط اداری، کارگری و فناوری نوین در حوزه محصولات قرآنی، رویدادهای حوزه ایده پردازی و حمایت از هسته های فن آور می باشد.
وی در مورد دیگر محورهای مهم این جشنواره بیان کرد:همچنین نوآوری های قرآنی باید در خصوص فعالیت های قرآنی و مستند سازی و اسطوره سازی و شخصیت پردازی و الگوسازی های قرآنی و برنامه های حوزه ادبیات و فرهنگ عامه و تربین منابع انسانی در حوزه قرآن و کارآفرینی و اشتغال و اقتصاد قرآنی و توسعه بازی های قرآنی ارائه گردد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان همچنین بیان کرد:انتظار می رود رسانه ها حوزه های کلی نوآوری در عرصه های مختلف و آفرینش گری و صنایع فرهنگی و نوآوری را مورد توجه قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد:این رویداد مهم در حوزه قرآنی به بهترین شکل اطلاع رسانی شود تا فعالین قرآنی در کشور بتوانند با کسب اطلاع کامل، نوآوری های قرآنی خود را ارائه نمایند و این قدمی در جهت ترویج فرهنگ قرآنی کشور به شمار برود.
حجت الاسلام قطبی اظهار داشت:همچنین رسانه ها به سراغ هنرمندان و نوآوران بروند و سرفصلی تازه را در معرفی این افراد آغاز نمایند و قابلیت های نوآوری را معرفی نمایند.
وی گفت:امروز در عصر فرهنگی و نرمینگی به سر می بریم همان گونه که در عصر صنعت، خاک و دانایی به سر برده ایم امروز کشورها و جوامعی می توانند پیشتاز باشند که در عرصه نرمینگی و نوآوری به سر ببرند.
رئیس میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن افزود:تحول جامعه بر اساس تکنولوژی می باشد خوشبختانه نقشه جامع علمی کشور تصویب شد و با دستور رهبری ابلاغ گردید که در دو دسته فناوری های سخت و فناوری های نرم و هویت ساز نیز حرفی برای گفتن دارد.
وی تصریح کرد:خلاقیت و نوآوری نقطه بالندگی و پیشرفت جامعه است خوشبختانه در سالهای اخیر نوآوری های مهمی در زمینه های قرآنی شکل گرفته و برای نمونه قلم های صوتی قرآنی یکی از این خلاقیت های مهم می باشد.
قطبی خاطرنشان کرد:یکی از رویکردهای مهم در این جشنواره اشتغال و اقتصاد قرآنی است وقتی قم و مشهد و شیراز مرکز گردشگری زیارتی هستند و سالانه میلیون ها نفر در این استان ها حضور پیدا می کند این به معنای ظرفیت مهم است.
وی بیان کرد:در رابطه با مفاهیم قرآنی نیز باید به نوآوری پرداخت و به تولید آثار توجه داشت اقدامات خوبی در مسیر قرآنی از مرکز رشد در جهاد دانشگاهی تهران به ثمر نشسته است که می تواند الگوی خوبی برای کشور باشد.
انتهای پیام