به گزارش ایسنا، سودابه رادفر در سلسله نشستهای خانه جوانان همدان با موضوع زنان و فضای مجازی، با بیان اینکه اگر خواهان رسیدن به اهداف توسعه هستیم راهی جز حمایت از تفکر پیشرو نداریم، اظهار کرد: در کل دنیا بانوان از فضای مجازی بیشتر برای فعالیتهای اجتماعی و سرگرمی استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه بانوان بیشتر در فیسبوک، تلگرام و اینستاگرام فعالیت میکنند، افزود: در کل جهان مردان بیشتر از شبکههای اقتصادی استفاده میکنند.
مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات تصریح کرد: بانوان خانهدار در ایران بیشترین مخاطبان فضاهای مجازی را تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه تصمیمگیری فیلترینگ توسط کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه صورت میگیرد، ادامه داد: وزارت ارتباطات در باره فیلترینگ تلگرام اعلام کرد که قانون را انجام میدهد اما در دولت گذشته تنها کار وزارت ارتباطات مسدود کردن سایتهای اینترنتی بود.
رادفر با اشاره به اینکه امروز در فیلترینگ اعلام میشود که اگر سایت مورد نظر بدون علت فیلتر شده میتوان اعتراض کرد، یادآور شد: کانالهای دارای محتویات مستهجن، فعالیتهای ضددین، کودکآزاری و همسرآزاری و اشاعه فحشا در تلگرام مسدود خواهد شد و در غیر این صورت در تلگرام کانالی مسدود نمی شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه مردم ما نیز به افزایش یارانهها مانند کشورهای اروپایی نه گفتند، عنوان کرد: مردم ما در خاورمیانه در میانه جنگ و کشورهای جهان سوم به یارانه ۴۰۰ هزار تومان و ۲۵۰ هزار تومان نه گفتند، معتقدم امروز آگاهیبخشی توسط فضای مجازی، جلوی بسیاری از تاریکاندیشیها را میگیرد.
مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات با بیان اینکه خشونتهای سفید بیشتر به بانوان با آزار و اذیتهای جنسی وارد میشود، افزود: وقتی یک پیام در زمان نامناسب به یک خانم داده میشود مصداق خشونت است، ضمن اینکه زنان ما هنوز نمیتوانند حقوق خود را پیگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه خانواده از زن در خصوص مسائل جامعه پشتیبانی نمیکند، تصریح کرد: با گسترش فضاهای مجازی در اتاق شیشهای هستیم و چندان مجامع خصوصی مورد احترام قرار نمیگیرد.
رادفر در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه با حمایت جامعه خشونت علیه زنان پایان مییابد، ادامه داد: حفاظتهای فیزیکی باید از اطلاعات شخصی انجام شود و در صورت تهدید شدن باید به خانواده اعلام شود و با افراد اخاذ مذاکره نشود.
وی با اشاره به اینکه دائم نباید از دیگران بپرسیم با تلفن همراه چه کار خواهیم کرد، افزود: اگر خانواده دچار خیانت شده باید علت را بیابد، موبایل و فضای مجازی علت اصلی نیست چرا که قبل از فضای مجازی نیز خیانت بوده است.
مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات با بیان اینکه حریم خصوصی نداریم و خودمان در حال دامن زدن به آن هستیم، گفت: آنقدر که مسائل روزانه برای دیگران سهلالوصول است در کشورهای غربی این چنین نیست.
وی با اشاره به اینکه نباید هر تصویر را در اینستاگرام منتشر کنیم، اظهار کرد: در ایران ۷۰ میلیون کاربر اینترنت داریم و بسیاری از افراد در حوزه سرگرمی فعالیت میکنند و به مسائل علمی و کاری چندان توجه ندارند.
رادفر با بیان اینکه تلفن همراه و فضای مجازی ارتباطات فضای حقیقی را تسهیل میکند، افزود: کل جامعه ما در حال گذار از سنت به مدرنیته است، در جامعه بانوان و مردان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه جامعه ما به دنبال توانمندسازی جامعه به لحاظ فکری است، تصریح کرد: در شهرها و روستاها باید کارگاههای آموزشی برگزار شود و توانمندیهای لازم به مردم عرضه شود.
مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات با بیان اینکه تولید محتوا از مهمترین مسائل فضای مجازی است، ادامه داد: در تولید محتوا ۱۳ دستگاه داریم که مسائل فرهنگی بر عهده آنهاست.
وی خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید سیاستگذار و تسهیلگر است و تصدیگر نیست، مشی دولت این است که کار را به بخش خصوصی واگذار کند بنابراین اگر بخش خصوصی تولید محتوا کند، دولت از آن حمایت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه امروز میتوان از فضای مجازی در حوزههای اقتصادی به خوبی استفاده کرد، اظهار کرد: نمونههای بسیاری در این حوزه رخ داده است.
انتهای پیام