دانشمندان هاروارد دریافتند

مغز برای استفاده از ابزار مختلف نیاز به قوه بینایی ندارد!

نحوه استفاده از ابزار در مغز افرادی که دست ندارند به همان صورت شکل می‌گیرد که در مغز افراد سالم ثبت می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه یونیورسیتی هرالد، محققان دانشگاه هاروارد می‌گویند که داشتن و هماهنگ‌سازی ابزار، ذاتی است.

مطالعات قبلی نشان داده بود که افراد نابینا همان ویژگی‌های سیستم دیداری از دنیای بیرون را دارند که افراد بینا دارند و قسمت‌های مختلف مغز در برخورد با اشیا مختلف فعال می‌شود. ابزار، قسمت‌های مختلف بدن، حیوانات یا خانه‌ها، همه و همه در قسمت‌های مختلف مغز پردازش می‌شوند.

پژوهش جدید اثبات کرد که تجسم بصری برای کارکرد این سازمان خاص بدن غیرضروری است، زیرا افراد نابینا با لمس ابزار از آن‌ها به درستی استفاده می‌کنند. این مساله این سوال را در ذهن متبادر می‌کند که آیا تجارب حسی دیگر می‌تواند مسئولیت حس بصری را در پردازش و استفاده از اشیا به عهده بگیرد؟

این پژوهش که در مقالات آکادمی ملی علوم آمریکا منتشر شده است نشان می‌دهد که مغز افرادی که بدون دست متولد می‌شوند بسیار شبیه به مغز افرادی است که سالم به دنیا می‌آیند. این نشان می‌دهد که ارتباط میان دست‌ها و ابزار در سازمان مغز ریشه عمیقی دارد.

محققان دانشگاه هاروارد از تصویربرداری رزونانس مغناطیسی کاربردی یا "fMRI" استفاده کردند. آن‌ها داوطلبان را تحت این تصویربرداری قرار دادند و فعالیت مغزی‌شان را با نشان دادن تصاویر دست و پا و همچنین تصاویر ابزار و اشیای بزرگ مثل میز و یخچال مورد بررسی قرار دادند.

واکنش مغز چهار نفر از پنج داوطلبی که بدون دست متولد شده بودند در هنگام دیدن عکس‌ها مشابه واکنش افراد سالم بود.

محققان نتیجه گرفتند که داشتن "تجربه" برای برخی از انواع بنیادی سازمان مغز نیاز نیست.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۲ تیر ۱۳۹۶ / ۰۷:۵۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96041205394
  • خبرنگار : 71589