برداشت گل‌گاوزبان از سطح 17 هکتار از مزارع بخش الموت غربی قزوین آغاز شد

مدیریت جهادکشاورزی شهرستان قزوین گفت: عملیات برداشت گل‌گاوزبان از سطح 17 هکتار از مزارع بخش الموت غربی از توابع این شهرستان آغازشده است.


به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عباس علیخانی اظهار کرد: تا پایان فصل برداشت در اواخر تیرماه بیش از یک‌تُن گل‌گاوزبان خشک برداشت شود.

وی بابیان اینکه بخش الموت غربی ازلحاظ میزان برداشت این محصول و کیفیت آن بهترین منطقه در کشور محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 17 هکتار از اراضی بخش الموت غربی به کشت محصول گل گاوزیان اختصاص دارد.

به گفته‌ی این مقام مسئول؛ میانگین برداشت گل‌گاوزبان خشک در مزارع این منطقه در هر هکتار 30 تا 40 کیلوگرم است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین؛ روستاهای سفیدآب، لتر، پراچان، گرمک، یارود، یوج، عباسک، کلمین، سنبل آباد، ازگنین علیا و سفلی را از روستاهای مهم کشت این محصول در بخش الموت غربی ذکر کرد.

وی به اهمیت و مزایای کشت گل‌گاوزبان اشاره کرد و افزود: گیاه گل‌گاوزبان به دلیل دارا بودن مقادیر چشمگیر پتاسیم، کلسیم، موجب تحریک بدن شده و تبادلات سلولی را تنظیم و سیستم اعصاب را آرام می‌کند و برای درمان ناراحتی‌های اعصاب بسیار مفید است.

علیخانی اضافه کرد: جوشانده و دم‌کرده گیاه دارویی گل‌گاوزبان حواس پنج‌گانه را تقویت کرده و بسیار نشاط‌آور و کاهنده غم و اندوه، ضد وحشت و اضطراب است و می‌تواند حواس‌پرتی را رفع و تنگی نفس ناشی از آشفتگی ذهنی را بهبود بخشد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین یادآور شد: خواص ضد سرطانی، ضد حساسیت، ضد روماتیسم، ضدالتهاب، تصفیه‌کننده خون، ضد اسپاسم، مقوی قلب و عروق، نرم‌کننده مجاری تنفسی از دیگر فواید این گیاه دارویی است.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۹ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 96030905233
  • خبرنگار :

برچسب‌ها