خسارات صنعت برق در خوزستان ناشی از بی‌توجهی به فناوری‌های نوین بود

قائم‌مقام پژوهشگاه نیرو با اشاره به نقش فناوری نانو در کاهش خسارات صنعت برق، گفت: اگر ما زودتر به سمت فناوری‌های نوین حرکت می‌کردیم، خسارات ناشی از ریزگردها را در خوزستان متحمل نمی‌شدیم.

به گزارش ایسنا، دکتر کبیری امروز در یازدهمین کنگره بین‌المللی انجمن سرامیک ایران و پنجمین کنفرانس فناوری نانو در صنعت برق با تاکید بر توسعه بهره‌برداری و فناوری نانو و علم مواد در صنایع افزود: یکی از دغدغه‌های ما بهره‌برداری از فناوری نانو در بخش‌های تولید، توزیع و انتقال برق است و تلاش داریم تا با برگزاری این نوع نشست‌ها فرصتی را برای تبادل‌نظر با محققان این حوزه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده در خوزستان یادآور شد: در سال گذشته به دلیل ریزگردها خسارت جدی به صنعت برق در خوزستان وارد شد و این امر باعث شد که ما در جهت استفاده از فناوری‌های نوین حرکت کنیم.

کویری با تاکید بر ضرورت استفاده از فناوری نانو در پوشش عایق‌های صنعت برق، خاطرنشان کرد: اگر ما زودتر به فکر می‌افتادیم تا از این فناوری استفاده کنیم، هرگز دچار این حادثه نمی‌شدیم.

قائم‌مقام پژوهشگاه نیرو با اشاره به مشکلات ایجاد شده در زمینه توربین‌های گازی مورد استفاده در نیروگاه‌ها یادآور شد: توربین‌های نیروگاهی تحت فشار و حرارت بالا باید کار کنند که علم نانو مواد و پوشش‌های خاص در توربین‌ها و قطعاتی که در حرارت بالا کار می‌کنند، می‌تواند نقش موثری را در این زمینه ایفا کند.

وی با اشاره به نقش فناوری نانو و علم مواد در تولید سلول‌های خورشیدی، تاکید کرد: استفاده از علم نانو مواد می‌تواند راندمان تولید را در صنعت برق افزایش دهد.

به گفته وی، فناوری نانو با شرایطی که برای مواد ایجاد می‌کند، خواص قطعات را افزایش می‌دهد که این امر موجب افزایش راندمان در بخش‌های تولید، توزیع و انتقال برق می‌شود.

کبیری ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این نشست‌ها در آینده صنعت برق از این فناوری بهره‌مند شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 96022616723
  • خبرنگار : 30057