احداث بزرگترین تونل ریلی کشور در لرستان

استاندار لرستان گفت: اشتغال پایدار حاصل حرکت در لایه‌های زیرساختی توسعه است.

به گزارش ایسنا، هوشنگ بازوند در شورای اداری شهرستان خرم‌آباد اظهار کرد: سال گذشته سومین استان از حیث پرداخت تسهیلات رونق تولید بودیم.
وی ادامه داد: طی این سال‌ها به هیچ وجه نباید از نقش محوری نماینده معزز ولی فقیه در ایجاد وحدت در مسیر توسعه استان چشم‌پوشی کرد.
استاندار بیان کرد: اولویت استان همواره رونق اقتصادی در سندهای مختلف توسعه بوده و هست.

بازوند یادآور شد: امسال هم ذیل شعار اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال سند  تولید و اشتغال در پنج محور مشخص تعریف شده و اجرا می‌شود.

استاندار اضافه کرد:  توجه به تولیدات داخل استان، تامین مالی و سرمایه‌گذاری ۶۰۰۰ میلیارد تومان بخش خصوصی، جذب و توسعه تکنولوژی، توسعه صادرات غیرنفتی و اشتغال و توانمندسازی سیاست‌های پنج‌گانه در سند تولید و اشتغال است.

وی با اشاره به دومین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان نیز گفت: سفرا و سرمایه‌گذاران استقبال چشم‌گیری از این فرصت‌ها داشته و تفاهم‌نامه‌های متعددی امضا کردند.

بازوند افزود: سال گذشته شاهد افزایش 21.5 درصدی صادرات استان بوده‌ایم و امسال هدف گذاری برای ۲۸ درصد صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در آسیب‌شناسی توسعه لرستان از یک طرف باید ضعف زیرساخت‌ها را به مرور رفع کرد و هم از آوار حجیم بیکاری کاست.

استاندار با بیان اینکه اعتقاد ما توسعه عمیق و زیرساختی است و نه سطحی و جلوی چشمی، گفت: اشتغال پایدار حاصل حرکت در لایه‌های زیرساختی توسعه است.

وی بیان کرد: در این مسیر قرارگاه خاتم در پروژه‌های گوناگون لرستان را جوانمردانه کمک کرده است.

استاندار افزود:  اقدامات زیرساختی صورت گرفته پشت صحنه‌های نفس‌گیر، هزینه‌بر و طاقت‌فرسایی دارد که به نظر می‌رسد لایه‌های مردمی جامعه بهتر از ما مسئولان آن را قضاوت و تحلیل می‌کنند.

مدیر ارشد لرستان اظهار کرد: ۷۰ کیلومتر از  آزادراه خرم آباد - بروجرد - اراک در لرستان قرار دارد که در حال حاضر بطور فعال در حال کار بوده و بیش از ۳۶۰۰ نفر در آن مشغول کارند.

وی عنوان کرد: در راه آهن دورود بروجرد خرم‌آباد هم بیش از ۱۰۰۰ نفر مشغول کار هستند و ۸۰ کیلومتر آن فعالانه در حال اجراست. بزرگترین تونل ریلی کشور در این خط آهن در حال اجراست.

استاندار افزود: در گاز رسانی روستاها طی سه سال و نیم گذشته ۷۰۰ روستا صاحب گاز شده اند. در تمام دوره های قبل ۳۲۷ روستا گاز رسانی شده بود.

بازوند تاکید کرد: آیا احیای پروژه‌های راکد چندین و چند ساله مثل فولاد ازنا ، کشت و صنعت و .... دستاورد اقتصاد مقاومتی نیست؟ البته مردم شریف استان تفاوت عمل و سخنرانی،  فرصت‌سازی و فرصت‌سوزی را به خوبی تشخیص می‌دهند.

وی ادامه داد: ساختمان جدید استانداری، شروع عملیات کارخانه  لاستیک‌سازی، نجات پارسیلون ، افتتاح پتروشیمی خرم‌آباد و.... همه و همه از دستاوردهای قابل تامل در دو سه سال گذشته است.

بازوند اضافه کرد: تخت‌های بیمارستانی در حال حاضر از ۱۸۰۰ تخت به ۲۲۶۰ تخت رسیده است.

وی تصریح کرد: در بیمارستان‌های کوهدشت، دورود، ازنا، خرم‌آباد و سایر شهرها هتلینگ پیشرفته انجام شده است.

استاندار گفت: در عمران شهری با اولویت اقدامات زیربنایی چهار پل شهری بزرگ، یک بوستان بی‌نظیر و پیشرفته مینیاتوری و دریاچه توریستی، ساماندهی و دائمی شدن دریاچه کیو، دو برج تجاری و مسکونی زیبا و...  اجرا شده و در حال اجراست.

وی با اشاره به انتخابات نیز گفت: این انتخابات به فضل الهی با مشارکت بالا، رعایت قانون، امنیت و وحدت تمام تهدیدهای خارجی را به فرصت اقتدار کشور تبدیل خواهد کرد.
 


انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۲۲:۱۸
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 96020301874
  • خبرنگار :