جلسه تودیع و معارفه مدیران رادیو قرآن برگزار شد

با حضور نسرین آبروانی (معاون صدا) و جمعی از مدیران رادیو و اساتید جامعه قرآنی کشور جلسه معارفه مدیر جدید رادیو قرآن در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، آبروانی - معاون صدای رسانه ملی - در این جلسه گفت: با توجه به اینکه اساس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، قرآن و اهل بیت است حضور شخصیت‌های فرهیخته و ارزشمند قرآنی سرمایه‌ای بسیار با ارزش است که امیداوریم این اندوخته با اهمیت همراه با رادیو قرآن در جهت تحقق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری قرار گرفته و همه با هم در این مسیر حرکت می کنیم.

معاون صدا خاطرنشان کرد، از زحمات آقای صالحی مدیر پیشین رادیو رادیو قرآن تشکر می‌کنم؛‌ چرا که ایشان از نخبگان دانشگاهی کشور هستند و با آنچه که در توان داشتند خدمت کردند. اما به طور طبیعی تغییرات مدیریتی بر اساس اهداف و برنامه‌های پیش رو در هر سازمان و اداره وجود دارد. لذا مجموعه ما نیز از این رویه مستثنی نیست. آرزومندم که جناب آقای صالحی به عنوان یک سرمایه علمی و قرآنی در حوزه دیگر منشا خیر باشند. استاد ابوالقاسمی جانباز عالیقدر و استاد و قاری بین المللی نیازی به معرفی ندارند و جامعه قرآنی و همکاران ما در اردیوبا ایشان آشنا هستند. ایشان سال‌های زیادی در رادیو قران خدمتگزار و مبلغ قرآن بودند و در دوره جدید نیز مدیریت رادیو قرآن را پذیرفتند. با شناختی که همه ما از صداقت و اخلاص ایشان داریم، یقین دارم با تعامل مفید و سازنده با تمام نهادهای قرآنی کشور، همراه با همکاران رادیو قرآن در راستای ارتقاء برنامه‌های این شبکه موفق خواهند شد.

وی افزود، همه ما آگاهیم مقام معظم رهبری عنایت ویژه ای به رادیو قرآن دارند و قطعا معظم له انتظارات و توقعات ویژه ای نیز از این رسانه خواهند داشت. که تراز کار ما سخنان مقام معظم رهبری در این رابطه است.

در حقیقت جمع فرهیخته جامعه قرآنی کشور همه با هم اتاق فکر قدرتمندی هستند که می‌تواند برای تحقق اهداف مجموعه گام‌های موثر بردارند. وظیفه ما همکاری صد درصدی با همه نهادهای قرآنی کشور به خصوص شورای عالی قرآن است. آنچه که در این اتاق فکر مهم است اتفاق و اتحاد ما در اصول و مبانی است و تفاوت‌ها به در واقع بروز و ظهور جلوه‌های همین تفکرات است و قطعا باعث پویایی و تحول خواهد شد.

در این جلسه استاد سلیمی، پیشکوت جامعه قرآن  کشور با اشاره به اهمیت و جایگاه رادیو قرآن گفت: برای استاد ابوالقاسمی جانباز سرافراز دعا می‌کنم که در این مسئولیت مقدس و مدیریت رسانه‌ای که امانت و دستاورد خون 220 هزار شهید است بتواند خادم شایسته‌ای برای قرآن کریم باشد. در رابطه با انتخاب استاد ابوالقاسمی مشروعیتی وجود دارد کهنشان از درک بزرگ مدیران ارشد رسانه ملی است.

اگر مقبولیت در انتصاب مدیران مد نظر قرار گیرد، منشا تحول و آغاز دگرگونی در کارها خواهد بود که در نوع خود بسیار حایز اهمیت است. به خاطر تدین و تخصص، سوابق درخشان، کسب افتخارات متعدد برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ارتباط موثر با اساتید و بدنه جامعه قرآنی کشور مقبولیت ایشان صادق است. اگر به مقبولیت و مشروعیت، محبوبیت هم اضافه شود معجزه‌ای بزرگ اتفاق می‌افتد که قادر است مسائل ناممکن را میسر سازد.

ایشان ذاتا استعداد ریاست طلبی ندارند و به همین خاطر سبب محبوبیت ایشان در جامعه قرآنی شده است؛ لذا این سه عنصر فرصت بسیار مغتنمی را برای استاد ابوالقاسمی ایجاد کرده است که توفیق خدمت گذاری پیدا کنند.

در حقیقت لطف خدای بزرگ، عنایت قرآن کریم، توانمندی های ذاتی استاد ابوالقاسمی  و حمایت مدیران رسانه و همراهی جامعه قرآنی فرصت طلایی را برای ایشان قرار داده است تا خدمتگزار قرآن باشند.

وی در ادامه با متذکر شدن اهمیت توجه به مدیریت امور قرآنی گفت: برای این منظور چند توصیه به آقای ابوالقاسمی دارم که امیداورم به آنها توجه کنند.

نخست طراحی نظام پیشنهادها در ساختار رادیو قرآن است. اگر این مهم صورت بگیرد همه جامعه قرآنی از روستاها و مراکز استانی گرفته تا افراد خوش ذوق و خوش فکر استفاده خواهند کرد. دوم اینکه تعامل جدی رادیو قرآن با شبکه قرآن سیماست. انتظار می‌رود این همکاری‌ها حتی در قالب تفاهم نامه و قرار داد مکتوب با محوریت قرآن و برنامه‌های قرآنی ایجاد شود تا برنامه های گوناگون را متحول کند. سومین مورد همکاری بیش از پیش با سازمانها و مراکز قرآنی است تا با کمک آنها بتوانند تحول مهمی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی ایجاد کنند.

تنظیم دقیق لیستی شامل کلیه مطالبات و منویات شخص مقام معظم رهبری در رابطه با مسائل قرآنی کشور است. نه به عنوان یک نوشتار فرمالیته. بلکه به عنوان طرح عملیاتی که برای هر یک از آنها طرحی با روحیه جهادی با لحاظ زمانبندی انجام شود. و پنجمین مورد حضور فیزیکی مستمر ایشان در رادیو قرآن و نظارات ایشان بر نظارت حسن انجام امور است که امیداورم در این مسیر موفق شوند.

در ادامه استاد ابوالقاسمی مدیر جدید رادیو قرآن با استناد به آیاتی از قرآن کریم گفت: در شیوه مدیریتی باید به آیات سوره نمل در خصوص حضرت سلیمان توجه داشت؛ بخشی از آیات نشان می‌دهد که ایشان با یک مورچه برخوردی لطیف و آرام دارند اما در ادامه با مشاهده غیبت هدهد، در صدد توبیخ هدهد برمی‌آید که باید به اینها توجه نمود.

احمد ابوالقاسمی در بخش پایانی سخنانش تصریح کرد: امیدوارم بتوانم نماینده خوبی برای جامعه قرآنی باشم و امیدوارم شنونده‌ها نیز رادیو قرآن را بشنوند و با ارائه نقطه نظراتشان در بهبود برنامه‌های قرآنی ما را یاری کنند.

خاطرنشان می شود استاد احمد ابوالقاسمی متولد سال ۱۳۴۷ در تهران، دارای مدرک درجه یک تلاوت قرآن معادل مدرک دکترا و همچنین مدرک درجه یک آموزش تلاوت قرآن معادل مقطع دکترا است. وی از همکاران پیشکسوت، مجرب و با سابقه رادیو قرآن است که تجربه مدیریت گروه و مشاور در این شبکه نیز بخشی از سوابق ایشان است.احمد ابوالقاسمی همچنین مدیر مرکز آموزش قرآن حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نیز می‌باشد.

کسب رتبه اول مسابقات بین المللی قرآن کریم کشور مالزی (1371) ، رتبه سوم مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه (1371)،‌رتبه اول مسابقات سراسری قرآن کریم جانبازان کشور (1370) ، برگزاری دوره‌های آموزشی قرآن کریم (تجوید ، صوت و لحن و...) از سال 1368 تاکنون در مساجد و مراکز قرآنی متعدد، تلاوت قرآن در بسیاری از محافل قرآنی در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف کشور، عضویت در شورای عالی قرآن و جمعیت قرآنی استان تهران، داور مسابقات استانی و سراسری سازمان اوقاف و امور خیریه، داوری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان کشورهای اسلامی، کارشناس برنامه‌های آموزشی قرآن کریم شبکه قرآن و معارف سیما، مدیر گروه تلاوت رادیو قرآن، قاری مصوب صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سفرهای تبلیغی به انگلیس، هلند، بلژیک، اتریش، یوگسلاوی، آلمان، فرانسه، ایتالیا، کانادا، استرالیا، مقدونیه، آلبانی، عربستان، قزاقستان، مالزی و... جهت اجرای برنامه‌های قرآنی از جمله فعالیت های این استاد برجسته علوم قرآنی است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 96012812309
  • خبرنگار :

برچسب‌ها