حسین خسرویچاهک در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان جنوبی، درباره برگزاری انتخابات خانه مطبوعات به صورت الکترونیکی و تاثیر این روش در شفافسازی انتخابات گفت: جمع کردن اصحاب رسانه در یک ساعت خاص برای رأی دادن کاری سختی بوده و استفاده از روش الکترونیکی از این جهت حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تعریف خبرنگار و خبرنگاری تعداد خبرنگار در هر رسانه آنطور که باید شفاف نیست؛ لذا برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی از شفافیت انتخابات میکاهد و افرادی که خبرنگار فعال نیستند در انتخابات شرکت میکنند.
مدیرمسؤول پایگاه خبری در خراسان جنوبی ادامه داد: در دورههای قبل انتخابات خانه مطبوعات افرادی انتخاب میشدند که در سمتهای دیگر مشغول فعالیت بودند و به دلیل مشغلههای شغلی خود آنطور که باید برای خبرنگاران استان کار انجام نمیشد.
خسرویچاهک با تاکید بر اینکه افرادی که خبرنگار نیستند نباید وارد خانه مطبوعات شوند، تصریح کرد: باید چهارچوبی برای انتخاب هیات مدیره مطبوعات تعریف و اساسنامهای نوشته شود تا افراد خبرنگار مسؤولیت خانه مطبوعات را بر عهده بگیرند.
وی ادامه داد: باید نظارتی بر عملکرد خانه مطبوعات باشد تا در صورتی که مدیرعامل و هیات مدیره کاری انجام ندهند اقدامات لازم برای فعالیت بهتر خانه مطبوعات انجام شود.
مدیرمسؤول پایگاه خبری در خراسانجنوبی گفت: در حال حاضر خانه مطبوعات استان دچار مردگی شده و رسالت اصلی خود را آنطور که باید انجام نمیدهد و خبرنگاران استان نیز از عملکرد خانه مطبوعات راضی نیستند.
خسروی چاهک اظهار کرد: اگر شهید صارمی در 17 مرداد به شهادت نمیرسید وزارت فرهنگ و ارشاد همتی برای نامگذاری روز خبرنگار به کار نمیگرفت.
وی با اشاره به مشکلات خبرنگاران، تصریح کرد: بیمه خبرنگاران، حقوق کم و عدم امنیت شغلی از مشکلات خبرنگاران استان بوده که تاکنون اقدامی برای رفع این مشکلات انجام نشده است.
مدیرمسؤول پایگاه خبری در خراسان جنوبی با اشاره به کمبود منابع، گفت: با وجود کمبود منابع باید تدابیر لازم انجام شود تا حق خبرنگاران اجحاف نشود.
خسرویچاهک خاطرنشان کرد: خبرنگاری جزو مشاغل سخت است و باید از مزایای این مشاغل بهرهمند شود.
انتهای پیام