/ضرورت گنجاندن «رفتارهای مدیریت پسابحران» در دروس دانشگاه‌ها/

بلاخیز بودن کشور آمادگی کامل نهادهای دانشگاهی را می‌طلبد

رییس اسبق دانشگاه خوارزمی با اشاره به اینکه کشور ایران کشوری بلاخیز است گفت: دانشگاه ها باید نقش مناسبی در زمان وقوع بحران‌ها ایفا کنند و این مساله آمادگی کامل نهادهای دانشگاهی را می‌طلبد.

دکتر سید کاظم اکرمی رییس اسبق دانشگاه خوارزمی در گفت و گو با ایسنا در خصوص اضافه شدن درس مدیریت پسا بحران در قالب دو واحد به دروس دانشگاهی اظهار کرد: این مساله بسیار مناسب است اما نیازمند این است که برای این کار برنامه درسی و کتابی فراهم شود و بدون برنامه ریزی نمی‌توان این کار را انجام داد.

وی ادامه داد: بحران بخش‌های گوناگونی دارد و کشور ما در حوزه‌های مختلفی دچار بحران‌های زیادی است که باید آمادگی کامل برای مقابله با آن وجود داشته باشد.

اکرمی با اشاره به اینکه کشور ایران کشوری بلاخیز است و کشور در بخش های جنوبی با بحران سیل رو به رو بوده و در برخی مناطق با بحران آب وهوا مواجه است و همچنین مناطق زلزله‌خیز زیادی دارد گفت: این مسائل بحران‌هایی است که دانشگاه‌ها باید نقش مناسبی در زمان وقوع آن بازی کنند و این نیازمند آمادگی کامل نهادهای دانشگاهی است.

وی با بیان اینکه در هدف‌های دانشگاه علاوه بر پژوهش، آموزش و کارآفرینی، امروزه توسعه اقتصادی و اجتماعی نیز مطرح است افزود: برای توسعه اقتصادی و اجتماعی یکی از مسائل همین بحران‌ها هستند که باید دیده شده و مورد بررسی قرار گیرند و در مورد آن اطلاعات منظم و سیستماتیک تهیه شود.

رییس اسبق دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه رشته مدیریت پسا بحران برای ورود به دروس دانشگاهی باید مورد بررسی قرار گیرد و متناسب هر رشته به دروس اضافه شود گفت: شاید بتوان این رشته را به صورت در هم تنیده در برخی دروس وارد کرد.

وی در پایان تاکید کرد: این مساله باید مورد توجه قرار گیرد تا در زمان بحران ها و بلایا در کشور بتوانیم واکنش مدیریتی مناسبی نشان دهیم و به خوبی با بلایای اجتماعی رو به رو شویم تا با کمترین هزینه و صدمه بتوانیم بحران‌ها را پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۴:۰۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 95121308138
  • خبرنگار : 71491